Aile Fotoğrafı :|
-
:S nası yane islamda foto yasak??Harbi mi?
O zaman değişime göre ayak uyarlamaktan kasıt buda değil.
Zaten şüpheleniyordum bütün doğal kaynaklar müslümanlarda iken neden salaklık yapıp kullanamadıklarını Türkiye dahil..
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Abi bu kadarıda olmaz ya :( Resmen islamı öcü gibi gösteriyo namussuzlar. Belli bölgelerin kapalı olması sadece sünnet. Yani farz bile değil. İsteyen yapabilir.
Ama bu hacı dayı olayın bokunu çıkarmış. Yazık islamiyet bu değil.
-----------------------------
Tamam haklısın belkide en mantıklı şeyi sen dedin. Hacı dayı harbi komedi yaratmış orada. Yok Aile Fotoğrafı çekecekse, Çeksinde o şekildemi olur yahu. :))))Din ile dalga geçilmesi konusuna gelince konuda Din ile dalga geçildiği şeklinde bir izlenim ben şahsen almadım, Din ile Dalga geçen Şahsen o Hacı Dayıdır.
Ve Biz Müslümanlar ona Güleriz Çünkü Komik davranmış harbiden. :)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
ya tmm foto biraz garip ama şöyle bi durum var madem dinlerine okadar bağlılar islamda insan resmi yasak değilmi? madem yasak nie foto çekiyolar? (o fotoyu çeken herifi çekenden bahsetmiyom bile)
İslamda Foto yasakda nereden çıktı, İslamda Çevrenizdeki Topluma uyun, Zamana ayak uydurun şeklinde Emirlerde var ama. Bu Safsataları bari demeyin Yobazların Sözleri bunlar. -
o yasak foto olayını şöyle açıklayım;malum peygamber efendimizden (sav) önce cahiliye devrinde araplar puta
tapmaktaydı.. bunlar resmi çağırştıran şeyler olduğu gibi heykel tarzı yapılarda olmaktaydı fakat islam dini bunlara tapmayı
haram kıldığı için o zamandan itibaren heykel ve resim islam dininde çok ta hoş karşılanmadı o günden bu güne çeşitli
hurafeler uyduruldu yazıldı çizildi günümüzde bi kısım haram diyor fakat bu böyle değil anlışğdı gibi amaç putların yahut
cahiliye devrindeki arapların taptığı bu tür şeylerin çağrıştırlmaması o yüzdendir ki ibadet yapılan yerde insan yahut
hayvan resmi yahut buna benzer heykeller bulunması iyi değildir haram ya da değil orası muallak fakat ibadet yapılan
yerde bunların bulunmaması iyidir derler.. yani bildiğin gibi resim çekilmek haram değildir yanlış bilgi vermeyelim
-
Glaxoks bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Aslında onu din düşmanı die, mayriple janissaryide din taciri die banlasam tam adaletli davranmış olurum dimi?
Bu herifin yaptığı aşırılık bana göre gereksiz,
Sizin düşüncelerinde benim için saçmalık, bir olaya körü körüne inanmak gibi algılasam, hepinizin yazdığını silsem, engellesem, en güzel böle yapmış oluruz aslında...
Ama mantığınız buna yetiyor işte, benden farklı düşünüyor banlayalım :|
Her herif arızalı olabilir ama süper bi fotograf koymuş :) Tam bi rezillik örneği... Ama eminim ikinizide bu fotodaki amcanın yerine koysak, zevkten 4 köşe olurdunuz...
-----------------------------şimdi üzülerek şöyle söliim
bu sitede aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde
lütfen bu 2 farklılığı eşit biçimde kullanalım...
--------------------------hocam bu sıtede AKsakallı nur yuzlu GÖRÜNÜŞLÜ o.ç. larına , din uzerınden sıyaset yapan. dını kendıne alet eden , din uzerınden koseyı donenlere ve koru korune bılmeden savunanlara ve sankı yaptıklarını soyleyınce sankı daha cok sevap alıyormus sanan salaklara tepki vardır. Sıtedekı asırı dınsızlıge gelınce ınsanların ınancı kendı ıcındedır ınacını dını yasayısını kımse sana goztermek mecburıyetı yoktur yorumlara bakarak ınsanları ınacsız ılan edemezsın cunku onların tepkılerı basta saydıgım sahsıyetlere. senın dınsız dedıgın senden daha ınanclı cıkabılır bu yuzden ınancdan bahsedıp kısılerın ınaclarına yorumlar yapman sonra ınsanların ınancını sorgulaman kusura bakma ama cok komık oluyor :) kısılerın ınancları hakkında yorum yapman bıle senın hakkında cok sey soyluyor. ınsanlarını ınancı allah ıle kendı arsındadır sen bunu bılemezsın.
