Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti
-
yaw ertan bak ben de doğudayım. ben nie devletten beklemiyorum. kürtler oturmuş "devlet bize para versin" "devlet para vermemiştir, dağa çıhtım ben de, ağa vur dedi vurdim"
aq biz nie vurmuyoruz? biz de nie vur diyen ağalar yok? bize de para vermior devlet. biz de cahiliz ayrılan noktamız ne ertan? Türk ve Kürt oluşumuz mu? Diyorum ben de doğuda yaşıyorum. Bahsettiğin cahilliğin ben de içindeyim o zaman, aynı para buraya da gelior ya da gelmior. Fark ne? -
Neyse hoca kimsenin kalbi kırlmasın,artık yazmıyorum.Birileri beni de pkk lı yapıp çıkaracak konunu sonunda :)
Ben türküm, ülkem türkiye dilim türkçe,dinim islam.ki herşeyden önce benim için islam gelir. Ülkemi böldürmem.Gerektiğinde en baba milliyetçide olurum,gider gerekeni de yaparız.
HAK YOL İSLAM....
İyi geceler arkadaşlar.Beni yanlış anlamayın veya anlamamazlıktan gelmeyin... -
"LYCRa" fark aile egitiMi - yeti$tirili$leri bunlariN !.
ufacik cocugun eline kirmizi yeşil bez parçasi verip al bu bayrak dersen böyle olur.. ne okulda istiklal marşinda ayaga kalkar ne her bir yerde dalgalanan yüce bayragimizin ne oldugunu ne için dalgalandigini anlar..
DİNLE !
http://www.gencnesil.org/dosyalar/progumit_herseyvatanicin.mp3 -
bizde ondan bahsedioz senin beynini yıkamışlarr
-
abi ahmet kaya acıkca apoyu ozledik falan dio..nie hala onun pkklı olmadıını savuonuz ki ? adam pkkcı işte :)
-
la zulwarn koydun ortalıgın bi tarafına..
ertan iyi birisi.. ondan ertana hitaplarına dikkat et. o çocuk bölücü filan olsa hak yol HAK yoludur yazmazdı.. bölücü insan bun u yazamaz..
-
"HoRbY" vatansizi da yazi0r bunu da mi savunucaksin $md "LYCRa ?
DİNLE !
http://www.gencnesil.org/dosyalar/progumit_herseyvatanicin.mp3
-
Ölen teroriste saygı olmaz.
-
Kürdistan diye bir dewlet yoktur = ÜTOPYA (hayal ürünü - fantazi)
Kürt bayragi diye bir bayrak yoktur = Milleti - dewleti olmayanin bayragi da olmaz !.
Kürt Milleti diye bir millet de yoktur = olmayan birşeyi yazmaya dahi gerek yok..
KISACASI ![ TANIMIYORUZ ]!...
benden bu kadar a.e.0 -
ben sana onu bunu savunmuyorum. ben ahmet kayaya küfür ettim die burdan banlanmış birisiyim.
ertana küfür edişin beni sinir etti. ertan iyi ve kaliteli bi insan.. az bi nefes al da ondan sonra yaz..
Toplam Hit: 15158 Toplam Mesaj: 99