Akp Ordu Ve Halkı Kutuplaştırdı
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Sandık herşeydir.
Ve egemenlik "kayıtsız şartsız" millettindir...
-----------------------------Katılıyorum.Adam hala diyo ki; Sandıktan çıkan herşey doğru değildir.Yok ya sana göremi bana göremi.Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Sandık herşeydir.
-----------------------------Ben de sandıktan çıkan sonuç her zaman doğru olacak değil dedim. Egemenlik tabiki milletindir. Ancak sen milleti 3 kuruşa muhtaç edip sonra o 3 kuruşu göstermelik olarak verirsen oyları tabiki alırsın. Oyunu satan yüzlerce kişi var. Bu sene birçok yere kömür yardımı gitmemiş mesela :) Bak seçimler tamamen yaklaşsın kamyon kamyon kömür yardımlarını görürsün.
Bu oy verenler daha sonra bu sene kömürümüz gelmedi yakacak birşey yok soğuktan donacaz çoluk çocuk diyor. Bazen zam haberlerini duyunca içimden gebersinlerde kurtulak diye geçmiyorda değil hani. Belki söylediklerim aşırı tepki olabilir ama birçok şeye %40larda zam gelip emekliyle ve memurla dalga geçilecek şekilde maaşlara zam yapıldığı göz önüne alınırsa o kadarda aşırı bir tepki gibi gelmiyor bana. Oy verirken düşünmedilerde şimdi mi problem oldu.
Kısaca özetlemek gerekirse ne yazık ki milletimiz artık gerçekten ülkeye faydası olacak değil o an ona faydası olan kişiyi seçiyor. Geleceğini kısacası satıyor. Ki oy hakkı olan vatan hainlerini saymıyorum bile...
Edit : Esconda ne yazdığımı anladıktan veya anlamaya çalıştıktan sonra yaz. Egemenlik tabiki milletindir. Ancak bu ülkede vatan hainlerinden tut oyunu parayla satacak kadar şerefli! insanlarda var. Onların oylarıda küçümsenmeyecek derecede fazla. Oyunu para karşılığı satan kişi yüzünden sandıktan çıkan sonuç ülkesini iyi yönetecek değil ona kömür vermiş kişi oluyor. Bu bana göre doğru bir seçim değil sana göre oy satmak gayet normalse bilemiyorum.
-
cattivo23 bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Akpnin son marifeti orduyu ve halkı kutuplaştırdı orduyu düşman,kafir gibi gösterdi şimdi halk orduyu düşman gibi görüyor sevmemeye baslıyor.Sağda solda salak salak yazılar görüyorum yok Allaha inanmayan adam nöbetde uyuya kalan askere ceza olarak eline el bombası verir falan.
Türk halkını Türkiye Cumhuriyeti Ordusuna karşı dolduruyor.
ya kardeşim yeter bıkmadınız mı hala bu akp ye eleştiri yapmaktan.. kişiler üzerinden kurumlar eleştirilemez tsk içinde de cuntacılar statükocular var.. ama siz bunu akp tsk yı yıpratıyor olarak algılıyorsunuz. sanki bu ülkede hiç darbe olmamış hiç faili meçhul yok adnan menderes asılmamış gibi davranıyorsunuz.. varsa bir yanlışı akp nin bu halk seçimde cezasını verir.. ama konuyu öyle bir duruma getiriyorsuınuz ki akp ve diğerleri diye millet ayrılcak neredeyse
-----------------------------gazetenin bir köşesinde yazı vardı "olmuşu dururken olacagını tartışmak" bu ikilemi yaratanda akpnin kendisi degil mi hacı? amaç bu zaten yıpratmak... bugün bi tvde konuşma yapıyordu başbaşkan alt yazıda şu "başbakan gazetecilerin sorularını yanıtlıyor" tahmin edin bahsettikleri gazeteciler kimler?
zaman gazetesinin genel yayın yönetmeni ve digeri sabah gazetesi yazarı mehmet parlas programın ne kadar gerçekçi oldugu belli mi?
-
twilight_flame bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Sandık herşeydir.
