Akp Forum Klasikleri...
-
örtünme ve eşarp konusunda sağlam saçlamalamışlar.ama diğer konu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.tabiki bunun sorumlusu Atatürk değil, ondan sonra gelenlerdir.ama yinede doğruluk payı var.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
örtünme ve eşarp konusunda sağlam saçlamalamışlar.ama diğer konu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.tabiki bunun sorumlusu Atatürk değil, ondan sonra gelenlerdir.ama yinede doğruluk payı var.
-----------------------------hassiktir lan.
-
öncelikle bu küfürünü adminlere ilettim.gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.
ne derece gerizekalı ve gerikafalı olduğunu hemen küfüre başvurmandan anlıyoruz.selametle. -
fatihack bunu yazdı:
öncelikle bu küfürünü adminlere ilettim.gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.
ne derece gerizekalı ve gerikafalı olduğunu hemen küfüre başvurmandan anlıyoruz.selametle.
-----------------------------bak sende bana laf ettin. sende ettiğin sözünle verdiğin cevapla aynı konuma geldin.
-
bana siktir çeken adamın karşısında sus pus oturacak değilim.nefsi müdafa olarak algılayabilirsin bunu.tabi algılama kapasiten yeterli boyuttaysa.attığım mesajda ''Atatürkten sonra'' kısmını anlayamadığın ve direkt küfüre başvurduğun için bu konuda biraz şüpheliyim.
+
adminler banada aynı oranda ceza verebilir.sorun değil. -
İkinizde banlandınız tam oldu...
-
sağlık olsun.
-
editcan :F
-
allahın yobazları 1923 ten berihazımsızlık içindeler Allah belalarını versin bu forumdada onların destekçilerini görmek üzüyor beni
-
SeRDaR bunu yazdı:
allahın yobazları 1923 ten berihazımsızlık içindeler Allah belalarını versin bu forumdada onların destekçilerini görmek üzüyor beni
Ondan sonra Akp Bölüyor ülkeyi .. Siz devam edin %47 Yobaz %10-15 süpEr Zeka kendinizi kandırın kardeşim...
Toplam Hit: 10508 Toplam Mesaj: 68