folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti

Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    ertan seni bi de görsem belki aşık olucam, sefiorum seni ama şu ahmet kaya konularında db ye katkın olmasın be abi!! şu adamı ne die savunuosun anlamıorum walla
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    "HoRbY" - "ertan"
    ekMedigini yedigi vatana ihanet eden bir 0.ç nu anCa ba$ka biR 0.ç savunabilir !. {aynen dewaM et]

bunu savunabilecek nitelikte insanlar olduguna inanaMiyoruM..

DİNLEYİN DİNLEYİN BELKİ BİR$EYLER CAGRI$IR DA BI HALT ANLARSINIZ :

http://www.gencnesil.org/dosyalar/progumit_herseyvatanicin.mp3

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    LYCRa eyv. bizde seni seviyoruz. Ben ahmet kayayı niye mi seviyorum, çünkü ahmet kaya bir tarkan gibi askerden kaçmıyor, ahmet kaya bir mehmed ali erbil gibi piçlik yapmıyor, ahmet kaya çelik gibi aşk şarkıları söylemiyor benim derdimi anlatıyor,anadolu halkının derlerini sanatıyla icra ediyor.Bu adamı neden sevmeyeyim ki.Siyasi görüşü doğru veya yanlış.sen vatan haini dersin biri çıkar benim kahramın der.senin doğruların herkesin doğrusu değil.
    Ayrıca ahmet kayayı savunmak pkk yı savunmak değil, bana göre ahmet kayayı savunmak gelir dağılımındaki uçurumu aşağıya çekmek demektir,bana göre ahmet kayayı savunmak çaresizliği gözler önüne sermektir.Bugün ahmet kaya gibi sanatçılar olmasaydı devlet bir çok konuya el atmazdı.adamı yaşarken rahat bırakmadınız bari ölüyken dokunmayın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Zulwarn : "HoRbY" - "ertan"
    ekMedigini yedigi vatana ihanet eden bir 0.ç nu anCa ba$ka biR 0.ç savunabilir !. {aynen dewaM et]

----

Zulwarn laflarına dikkat et, kalbini kırmayayım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    kimsenin şahsına küfretmeye kimsenin hakkı yok herkes dikkatli olsun
    kürt ve pkklı kavramınıda herkes iyice öğrensin
    ben kürdünde pkk lınında ayrı şeyler olduunu biliorum
    ama apo posteri kürt bayrağı yanında sarkı söliyen adamı savunmayın bana... bu adam kürtmüdür deilmidir o beni ilgilendirmez beni bu adamın pkk olması ilgilendirir
    ha bu habere yalan dicekseniz hürriyetin arsivlerine bakınız resimleriyle göreceksiniz

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    horby sen nasıl dionlion hacı onları adam ben kurdum kurt olmak sucmu demio ben kurdum ben kurdistan kurucam ben apo cuyum ben ayrılıkcıyım diyo bilmiosan konusma senin sandıgın gibi deil adam kendi agzıyla soluo iste ahmet kayayı sevmem vatan haini serefszdir ama yine soluorum sarkılarını dinlerim

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Zulwarn, horby i sallamam ama ertan dan özür dile. küfür hakeden biri deil o..

dediklerin nispeten doğru ertan, işin içine m.ali, çelik, tarkan girerse doğru ama sonuçta birçok şey de ortada...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    DkN_JaN Ahmet Kayanın Ben Kürdistan devleti kuracağım dediği lafını bul gelip elini öpeceğimi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    VATAN BÜTÜNDÜR & BÖLÜNEMEZ !.

Önce Kafaniza bunu nu sokucakSiniz arkada$im kafaniz alMiyorSa ba$ka yerinize sokMaSini da biliriz..

Asker cocuguyuM ben !. Bizim milliyetcilik duygularimizi siz anliyamazsiniz biz vatani tek görüp öyle biliriz - birakin bölmeyi düşünmeyi her saniyesinde onun için ölmeyi yegleriz !

DİNLE DİNLE :
    http://www.gencnesil.org/dosyalar/progumit_herseyvatanicin.mp3

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    NBK dinlein sttr edin gerisini...
    ne de olsa kız askerilik dedi yok
    açık giymior
    güzel ve şirinde
    sesi de güzel
    okudugu okul da güsel

boşverin onu bunu NBK dinlein
Toplam Hit: 15123 Toplam Mesaj: 99