Aile Fotoğrafı :|
-
adam siteye üye olmakdan başka bir şey yapmamış:D dediğin gibi foroğraf harika :D hacı o fasulyeler ne öle ya:D taze fasulye:D
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------bu sitede aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde
(...)
ataistlik...
-----------------------------
Öncelikle sana yaziim hoca aradan cıksın... Aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde demişsin, Konuşurken, söylediğin şeyleri savunucu destekleyici birşeylerde söylemek lazım, ne yapılıyor sitede sansürmü uygulanıyor, Mayrip Janissary konuşmuşsunuz hocam yeni yazabildim ancak, ne yapılıyor sizi yada diğerlerini engellemek için?
Konularınızmı Siliniyor?
Mesajlarınızmı Siliniyor?
Yazdıklarınızmı editleniyor?
Bunlar yapılmıyor ise, nerden vardınız sizin engellendiğiniz kanısına?
Glaxoks bu arada, ataistlik demek, atalarına tapan demektir, bizdede ölebişi yok allaha şükür, :) yazdığın terimlerin anlamlarını araştır bi ondan sonra yazdığın suclamaları devam ettirirsin...
Elemanın üyeliği çifte imiş, eskisi ile yenisini birleştirdim yeni üyeliğinide sildim...
Hiç bir zaman dublicate üyeliğe onay bulunmamaktadır.
Sitede taraf tutuluyor vs demek için öncelikle elinizde bi kanıtın birşeyin olması gerek... Allah, Peygaber ve Din içeren 5 tane konu var aktif konuların içerisinde hangisini silmişiz editlemişiz yada engellemişiz ki, şimdi gelmiş sacma sapan taraf tutuluyor diosunuz???
-
hea bu arada adam yine banlanmış.:D ama ben hala bu fasulye konusunu öğrenemedim:D bakim 1 banı acılsın arkadasın öğreniriz:D
edit : hacı bu arada adamın madalyasına hasta oldum hea:D
-
konuyu açar açmaz mı banlandı arkadaş :)
birde bu arkadaş fasulye ihracatçısımı çok merak ediyorum (:
-
daha 2nci konuda msj attık söyledigimz sözde insanların yakışır bi şekilde giyinmesi hemen silinmiş 2.5 senedir bu sitey griyorum artık bu 3 msj oldu artık bundada banlanırım neyse ab kadar girmeyiz bizde. eskiden böyle degildi bu site bilmiyorum ne oldu..
-
neyin silinmiş hocam anlamadım?
-
Loglardan baktım: Attığın mesaj,
message==>Hz.Muhammed (S.A.V.) Efendimiz bile ''Yaşadığınız zamana ayak uydurunuz.'' buyurmuştur. BU DEMEK DEGİL Kİ AÇIK SAÇIK OLUN GEZİN DİYE.... İNSAN GİBİ İNSANA YAKIŞIR ŞEKİLDE GİYİNMEK ORDA 2 ŞEY HALKIN İLGİSİN ÇEKER BİRİ BU ŞEKİLDE BİDE BİKİNİ İLE ....
submit==>Gönder GitsinSite kurallarına bak : http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=2&id=6
Site içerisinde büyük harf ile mesaj yazmak yasaktır, mesajının silinme sebebi bu imiş...
Siteye bişi olduğu yok fakat ID 16.000 kusur olmasına ve 2005 yılından beri sitede olmana rağmen hala senin gibi bazı elemanlar, kurallardan haberi olmayacak kadar şuursuz olabiliyorlarmış demek ki...
Birde sorumlu olarak siteyi gösteriyorsunuz... Bak bakiim senin gibi büyük harf yazan kimse var mı başka?
Nese senin gibileride kabul etmeli... :(
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Loglardan baktım: Attığın mesaj,
message==>Hz.Muhammed (S.A.V.) Efendimiz bile ''Yaşadığınız zamana ayak uydurunuz.'' buyurmuştur. BU DEMEK DEGİL Kİ AÇIK SAÇIK OLUN GEZİN DİYE.... İNSAN GİBİ İNSANA YAKIŞIR ŞEKİLDE GİYİNMEK ORDA 2 ŞEY HALKIN İLGİSİN ÇEKER BİRİ BU ŞEKİLDE BİDE BİKİNİ İLE ....
submit==>Gönder GitsinSite kurallarına bak : http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=2&id=6
Site içerisinde büyük harf ile mesaj yazmak yasaktır, mesajının silinme sebebi bu imiş...
Siteye bişi olduğu yok fakat ID 16.000 kusur olmasına ve 2005 yılından beri sitede olmana rağmen hala senin gibi bazı elemanlar, kurallardan haberi olmayacak kadar şuursuz olabiliyorlarmış demek ki...
Birde sorumlu olarak siteyi gösteriyorsunuz... Bak bakiim senin gibi büyük harf yazan kimse var mı başka?
Nese senin gibileride kabul etmeli... :(
-----------------------------hacı boşver kasma kendini:)
bu arada bu adama neden fasulye diyiler yao:(
+ madalyasına hasta oldum:D
-
Hoca ondan sonra, sağda solda yok taraf tutuolar yok şu yok bu die gevezelik ediolar amk...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------bu sitede aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde
(...)
ataistlik...
Öncelikle sana yaziim hoca aradan cıksın... Aşırı dincilik yasak iken aşırı dinsizlik el üstünde demişsin, Konuşurken, söylediğin şeyleri savunucu destekleyici birşeylerde söylemek lazım, ne yapılıyor sitede sansürmü uygulanıyor, Mayrip Janissary konuşmuşsunuz hocam yeni yazabildim ancak, ne yapılıyor sizi yada diğerlerini engellemek için?
Konularınızmı Siliniyor?
Mesajlarınızmı Siliniyor?
Yazdıklarınızmı editleniyor?
Bunlar yapılmıyor ise, nerden vardınız sizin engellendiğiniz kanısına?
Glaxoks bu arada, ataistlik demek, atalarına tapan demektir, bizdede ölebişi yok allaha şükür, :) yazdığın terimlerin anlamlarını araştır bi ondan sonra yazdığın suclamaları devam ettirirsin...
Elemanın üyeliği çifte imiş, eskisi ile yenisini birleştirdim yeni üyeliğinide sildim...
Hiç bir zaman dublicate üyeliğe onay bulunmamaktadır.
Sitede taraf tutuluyor vs demek için öncelikle elinizde bi kanıtın birşeyin olması gerek... Allah, Peygaber ve Din içeren 5 tane konu var aktif konuların içerisinde hangisini silmişiz editlemişiz yada engellemişiz ki, şimdi gelmiş sacma sapan taraf tutuluyor diosunuz???
Allah için Onca Dini tartışmaya Derin konulardaki azgın Tartışmalarda bulunan bir kişi olarak, Ben Şahidim Haksızlık yoktur, Rene Üstat özellikle Bu konuda hassas bir kişiliktir. Decameron üstat mesela bir ara bir hararet oldu derin konularda, Deca üstat özellikle benden durumun aslını faslını sorguladı, direk banlama olayıda yoktur burada, sen yeterki az kendini taşıyabil, onlar hak olanı uygular. Rene üstat ile bir defa sorunum oldu oda bana küfür eden bir şahsiyete bende küfür etmiştim, oysa ona uymamam lazımdı, neticesinde Banım açıldı. Yok Haksızlık yok Şahidim.