Aile Fotoğrafı :|
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------şimdi üzülerek şöyle söliim
bu sitede aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde
lütfen bu 2 farklılığı eşit biçimde kullanalım...
Aşırı dinsizlik diye bişey olurmu ya :D
-----------------------------ataistlik...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Aslında onu din düşmanı die, mayriple janissaryide din taciri die banlasam tam adaletli davranmış olurum dimi?
Bu herifin yaptığı aşırılık bana göre gereksiz,
Sizin düşüncelerinde benim için saçmalık, bir olaya körü körüne inanmak gibi algılasam, hepinizin yazdığını silsem, engellesem, en güzel böle yapmış oluruz aslında...
Ama mantığınız buna yetiyor işte, benden farklı düşünüyor banlayalım :|
Her herif arızalı olabilir ama süper bi fotograf koymuş :) Tam bi rezillik örneği... Ama eminim ikinizide bu fotodaki amcanın yerine koysak, zevkten 4 köşe olurdunuz...
-----------------------------şindi hocam bende zaten adamın yaptığı gereklilik demedim o ayrıda garibime giden şey bunun gibi içinde din yada dini
şeylerin oldğu şeylerle dalga geçmeyi çok seviyorsunuz açıkçası hoşuma gitmiyor.. hee farklı düşünebilirsiniz
inanmayadabilirsiniz ama şu var ki saygı göstermek gerekir bunu demeye çalışıyorum ben forumda bu tür şeylerle çok
dalga geçildğini düşünüyorum biraz daha sıkı önlemler alınsa daha iyi olur diyorum haa olaya bu resim açısından bakma
çünkü gerçekten komik... ama öyle amcanın yerine koysak zevke gelirsiniz felan olmuo rene... din taciri felanda değilim
eet fıkıhla ilgilenirim farzlarımı yapmaya çalışırım dini bi konu oldğnda bilgi vermeye çalışırım ama bu benim din taciri
oldğmu göstermez demi... bunları yapmayanlar nasıl dinsiz değillerse yapanlarıda böle görmemek gerek diye
düşünüyorum
-
Abi bu kadarıda olmaz ya :( Resmen islamı öcü gibi gösteriyo namussuzlar. Belli bölgelerin kapalı olması sadece sünnet. Yani farz bile değil. İsteyen yapabilir.
Ama bu hacı dayı olayın bokunu çıkarmış. Yazık islamiyet bu değil.
-
Glaxoks bunu yazdı:
şimdi zıçtınız benim tartışacağım konular başladı.Adamların istesi adamlar istediği gibi kural koyar.İstemeyene logout orda.Ben söyliyim sana cw acaba dine böyle 1 laf söyleyenni affediyor mu hayır.
Hadi şöyle say burası dinsiz bir site...(örnek veriyorum gerçekte öyle değildir) biz eşitliğide savunmuyoruz.Eh şimdi birde cwye bakalım sözde bu adamlar dine bağlı.Ama hiç bir görüşürü benimsemiyorlar.Sadece aşırı dinci adam orda olacak o kadar.
Ne yani neden bahsediyorsun ki sen?Türkiyede tahribat gibi özgür bir siteye daha rastlamadım ben.Bu yüzden boşuna eşitleştirmeye çalışmayın
&Fotoğraf için
İşte durum budur.Sen böyle zamandan çık erkek kadın eşitliğine sahip cumhuriyete geç dimi.Hiçte güzel değildir.Hiçte süper dğeil.Tüh neden yapılmış ki bunlar ayıp.KAdınalrda ha bire şeriat ister.Erkek olsanız neyse kadın halinizle niye? 4 üniz + 5-10 kız çocuk bir erkeğe eşit olasınız diye mi.PArdon eşit bile olamayasınız diye mi?
Vallahi bomba daha gelir ben size söyliyim.Tebrikler gres..(böyle diyicem sana) sevdim ben seni.
edit & HaYVaN
üzgünüm ama bu islamiyet değil şeriat
-
Zumsuk o şeriat İslamiyeti esas alan yönetim biçimidir, burada görülen herhangi bir ülkedeki çekilmiş bir resim(arka plan). Dolayısı ile bu şeriat değil İslamiyet.. İslamiyet bu mu diye de abananlar çıkabilir, fetvası ayrıdır takvası ayrıdır. İsteyen belirli bir sınırın dışına çıkmadıkça istediği gibi yaşar...