-----------------------------Ben de sandıktan çıkan sonuç her zaman doğru olacak değil dedim. Egemenlik tabiki milletindir. Ancak sen milleti 3 kuruşa muhtaç edip sonra o 3 kuruşu göstermelik olarak verirsen oyları tabiki alırsın. Oyunu satan yüzlerce kişi var. Bu sene birçok yere kömür yardımı gitmemiş mesela :) Bak seçimler tamamen yaklaşsın kamyon kamyon kömür yardımlarını görürsün.
Bu oy verenler daha sonra bu sene kömürümüz gelmedi yakacak birşey yok soğuktan donacaz çoluk çocuk diyor. Bazen zam haberlerini duyunca içimden gebersinlerde kurtulak diye geçmiyorda değil hani. Belki söylediklerim aşırı tepki olabilir ama birçok şeye %40larda zam gelip emekliyle ve memurla dalga geçilecek şekilde maaşlara zam yapıldığı göz önüne alınırsa o kadarda aşırı bir tepki gibi gelmiyor bana. Oy verirken düşünmedilerde şimdi mi problem oldu.
Kısaca özetlemek gerekirse ne yazık ki milletimiz artık gerçekten ülkeye faydası olacak değil o an ona faydası olan kişiyi seçiyor. Geleceğini kısacası satıyor. Ki oy hakkı olan vatan hainlerini saymıyorum bile...
Edit : Esconda ne yazdığımı anladıktan veya anlamaya çalıştıktan sonra yaz. Egemenlik tabiki milletindir. Ancak bu ülkede vatan hainlerinden tut oyunu parayla satacak kadar şerefli! insanlarda var. Onların oylarıda küçümsenmeyecek derecede fazla. Oyunu para karşılığı satan kişi yüzünden sandıktan çıkan sonuç ülkesini iyi yönetecek değil ona kömür vermiş kişi oluyor. Bu bana göre doğru bir seçim değil sana göre oy satmak gayet normalse bilemiyorum.
-----------------------------Önceki yönetimi halk niye devirdi?
Aç kaldı diye. Şimdiki halkı aç bıraksın yine devirirler. Zam gelmişmiş. Önce söylediğiniz şeye kendiniz inanın.
Tekrarlıyorum: "Egemenlik kayıtsız ve şartsız millettindir." O milleti kendince aptal sayman bir şart ve ya kayıt değildir.
Ki bu milleti aptal sayanın aptal olduğu kanaatindeyim. Bu millet aptal olsa kurtuluş savaşında çocuğunun üstüne örteceği örtüyü mermiye örtmezdi.
-
Haklısın hayvan biz zammı bi tarafımızdan uyduruyoruz. Gelen faturaları incelemeyecek kadar da öküzüz. Hiç karşılaştırmıyoruz. Yani zam falan yok. (Sanırım ya Türkiye de yaşamıyorsun ya da az parayla evi geçindirmek gibi bir derdin yok para kaynağı bol)
Bu ülke milletine aptal demiyorum çünkü bende bu millettenim. Ne üstün ne de daha aşağıda. bu ülkede oyunu parayla satacak kadar şerefli ! haysiyetli ! insanlar var diyorum. Birde zaten kendi içimizdeki bölücüler var. Bunlarında oy atabildiğini göz önünde alırsak ülkenin geleceği için değil kendi çıkarları için oy atan kişilerde sandığı etkiler diyorum ama kime diyorum.
Ama sen zam falan yok diyorsan. Önce bi gözünü aç sağa sola bak. Sonra al eline faturaları bir karşılaştır. Gazeteye falan bakma yandaştır onlar dersin gazeteden bak dersem kendin kullanım oranını karşılaştır. Eski fatura dediğim çok uzak değil ha 3 aylık faturaları karşılaştırsan yeterli. Çünkü bu seferde eskiyle yeni tabiki aynı olmayacak mantığıyla cevap vereceksin.
NOT: Zam tabiki gelir ama dozajında olmalıdır. Sen adamın maaşına zam verip 15 lira zaruri ihtiyaçlara zam yaparsan herife 10 lira kitlemiş olursu kafadan.
