Aile Fotoğrafı :|
-
ahlaksızsın napayım.
islam düşmanı din düşmanı olarak ilan ediyorsun kendini.
Deca neden banlamamış hayret yani.?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Deca neden banlamamış hayret yani.?
-----------------------------halbuki böle bişi olunca hemen banlar adminler mayrip acep nie banlamadıklarki allah allah :|
-
:D Manyak bu ya..
-
Aslında onu din düşmanı die, mayriple janissaryide din taciri die banlasam tam adaletli davranmış olurum dimi?
Bu herifin yaptığı aşırılık bana göre gereksiz,
Sizin düşüncelerinde benim için saçmalık, bir olaya körü körüne inanmak gibi algılasam, hepinizin yazdığını silsem, engellesem, en güzel böle yapmış oluruz aslında...
Ama mantığınız buna yetiyor işte, benden farklı düşünüyor banlayalım :|
Her herif arızalı olabilir ama süper bi fotograf koymuş :) Tam bi rezillik örneği... Ama eminim ikinizide bu fotodaki amcanın yerine koysak, zevkten 4 köşe olurdunuz...
-
:))))güzel
-
Aman Yarebbim olacak iş değil, Yarın bi gün resimlere bakarken kimin kim olduğunu sanırım, Resmi çekenden başkası bilmeyecek oda Onun bile onları o anda bile taıdığı hakkında her hangi net bir kanıt yok gibi. Puhahahaha. :)
Ama cidden çok komik bir görüntü yahu sabah sabah iyi geldi. :) Şunlara bak yahu. :))))
-
Abi soldan birinci karısı, soldan ikinci karısı ortadaki kızı, soldan dördüncü karısı soldan beşinci karısı soldan beşinci karısı...
Amcam bi gece, soldan ücnüncüyle soldan ikinciyi karıştırınca kızına el atmış ama olacak artık o kadar...
Dinin gereği bu.. :)
-
Sabah sabah iyi geldi ya,resim çok komik :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Aslında onu din düşmanı die, mayriple janissaryide din taciri die banlasam tam adaletli davranmış olurum dimi?
Bu herifin yaptığı aşırılık bana göre gereksiz,
Sizin düşüncelerinde benim için saçmalık, bir olaya körü körüne inanmak gibi algılasam, hepinizin yazdığını silsem, engellesem, en güzel böle yapmış oluruz aslında...
Ama mantığınız buna yetiyor işte, benden farklı düşünüyor banlayalım :|
Her herif arızalı olabilir ama süper bi fotograf koymuş :) Tam bi rezillik örneği... Ama eminim ikinizide bu fotodaki amcanın yerine koysak, zevkten 4 köşe olurdunuz...
-----------------------------şimdi üzülerek şöyle söliim
bu sitede aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde
lütfen bu 2 farklılığı eşit biçimde kullanalım...
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------şimdi üzülerek şöyle söliim
bu sitede aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde
lütfen bu 2 farklılığı eşit biçimde kullanalım...
-----------------------------
Aşırı dinsizlik diye bişey olurmu ya :D