Aile Fotoğrafı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yok site böyle değildi vs diyenlere cevaben, bu site hep böyleydi , çok rahatsız olan varsa çeker gider. Kimseyi zorla tutan yok.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    @Treasure ciddi problemlerin olduğu bir gerçek, benim ebem psikiyatri istersen bir randevu ayarlayabilirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

:D

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    gözleri bile  görünmüyo amk :D:D:D:D kim kimin kim olduğunu bilmiyo :)

TURKCELL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    jizz_jix bunu yazdı:
    -----------------------------
    gözleri bile  görünmüyo amk :D:D:D:D kim kimin kim olduğunu bilmiyo :)
    aslinda gerçek fotografta gözleri gözüküyor , soldaki ilk kadinin da yüzü açik ,yani fotosoplanmis. gülüncek bir fotograf olabilir ama sorun bu diil bu tür islerle ugrasip küçük islerle, insanlari ufak düsürmekle bir takim düsünceleri bu sekilde anlatmak çok seviyesiz ve aptalca, anlatilcak bir sey varsa anlatilsin ama, insanlari dini küçük düsürmekle diil !! Iki kelime etmeden anlatmadan resimini at sen foruma herkez kapissin sen de seyrine bak oh ne güzel...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

neyini savunuyorsunuz ki bu işin.Tam bi görgüsülük abidesidir o kadar.ŞEriyatçıların dünyanın bazı kısımlarını basmasıdır.Hala ne şeriyatı diyen olursa düzgünce açıkladım olayı.

Ne kayırması?Bazıları diyor ki islamiyet kötü birşey değil.Üzgünüm sana şunu yöneltiyorum şeriaı ister misin evet diyor.Ben istemiyorum nedeni ni anlayamıyorsunuz.

şeriatı istemiyorsun, şeriatcılar dünyanın bazı kısımlarını bastı diyorsun...  sen şeriatın ne olduğunu biliyormusun?!

şeriat = İslamiyettir. ve bunu din den anlayan kime sorarsan sor veya git tdk gir bak (www.tdk.org.tr)

daha anlamını bilmediğin birilerinden DUYDUĞUN ve sana verilen GAZ`la şeriata yanlış ve karalayıcı anlamlar yüklemişsin, eğer birşeyi karalayacaksan onu çok iyi bilmin gerekir ve bunu bildikten sonra savunursun yada karalarsın, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara seninde dahil olduğunu anlamış bulunmaktayız böylelikle...

gelelim şeriata veyahut islamiyete; yazdığın yazının bir kısmındaki şeriat kelimesini anlamdaşı İslamiyet`le değiştirelim :

"..... Ne kayırması?Bazıları diyor ki islamiyet kötü birşey değil.Üzgünüm sana şunu yöneltiyorum islamiyeti ister misin evet diyor.Ben istemiyorum nedeni ni anlayamıyorsunuz...."

işte bu oluyor...

sen İslamiyeti iste yada isteme .ikimde değil ama İslamiyete inanan birine veyahut yahudi hristiyan putperest ne olursa olsun saygı göster...

yeter artık insanları renk dil din milliyet giyim kuşam gibi özellikleri ile ayrımcılık yapmayın

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
Toplam Hit: 10522 Toplam Mesaj: 67