Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti
-
zulwarn mısın nesin??her seferinde asker çocuguyum milliyetçiyim diyosun??
olum kaç tane şehit verdin sen bu vatan için?
olum seni bizim buraya askere göndersinler görürüm o zaman g..tünü..canını verir misin savaştan kaçar mısın o zaman görürüm?
Neden mi?Senin gibileri çok gördük sadece lafta kalır senin gibilerin düşünceleri..sen rahat rahat yatagında yatıyorsun..yediğin önünde yemediğin arkanda..böyle milliyetci vatansever olunur dimiii??
ha bana sorarsan..ben siirtliyim...2 Tane amcamın oğlu şehit oldu?Ve de Kürdüm..Bundan hiçbirzaman utanmadım?Madem kürtlerle pkk lılar bir diyosunuz amcamın cocukları neden sizin bu ülkede rahat yaşamanız için canlarını verdi..Lafla bişey olmaz..
AHmet Kaya ya gelince..O sizden de benden de daha çok bu ülkeyi sevdi..Zaten de sevdigi için bunlar başına geldi ya..neyse fazla girmiyiyim ben demek istedigim öle milliyetçi ayakları yapmasın kimse bana..bi de mal gelmiş her defasında herşeyvatan için adlı mp3 ü veriyor..töbe töbe.. -
Ch3 demişki:
....AHmet Kaya ya gelince..O sizden de benden de daha çok bu ülkeyi sevdi..Zaten de sevdigi için bunlar başına geldi ya...
-------------------
o yuzden kendisi sarkılarında apo gibi bir devlet düşmanını ozledik diyor deil mi...
arkadaslar bence kreston ve musket arkadaslarımız gayet acıklayıcı bi sekilde olaya son noktayı koymuslardır..
-
CannibalCorpse:
ARkadaşım Ahmet Kaya'nın bi sözü vardır hatırlarsan eger şöyle demişti:
"Ölürsem eger arkamdan vatan haini diye bahsetmesinler..Ben bu ülkeyi Edirne'den Kars'a kadar çok sevdim" ve ardından şu besteyi yaptı: Edirne kapısı dardır geçilmez..uzaktır memleket kolay gidilmez..
O görüntülerin doğrulugunu bana ispatlayabilecek biri var mı?Neden sadece medtv de yayınlandı da bizim hiçbir kanalımızda ve gazetelerimizde yayınlanmadı? -
İspat mı ? ne yani 3dsmaxda modelleyip mi koymuşlar ahmet kayayı oraya ? video montaj mı diyosun o videoya
beklerdim ki şurda aktif olarak bulunan 100 üyenin 100 ününde şu videoyu izledikten sonra aralarında ahmet kaya yanlısı olanın bile çıkıp apoyu savunan şu adamı taşlamaları uygun olurdu.
ancak görülüyor ve ne yazık ki zevkleriniz (o herifin müzik diye yaptığı şey) vatan inancınızdan çokmuş.
Artık daha fazla bu konunun tartışılması yersizdir. anlamayanlar , bu lanet adamı destekleyenler , videoyu tekrar izlerler doğruyu bulurlar.
eğer yok hala ben bu adamın yaptığı sanata hayranım yaa , şehit neymiş önemli olan müziktir ,sanattır diyosanız sizin yeriniz tahribat.com değildir. -
Ben burda hiçbir şekilde bölücü örgütü savunmuyorum..sadece şahsi görüşümü ortaya koyarak ahmet kayanın türkiye yi sevdigini ve türkiyeye yanlışının olmadıgını dile getiriyorum ki bu benim görüşüm..her neyse olayı başka boyutlara çekmenin bi anlamı yok..sonuçta sabaha kadar yırtınıp yazsak bile dinleyen, seven yine dinler..Dinlemeyen yine dinlemez..Katılmadıgım nokta ise şudur: Bazı kendini bilmezler (bknz: zulwarm) kendini bu vatanı kurmuş gibi göstererek işi ırkçılığa vurmaktadır..Ben kürt oldugum halde Türkiye cumhuriyeti sınırlarında yaşıyorsam ekmeğimi Bu ülkeden karşılıyorsam.Bu ülkenin askeri oluyorsam ve canımı veriyorsam zulwarm gibi Türk milliyetçiliği yapan birinden farkım nedir? Farkım şudur ki: ben halkların kardeşliğine inanırım..zulwarm ise sadece Türkün Türkten dostu yoktur anlayışının arkasına sıgınmaktadır..Sizin gibileri doğuda askerlik yaparken görmek isteriz..Cephede savaşırken..
-
valla kim ne derse desin o damı seviyorum kimse soğutamaz kimse uzaklaştıramaz beni ondan belki orda yanlı yapmış ama o onun sorunu benim değil ona bakarsan onun her şarkısının içinde bin anlam var.bişey söylemek isteyenler bana pm atsınlar.bu benim görüşüm
-
ya herşey ortada daha neden savunuyosunuz bu pkk lıyı anlamıyorum...
-
zıplayayım onun sanatınada şarkısınada, özleminede. apoyu özlediysen senide onun yanına gömelim. gerçi sen ondanda şeref duyarsın it herif! geberdinde kurtulduk. gerçi oda meçhul. ölünün arkasından laf etmekte istemiyorum ama en iyi pkk lı ölü pkklıdır. sende şimdi iyiler arasındasın. hadi mekanın cehennem olsun.
Toplam Hit: 15116 Toplam Mesaj: 99