folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti

Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Zulwarn senin lafta yaptığın milliyetçiliği biz yüreğimizde yapıyoruz.Sen merak etme,ahkam kesip biz milliyetçiyiz ayaklarına yatmadık.Gerektiğinde senden önce gider bu vatan için şehit olurum.O nokta da korkun olmasın.Bu laf her türk genci için geçerlidir. Ülkeyi kimsenin bölmeye niyeti yok.Medyada çıkan asparagas haberleri gelip bana anlatma,devlet eliyle yazdırılmış kitapları gelip burda anlatmayın.Ben doğuda büyüdüm, neyin ne olduğunu görüyoruz hoca

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    ben de doğuluyum ertan..
    yaşadığım yerde yok ama güneydoğuyu bilirim. en ufak bi fırsatta yaşasın halkın kardeşliği diyenler bi kaşık suda boğmaya çalışırlar eminim..

Van'da maça gitmiştim, kahvedeyiz, İstiklal marşı okunuyor ve bir hemşerimle ayağa kalkan sadece biziz! Millet bize bir küfürler ediyor ayağa kalktık diye anlatamam.. Allahtanki kürtçe bilmiyorum. Orda okuyan arkadaş az çok bilior sttr et dedi gel gidelim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    "ertan" ben asker ewladiyim aslanim babam Türk ASKERİ Afganistanda benim ISAF kuweti !

Benim vatanimda ya$iyordun $ükür et !
    bu vatan olmasa yaticak yeriniz yok !

BAYRAKSA = TÜRK BAYRAGI
    MİLLİYETSE = TÜRK HALKI
    ÜLKE İSE = TÜRKİYE

burda yazi ile milliyetcilik yapan war ise o da sizsiniz ki neyin milliyetciligini yapip neyi savundugunuzu anliyamiyorum ??

ütopya devletinizi mi ??
    hayali bayraginizi mi ??
    hayali şerefinizi mi ??
    hayali renginizi mi ??
    hayali kişiliginizi mi neyi ??

http://www.gencnesil.org/dosyalar/progumit_herseyvatanicin.mp3

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ertan ben orda kurdistan kurucam dio derken heralde cıkıp basıntoplantısı yapıp kurdistan kurucam dedi manasında solemiorum adam apo cu apo nun ideolojisi nedir kurdistan e daha ne bnm soledigim odur apo yu ozleyen adam adam deildir ama yine soliim sesi benim icin 1numaradır sarkıları1 numaradır sarkılarını dinlerdim hala dinliyorum

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Abicim ne sanatından bahsediyorsunuz siz.ADAM PKK lı bu kadar basit ne ideali ne siyasi görüşü.Ne diyorsunuz siz ne kahramanıı.İnanamıyorum size bee.Yazık a.q Yazık..

PKK adamın ne sanatı olacak görmüyormusunuz her şarkısında kurşun,dayak,millet,toprak dan bahsediyor.T.C mi sanıyorsunuz bahsettiğinin..

Harbi inanamıyorum ertan hoca.Ne diyorsun öyle o senin dinlediğin piç pkk ya dağdakinden daha fazla destek oldu ve benim askerim öldüyse bir manada onun yüzünden öldü..Bunu düşünemeyecek kadar mı kafanız basmıyor.

Kürtlükle ne alakası var olayın Adam kürt olsa ne yazar a.q Kürt olmasından çok PKK lı olması olayın temeli..

Ertan hoca ben sana söz dağda(pkk kampından) güzel şarkı söyleyen birini bulacağım.Güzel olacak ama tam bizi anlatan tipten..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    ertan pkk yı savunmaz. çocuğa peşmerge muamelesi yapmayın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingLion
    KingLion's avatar
    Erkek
    ertan dediki;
    Zulwarn senin lafta yaptığın milliyetçiliği biz yüreğimizde yapıyoruz.Sen merak etme,ahkam kesip biz milliyetçiyiz ayaklarına yatmadık.Gerektiğinde senden önce gider bu vatan için şehit olurum.O nokta da korkun olmasın.Bu laf her türk genci için geçerlidir. Ülkeyi kimsenin bölmeye niyeti yok.Medyada çıkan asparagas haberleri gelip bana anlatma,devlet eliyle yazdırılmış kitapları gelip burda anlatmayın.Ben doğuda büyüdüm, neyin ne olduğunu görüyoruz hoca
    ------------------------------------------------------------------------------
    aslansın hoja ii oturttun lafı +9999999999

Ubi dubium ibi libertas
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca halk cahil kalmış devlet eliyle. Ben bunu istiyorum işte,oraya eğitim gitsin, güzellik gitsin, iş gitsin, döviz gitsin.. Bak bakalım bu pkk sorunu o zaman ortadan kalkıyor mu kalkmıyor mu? Bunları yapmak zor mu. Ordaki insanları neden cahil yetiştiriyorlar... İlkokulu kaç kişi bitiriyor orda bak bakalım.Sonra istanbulda,izmirde,ankara da.. hırsızlık oluyor. Kim yapıyor,efendim kürtler yapıyor.Be dengesiz sen onları eğittin mi, iş imkanı verdin mi onlar neden yurtlarını bırakıp büyük şehire geliyor sanıyorsun. Devletin gizli politikalarındandır bu da. Gönül ister ki kimse ölmesin.Ülkemiz refah içinde olsun,gelişsin.O kürt bu türk olmasın.. Biz kardeşiz.Kız alıp vermişiz.Bizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingLion
    KingLion's avatar
    Erkek
    zulworn adam gibi konuş beni gece gece dellendirme
    ne demek hayali şerefinizimi ulan biz senin gibi şerefsizmiyiz..
    ban askermişte nolmuş sen burda gelmiş babanı anlatıyon hah ii ban askermiş ama bizene senin babanda ama sen bi adam gibi konuşmayı öğrenn

Ubi dubium ibi libertas
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingLion
    KingLion's avatar
    Erkek
    pardon hojalar 2 kere gndermişimm

Ubi dubium ibi libertas
Toplam Hit: 14156 Toplam Mesaj: 99