-
ammada cok yeni yetme akpli türemis burda haa.. cok bilmisler sizi.. zaman , taraf, vakit gazetesinin yönü belli dimi? neresiymis yönü ----=)AKP.. Haa o zaman oturup bi düsünmek lazimmis bu zkindirik gazetelerin neden hep böyle kamufle haberlerle geldigini dimi , gecen sabah gazetesini gördüm salih memeyapmisin karikatürü takildi gözüme.. baktim resmen saksaksilik yapiyor, hatta öyle bi aşmişki adam kendini , şak şak sesini duyan master cekio zannedecek..(!) bir gazete düsünün daha ilk sayfasindaki boktan bi karikatürü bile saksakcilikla donatilmis halde.. bu kalburubastigillerin haberleri bile gündem olusturuyorsa varin siz düsünün memleketteki cahil-i cühela nin halini..
üstlerde biri demiski halk ne secerse o olur.. sözde senin halk dedigin o %38 lik dilim cogunluk olduda diyelim ki cumhuriyet rejimini istemedi seriat dedi anayasa degistirildi vs. sence orda egemenlik kayitsiz sartsiz milletin olur mu? OLMAZ.. OLMAMALI,
Düzenbazlar , ^egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ^ sözü sizce sadece secimle isbasina mi gelmeyi anlatior. o söz özellikle kurtulus harbinden sonra kaderimizi tayin ettigimizde söylenmis ulu bir sözdür.. sizde gidin secimlerde bu sözle monarşide getirin mutlak monarşide getirin ülkeye :) kendileri ückagitci ya bizde keriz olacaz zorla :)
-
k.bakma HaYVaN ama gidipte dtp ye oy verenlere, akp nin bu yaptıklarına karşılık yinede oy verenlere aptaldan başka bişey diyemem..
ha dtpye verenler yine ülkeyi bölmek isteyenler sevmeyenler orası ayrı bi mevzu, ya akp?
ulan adamlar %300 zam yapacaz diyolar doğalgaza, öyle bişey olamaz olmadıda neden olmadı %60 civarındaki zam'ı, önce halkın gözünde büyütp %300 dediler sonra %60 civarına indirdik deyip halkın "ohh 300 den 60 a indi o ne öyle 300" demesini sağladılar.. bumu zam değil?
özelleştirme mevzusuna hiç girmicem şimdi başlarsınız yok ülkeye para girmesi için yok ekonominin düzelmesi için falan filan dye..
adamlar sömürsün eyw. demeye Devammm..
IRET'in yorumu: http://www.tahribat.com/Forum-Erdoganin-Yegeni-Esrarla-Yakalandi-105216/5/
-
bir hakim çıkıp baskı altındayız diyorsa zateb tartışacak bişey yoktur.çok tehlikeli işler bunlar.
-
zam yok değil. ama makul seviyelerde. yani enflasyonsuz ekonomi yok.
şimdi 2001 öncesi ile bugünün zam miktarlarının aynı olduğunu iddia eden varsa; ben onlara diyecek bişey bulamıyorum zaten.
bi de akp yi beğenmeyenler ondan bi mükemmellik bekliyorlar.
şikayet ettiğiniz yanlışlıkların,eksikliklerin büyük bi kısmı akp ye özel problemler değil
bilakis hangi parti gelirse gelsin, her partinin yapacağı yamuklardır.
ecevit'i severdim. etrafındakiler yüzünden başarısız oldu bence.
şimdi;
ırak savaşı,küresel kriz vs ecevit zamanında olsaydı şuan durum nasıl olurdu acaba...
-
Eskiden " Her Türk asker doğar " derdik şimdilerde ve çok hain varmış görüyoruz...
Alooooo TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİnden bahsediyoruz Yunan ordusundan değil bu kadar düşman olurmu insan yahu kendi ordusuna
demek ki askerlik zorunlu olmasa bu ülke asker olacak adam gibi adamı bulmak için epey uğraşacak...
ama bir nokta daha var ki akıllara zarar
burada ve basında askere karşı atıp tutan şerefsizler yolda asker görse irkilmekten kendilerini alamıyor nedense?
Şerefsiz dedim diye çar çar edeceklere soruyorum kendi degerlerini aşağılamak şerefmidir şerefsizlik mi?