jannissary bu laflar senın ıcınde gecerlı
-
decameron bunu yazdı:
:)
bu kareyi ilk gördüğümüz zaman ne kadar da üzülmüştük nasıl tanıcak zawallılar yıllar sonra herkes kendisini inkar falan eder bu ben dildim die ama aradaki farkı bulabilirlerse=))ayrıca cıkıp kimse kara carsafı savunmasın yani hangi din sana böbreklerine kadar kara carsafla ortun dio bu adamlar ellerinden kara eldivenleriyle, gozlerinin onunden kara tulleriyle oksijenle direk teması kesiyorlar,1 yasına basmamıs kız cocugu bile degil henuz bir bebegi sarıp sarmalıyorlar sonra kendi kendilerine cocuk fetişisti oluyorla dinde yeri varmı cocuk fetişistliginin..
varmı boyle bir din .. kim kotuye kullanıyor kim olumlu yapıcı elestiri yapıo bir dusunun öyle karar verin
-
huhahuuahuahuuhauauhuhauhauhuah şu an gülmekten yarıldım resmen dedim aha ne madalyası
PeTaL arkadaşımız "arapça ezan okuyan çin malı saat kadar şaşkınım" mesajı ile Tahribat.Com'un 350.000+ mesajının içerisindeki en güzel mesajı ile bu madalyayı olmaya hak kazanmıştır.
Süper yaw.Vallahi sağlamsın :D karikatür falan sever misin ??Koptum yaw.Ben bi yazıya bakıp bu kadar güldüğümü çok az hatırladım. euhueueuheu :D
ben bütün bunların üstüne akşam rakımıda içerim.
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu sıtede AKsakallı nur yuzlu GÖRÜNÜŞLÜ o.ç. larına , din uzerınden sıyaset yapan. dını kendıne alet eden , din uzerınden koseyı donenlere ve koru korune bılmeden savunanlara ve sankı yaptıklarını soyleyınce sankı daha cok sevap alıyormus sanan salaklara tepki vardır. Sıtedekı asırı dınsızlıge gelınce ınsanların ınancı kendı ıcındedır ınacını dını yasayısını kımse sana goztermek mecburıyetı yoktur yorumlara bakarak ınsanları ınacsız ılan edemezsın cunku onların tepkılerı basta saydıgım sahsıyetlere. senın dınsız dedıgın senden daha ınanclı cıkabılır bu yuzden ınancdan bahsedıp kısılerın ınaclarına yorumlar yapman sonra ınsanların ınancını sorgulaman kusura bakma ama cok komık oluyor :) kısılerın ınancları hakkında yorum yapman bıle senın hakkında cok sey soyluyor. ınsanlarını ınancı allah ıle kendı arsındadır sen bunu bılemezsın.
-----------------------------kimseyi inançsız ilan etmedik zaten... kim ne yaparsa yapsın benim derdim benim inanıp saygı gösterdiğim en üstün
değer saydığm şeylere küfür edilmesii.. ha bu konu istisna şu resim çekende çektirende konumuz değil bu kadar hurafede
zaten islam dininde değil.. ama dünde döndü tartışması... benim bir çok tanıdığm baş örtüsü takıyor müridin biri kalkmış
yok çaput yok bilmemne diye hakaret ediyor türkiyedeki kadınların %52 sinin taktığı baş örtüsüne... işte bu eleşitiri değil
hakarettir... o zaman biz insanların kendi inançlarını yaşama hakkı dediğimiz alandan çıkıp başkalarının inançlarına
saldırmış oluruz... şimdi birisi kalkıp baş örtüsü takanların a.q çaput bez gereksiz derse ben o adamı dinsiz ilan ederim
ha kalkar dersinki bak bu arabatıymış gereksiz bu kadar örtünme dersin o zaman anlarım... merak etme kimseyi
yorumuna göre ayırıp dinsiz yada dinli ilan etmiyorum ki bu zaten bana düşmez ama diyorumya her fırsatta bu tür şeyleri
gırgıra almamak lazım... sürekli öyle takılan arkadaşlarada bu çok inançlıdır çok dindardır dememi bekleme... her ne kadar
o vatandaşlar beni yada benim gibileri yobaz sınıfına sokup hakaret etmek hakkını kendilerinde buldukları kadar bende
o insanlara dinsiz deme hakkını kendimde bulurum... kalkp bana yobaz deseydin yada baş örtüsü gereksizdir şudur
budur deyip hakaret etseydin bazı değerlere o zaman seninlede anlaşamaz hakaret ederdim sana olay bundan ibaret
bak kendinde hatadasın genelleme yapırosun ak sakallı nur yüzü oç diyorsun belki yüzü gözü öyle görünüpte evliya gibi
olan adamlarda var bunu sen ben yada bi başkası bilemez o yüzden benim ricam başkalarının değerlerine küfür etmemek
