Aile Fotoğrafı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

çok ayıp rene.

yakıştıramadığım olay ney biliyormusun ilk yorumumda. bu treausenin her başlığında islama karşı din düşmanlığına karşı açtığı başlıklar.

bunu sizde biliyorsunuz ve hala o elemanın devam etmesine karşı değilsiniz. (o resimde şeriatın alası var yalan değil.evet komik üstelik. bu örnek sadece yarın yine bir başlık açtığında başörtüsü ile pislik bir resim koyarsa bunada aldanmassınız umarım.)

üstelik o resimdeki kızların arasına koyayım sizi zevkten 4 köşe olursunuz hakaretinide üstüme alınmıyorum bilesin.

tamam o halde siz devam edin o treausenin islama karşı alçakça açtığı başlıkları kabul etmeye.

...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    vay canına, hayretle izliyorum :|
    yine karıştırdı ve gitti :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bu bir foto yani gerçekliktir, bazılarımız bu fotoyu görür bazıları ise görenlere dalga geçiyorsunuz islamla der. Görsende görmesende o olaylar islam dini adı altında yaşanıyor. madem islamı savunuyorsunuz önce o hareketlerin yapılmasını engelleyin, yok o hareketler islama göre meşru ise islam dışı olan düşünceler ve sözler de elbette söylenecektir, bunu niye hazmedemiyorsunuz ki; gidin dininizi yaşayın kimse size yaşamayın demiyor.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Azuuzuauzuaujahuah :D Süper resim mk eajgdllkjsz 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

neyini savunuyorsunuz ki bu işin.Tam bi görgüsülük abidesidir o kadar.ŞEriyatçıların dünyanın bazı kısımlarını basmasıdır.Hala ne şeriyatı diyen olursa düzgünce açıkladım olayı.

Ne kayırması?Bazıları diyor ki islamiyet kötü birşey değil.Üzgünüm sana şunu yöneltiyorum şeriaı ister misin evet diyor.Ben istemiyorum nedeni ni anlayamıyorsunuz.

NEden mi açıklıyayım.Zumsukizm diye bir rejim başlatıyorum bütün kadınlar çıplak dolaşıcak.Hatta çoraplarını giyecek kilotsuz mini etekle dolaşacak böylelikle daha seksi olacak.Bizde elliyicez kimse laf söylemiyicek.Alın bende bu rejimi istiyorum.

Kabul eder misiniz?Hayır.

Yani işin kısa ve öz mantığı şudur ki kıçınızdan rejim uydurmayın.Cumhuriyet var taş gibi.NE istiyorsun eşitlik mi adalet eşit davranır.NE istiyorsun istediğini yap.Namaz mı kılcan git kıl namazını karışan yok.Eh bide karışan olsa bari diyeceksiniz.Şunu diyorum hristiyanlar yok mu?VAr karışıyorsunuz.Yada şeriyat mı şeriat mı ne zikimse o zaman bana karışacaklar.

İŞte bu yüzden şeriatı da isteyenide desteklemem.Zaten kadınlara 3., 4. sınıf muammelede olacak.KArdeşim sadece kendinizi düşünmeyin.Herkez için en güzeli cumhuriyettir.İçine ediyorsunuz.

İŞin özü şudur şimdi biri çıkar nasıl konuşuyorsun der.Bak adam kayırıyorlar der.Konuşurum kardeşim.Ben tek yaratıcıya inanırım başka kimseye inanmam.Hayatta herşey süperdir.Bir yaratıcı vardır.Şüpesi olan varmı bilmiyorum.

Onun dışında dine hiç inanmam.Hatta aksine insanları özgürleştirmeden kısıtladığına inanırım.Din var mı var diyorsunuz.Nerden biliyorsun diyorum anlatmaya başlıyorlar Allah var.Kitap göndermiş bize vs..Diyorum ki nerdne biliyorsun Allah'ın gönderdiğini ?

NErden biliyorsunuz kurandan.Peki dinin olduğunu?Onuda kurandan.Size bir kitap yazıp verim bunu allah gönderdi bize diye tapın??İŞte bak özgürce konuşuyorum değil mi?Ne kimseye küfür ettim nede başka birşey ettim.Ben burda kalırım neden mi belirli geçmişim vardır iyi yada kötü tahribata birşeyler katmışımdır.

Peki yeni gelen adam nasıl oluyorda eşitlik istiyor?Sen kimsin niye eşitlik verilsin ya sen deli misin?

Şimdi kalkıp hanginiz kendinle reneyi bir tutar?Hanginiz benimle reneyi, holy ve diğer tahribata çok emeği olanı bir tutar?

Sonra adam kayırma var.Olur tabi.Dinde bile adam kayırma vardır sen ne diyorsun?Adam iyise hristiyansa yanacak nedir durum yani?Sınıfta adam kayırma vardır.

Hele hele bakın siz kökten dinci akpde bile kadrolaşma yani adam kayırma vardır.NE oldu dini bilgiler ?Gözü koltuktaysa hiçbirşeyi görmüyorlar.

Yani işin özü şudur bunalr benim düşüncelerim ben tahribatın 17 bin küsürlü üyesiyim.İyi kötü zamanlarım geçti ne adminim ne başka birşey benim görüşümden tutup tahribat şu diyecekseniz hiç demeyin saçmalamış olursunuz.Şimdi size soruyorum hanginiz reneyle holy le ve diğer tahribat için çok çok çok emeği geçen adamlarla kendini kıyaslar?

Kıyaslasa ne olur.Sende aç site %100 kodla otur bir ton iş yap üret süper bilgi yuvası haline getir.KEndi gibi düşündüğün adamları sitede barındır diğerlerini banla kim ne diye bilir?Ekmek yediğiniz kaba tükürmeyin.

Tahribat adminleri ve üyeleri belli yoldan ayrılmadığınız sürece herkezi burda barındırır.Oldu mq adam Ataya sana bana küfür etsin eşitlik diye banlamayalım.ADam tutsun rejime karşı çıksın TC anayasasına karşı gelsin sende Türküm devletimi seviyourm ama eşitlik diye siteden banlama.

Kusura bakmayın bu şeyler hiç bir yerde geçrli değildir.Biraz mantık biraz mantık biraz mantık...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

zumsuk ne güzel yazmışsın hoca, kıskandım valla :)

Bu arada foto neyin ne olduğunu anlatır cinsten..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Pastırmalı gelmiş.Daha yeni farkındayım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bu fasulye :D hatta yeni nickle :D bu kuru fasul ye davası ne anlamadı :D :D kurufasulyeyi boşver açdığı konuyuda anlamadım :D

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlar resimde kendilerini tanıyamazlar.

Sizin resim çektirmek neyinize. :/

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

banlanacaksa multi üyelikten banlansın, ki bildiğim kadarıyla multi üyelik yasak

ayrıca fotoğraf da komik:D

Toplam Hit: 10071 Toplam Mesaj: 67