folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

huawei g610 kaliteli telefon 5". film vs için iyi. gmd ile aynı özelliklere sahip sadece kamera 5mp ekran çözünürlüğü bir az düşük ona göre ama gayet güzel. birde pusulası yok. launcheri çok hoş sade. fiyatıda iyiydi 599 tl bence alınabilecek parasına göre en iti telefon

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Varg bunu yazdı

huawei g610 kaliteli telefon 5". film vs için iyi. gmd ile aynı özelliklere sahip sadece kamera 5mp ekran çözünürlüğü bir az düşük ona göre ama gayet güzel. birde pusulası yok. launcheri çok hoş sade. fiyatıda iyiydi 599 tl bence alınabilecek parasına göre en iti telefon

50-100 lira fazla verip gmd almak varken bunu almak mantıklı gelmiyor ya. gmdnin ikinci el piyasası var yazılım desteği var. özellik olarak da az da olsa ilerde. bir tek ekran büyüklüğü etkileyebilir belki.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

50-100 lira fazla verip gmd almak varken bunu almak mantıklı gelmiyor ya. gmdnin ikinci el piyasası var yazılım desteği var. özellik olarak da az da olsa ilerde. bir tek ekran büyüklüğü etkileyebilir belki.

telefon sağlam hocam kalite olarak. taş gibi telefon öyle düşmeyle kolay kolay sıkıntı çıkaracak bi telefon değil. bu yönüylede artısı var. tabi o sizin kararınız

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam oneplus one dusunebilirsin. Trye gelmedi ama gelirse fiyati 1000 lira gibi bir fiyat olur. Gelmezsede bi yakininla falan getirtmeyi dusun bence telefon 300 dolar. Bu telefon baya sallar bence bu piyasayi

bunu nerden bulurum :S

Hocam şuan için Cihaz sadece amerika içinde satışa sunulmuş. Ancak oradan bi tanıdık vs aracılığıyla alınıp pasaport kaydı yapacaksın. o şekilde telefon + pasaport 800 olsa 100 150 de alıcı ve kargo masrafları olsa. Bence çok makul bi fiyat bu telefon için

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

biri one plus mu dedi. Cihaz budur.

16 gb 299 dolar = 622 TL 

64 gb 349 dolar = 726 TL

http://oneplus.net/one

composition-main.jpg%20%28708×692%29

mOMewkx.png%20%28568×558%29

http://www.youtube.com/watch?v=KP-5OlHINg0

oneplus-one-03.jpg%20%28580×522%29

PanxeR tarafından 24/May/14 01:35 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

amerikaya gitsen de davetiyeli satıyorlarmış =( işe bak ya

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Gönül isterdi şöyle sağlam bir xiaomi, one plus gibi birşey almak ama nasip olmadı neydek.

GMD aldım şimdilik hoş ve sağlam bir telefona benziyor antutu test sonucu 13bin küsür birşey, kamerası beklediğimden çok daha iyi çıktı ki zaten bana lazım olan kamera idi. Fazla olmasa da tatmin edici bir kamerası var.

Ekranına söyleyecek söz yok, bu fiyata üstelik çin malı malzemeye göre süper bir ekranı var çok net bir ekran.

Hız olarak geçişlerde takılma donma yaşamadım üstelik kitkat launcheriyle kullanıyorum.

10 tane falan arka planda çalışan uygulama yükledim banamısın demedi.

Oyunlarda kasma yok ama kötü bir yanı var bazı oyunlar gmd ile uyumlu olmayabiliyor dolayısıyla oynayamıyorsun. Sebebini çözemedim.

16 gb hafıza deniyor ama kullanıcıya sunulan alan 10gb. Bugüne kadar kullandığım en baba sd kartın 4 gb olduğunu ve bunu dolduramadığımı düşünürsek bana yeter de artar bile.

Kitkat güncellemesini araştırdım yetkili bir abi kesin gelecek üzerinde çalışıyoruz demiş, ismi Mesut idi galiba.

Gelmezse de sağlık olsun discovery 2 çıkıp bunun piyasası düşmeden, bunu satıp yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama gelecek sefer acelem olmayacak ya discovery 2 alacağım yada yurtdışından şansımı deneyeceğim.

En çok mtk işlemci olması beni korkutmuştu, hor kullanmadıktan sonra işlemci kolay kolay pes etmeyecek gibi duruyor.

Radyosunun olmadığını bile bile aldım ki ben telefonda en fazla radyoyu kullanırım okula giderken dinlemesem olmaz. Araştırmalarım sonucu radyolu geldiğini ama radyo uygulamasının gizlendiğini öğrendim dün orjinal radyo uygulamasını yükledim internetsiz radyo keyfi yaşıyorum :P

Şimdilik yorumlamam bu kadar.

Şarj soketi çabuk bozuluyor diyorlar inşallah ileride sıkıntı çıkarmaz.

DadasAdam tarafından 24/May/14 14:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

h.olsun nerden kaça aldın

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

h.olsun nerden kaça aldın

Eyvallah, vatandan aldım hocam 729 tl.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Mobil cihazlardaki radyonun kapalı gelme sebebinin vergi yüzünden olduğunu duydum doğrumu ?

bildiğiniz gibi her türlü radyo destekli cihaza yüzde bilmm kaç TRT vergi ekliyor , bu sadece türkiyeye has değil FM bandı çalıştırabilen şeyler her ülkede vergilendiriliyor  bu yüzden de mobil üreticiler çipi koyuyor ama uygulama koymuyor bu sayede radyo vergisi olmadan satabiliyorlar ? emin degilim.

Toplam Hit: 10761 Toplam Mesaj: 86