hakaraet edip dalga geçmemek... inanmayabilirsiniz sevmeyebilirsiniz kabul etmeyebilirsiniz ama dalga geçilp hakaret
etmeyedfe hakkınız yok... ha sakın olayı bu resimle bağdaştırma genel olarak konşuorum bu resim tamamen istisna
ve gayette komik zaten
-
jannissary bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu sıtede AKsakallı nur yuzlu GÖRÜNÜŞLÜ o.ç. larına , din uzerınden sıyaset yapan. dını kendıne alet eden , din uzerınden koseyı donenlere ve koru korune bılmeden savunanlara ve sankı yaptıklarını soyleyınce sankı daha cok sevap alıyormus sanan salaklara tepki vardır. Sıtedekı asırı dınsızlıge gelınce ınsanların ınancı kendı ıcındedır ınacını dını yasayısını kımse sana goztermek mecburıyetı yoktur yorumlara bakarak ınsanları ınacsız ılan edemezsın cunku onların tepkılerı basta saydıgım sahsıyetlere. senın dınsız dedıgın senden daha ınanclı cıkabılır bu yuzden ınancdan bahsedıp kısılerın ınaclarına yorumlar yapman sonra ınsanların ınancını sorgulaman kusura bakma ama cok komık oluyor :) kısılerın ınancları hakkında yorum yapman bıle senın hakkında cok sey soyluyor. ınsanlarını ınancı allah ıle kendı arsındadır sen bunu bılemezsın.
-----------------------------kimseyi inançsız ilan etmedik zaten... kim ne yaparsa yapsın benim derdim benim inanıp saygı gösterdiğim en üstün
değer saydığm şeylere küfür edilmesii.. ha bu konu istisna şu resim çekende çektirende konumuz değil bu kadar hurafede
zaten islam dininde değil.. ama dünde döndü tartışması... benim bir çok tanıdığm baş örtüsü takıyor müridin biri kalkmış
yok çaput yok bilmemne diye hakaret ediyor türkiyedeki kadınların %52 sinin taktığı baş örtüsüne... işte bu eleşitiri değil
hakarettir... o zaman biz insanların kendi inançlarını yaşama hakkı dediğimiz alandan çıkıp başkalarının inançlarına
saldırmış oluruz... şimdi birisi kalkıp baş örtüsü takanların a.q çaput bez gereksiz derse ben o adamı dinsiz ilan ederim
ha kalkar dersinki bak bu arabatıymış gereksiz bu kadar örtünme dersin o zaman anlarım... merak etme kimseyi
yorumuna göre ayırıp dinsiz yada dinli ilan etmiyorum ki bu zaten bana düşmez ama diyorumya her fırsatta bu tür şeyleri
gırgıra almamak lazım... sürekli öyle takılan arkadaşlarada bu çok inançlıdır çok dindardır dememi bekleme... her ne kadar
o vatandaşlar beni yada benim gibileri yobaz sınıfına sokup hakaret etmek hakkını kendilerinde buldukları kadar bende
o insanlara dinsiz deme hakkını kendimde bulurum... kalkp bana yobaz deseydin yada baş örtüsü gereksizdir şudur
budur deyip hakaret etseydin bazı değerlere o zaman seninlede anlaşamaz hakaret ederdim sana olay bundan ibaret
bak kendinde hatadasın genelleme yapırosun ak sakallı nur yüzü oç diyorsun belki yüzü gözü öyle görünüpte evliya gibi
olan adamlarda var bunu sen ben yada bi başkası bilemez o yüzden benim ricam başkalarının değerlerine küfür etmemek
hakaraet edip dalga geçmemek... inanmayabilirsiniz sevmeyebilirsiniz kabul etmeyebilirsiniz ama dalga geçilp hakaret
etmeyedfe hakkınız yok... ha sakın olayı bu resimle bağdaştırma genel olarak konşuorum bu resim tamamen istisna
ve gayette komik zaten
-----------------------------Koyu yazdıgın yere dıkkat oyle gorunen dıyorum... Bu sıtede gercten oyle olan ınsanlara laf etmez.... Her zaman soyluyorum turbana vs tepkı verenler yerıne 1 kerede degısıklık yapıp bu tepkılere sebep olan dını somuruculere nıye tepkı duymuyorsun? Yada onlara laf etmıyorsun
Not: Rene alıntım ıcın kusura bakma ızınsız kullandım :) ıdare et
-
eşitlik eşitlik eşitlik !!!
tbt için önemli bi kawram eweett
cebitte ikinci üyelikler tespit edilince banlanma gelecek denmişti !!!
hani nerde treasure gööttüüü başka bi nickle sitede neden banlanmıyor hala anlamış değilim mesela :F
"adamcılık"a dewam her konuda olduğu gibi :F