-
zumsuk bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
Adamların istesi adamlar istediği gibi kural koyar.İstemeyene logout orda.Ben söyliyim sana cw acaba dine böyle 1 laf söyleyenni affediyor mu hayır.Hadi şöyle say burası dinsiz bir site...(örnek veriyorum gerçekte öyle değildir) biz eşitliğide savunmuyoruz.Eh şimdi birde cwye bakalım sözde bu adamlar dine bağlı.Ama hiç bir görüşürü benimsemiyorlar.Sadece aşırı dinci adam orda olacak o kadar.
Ne yani neden bahsediyorsun ki sen?Türkiyede tahribat gibi özgür bir siteye daha rastlamadım ben.Bu yüzden boşuna eşitleştirmeye çalışmayın
---------------------------------
dayı eşitlik war demişler,burdaki eştiliği biri açıkalsın...
dinini savunan=yobaz
ataist=sitenin demirbaşı
-
KArdeşim bak şimdi türban takarsın islamiyettir.İşin bokunu çıkarıp kılık kıyafet yönetmeliğini hiç sayanlara ne diyoruz şeriatçı.Ordan baz alınarak söylenmiştir ve %100 doğrudur.Hangi şeriatle yönetilmeyen islam ülkesinde 4 kadının olaibliyor?
Burda 4 kadın var.İslam ülkelerinde 4 kadın varsa şeriatla yönetiliyordur.Yoksa 4 kadın olamaz bunlarıda ben mi açıklıyacağım kardeşim kurun mantık ilgisini yav..
-
hacılar şunu anlamak lazım önce... amacım kimseyi kötülemek değil yahut siteye adminlere bok atmak değil fakat artık
kabul etmek gerekki sitede eşitlik yok en başlarda bende adalet felan diyordum fakat sonra gördümki bu imkmansız gibi
bişey o yüzden artık kasmıyorum herkes gibi bende kendi değerimi savunuyorum o yüzden rahat olun düşüncenizi
savunun geçin bence hemde adaletsizlik konusunda hak vermeye başladım adamlara eşit ol bura herkesin ortak alanı
diyemeceksiniz ki zaten adminlerin kendi insiyatiflerine göre yönlenmesi doğal sitenin o yüzden tepkinizi dile getirip
geçmek en mantıklısı ben eşitlik olsun demiyorum olmasın hatta böylesi daha iyi boşverin dinsiz adam sitenin baş tacı
dindar adam günah keçisi olayınıda unutun bunu kanıtlayamazsınız somut olarak bildiğini söyleyin geçin hakaret etmeden
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------biri açıkalsın...
dinini savunan=yobaz
ataist=sitenin demirbaşı
açıklıyayım mı sen kalkıp yukardaki gibi islamiyeti savunursan yobaz olursun.Herkezin bildiği dini sne kime öğretiyorsun?Bu sitede gerçekten dini bilen sağlam adamlar vardı.Ertan mesela kraldı.onun gibi tonla adam var.FArklı çıkar farklı işler için kalkıpta bize birşeyler öğretmeye çalışırsan ama sen ne kadar bilipte bunları söylüyorsun orası meçhulse burda işte sana karşı cephe alınır.
Burada hiçbir ateist gelipte şeriat yanlılarının yaptığı gibi ateistliğe adam çekmeye vs.. çalışmaz bunuda dip not olarak ekliyim.Kalkıp birisi şeriat kötü mü derse onada güzel cevap veririm emrak etmeyin.
Cumhuriyet ile yönetilen bir ülkede kalkıp şeriat, faşizm,komünizm gibi saçmalıklar istersen sana kötü gözle bakarlar.Kötü rejim derler kardeşim..Şimdi yemeğe gidiyoprum.Geldiğimde istediklerinize teker teker yazarım.
Önce dini bilgini kanıtlarsın ama sadece din konusu açmazsın.Her konuda ileri bir adam olurusn.Üstünlüğün kabul edilir.Sonra dinle ilgili birşeyler yazdığında zaten kabul görürsün.Dün siteye girip bugün vaaz vermek kimin haddine.
-
ya tmm foto biraz garip ama şöyle bi durum var madem dinlerine okadar bağlılar islamda insan resmi yasak değilmi? madem yasak nie foto çekiyolar? (o fotoyu çeken herifi çekenden bahsetmiyom bile)