Akp Ordu Ve Halkı Kutuplaştırdı
-
Benim bu ülke insanı hakkındaki umutlarım çok az artık ümmetçi fikir ve yardım beklentisi yanlısı insanlarımız kültürümüz gibi geleceğimizide köreltiyor.atatürk gibi birisinin gelmesini ve kendilerini organize etmesini bekliyoruz.oysa cehalet beyin kanallarımızı tıkamış haberimiz yok.hiç eğitim için kavga edenimiz yok 3 çocuk yapma planlarımızın yanında eğitimli 3 çocuk belirtisi hiç yok.33 çocukta yapılır.ama o çocukları yetiştirecek eğitimli bireyler en son ne zaman yetiştirilmişti.bizim asırlarda geçse eğitim devrimine girmemiz şart bu kısır döngülerden kurtulmamız için.güçlü dünya cartelleri tarafından sömürülüyoruz.sömürge olmak için bayrağımızın olmamasına gerek yok.bugün kara afrika resmiyette devlet.ama ama anlaşmalarda İngiltere nin fransa nın sömürgeleri.bazıları ile aynı kategorilerdeyiz.şu an ki ülkeyi bir şablon olarak ele alalım eğitim sağlık ekonomi hukuk yasalar vs.Şu an türkiye süper ülke dedikleri muasır medeniyetler çıtası koyun şablonu Almanya,İngiltere,Japonya vs o dediklerimle uyuşuyormuyuz kıyaslayalım.onlarda eksik bizde fazla var.bizim artımız bile var totaliter bir ülke olduk polis ülkesi filan.çakma demokrasi çakma kalkınma ama uyuşturulup inanmak en kötüsü.en büyük 20 lerdeymişiz sömürülerek orada olan 20 lerdeniz.insanlarımız neden kendileri olmadan akımların peşinde koşuyorlar.üstelik hesapsız tutarsız bilim teorilerinin tersine araştırılmadan bedevi toplumları gibi.benim gelecek kuşaklar için anlatacak karanlık hikayelerim olacak elbette bu yaşadığımız günler sayesinde.bizim bir tarihimiz varsa oradan çıkarılacak derslerde vardır.tarih geleceğe tutulan bir fenerdir.bizim önümüz ise karanlık bu günlerde.eğer kendimiz olsaydık etnik akımlarla değil gerçek safkan kurucu milletin içinden liderler yetiştirirdik.(kurucu milllet anayasamızda vardır ve türkler denilmektedir.)umarım aydınlanma yakın olur umarım bu yanlışlardan dönülür.atalarımızın kemikleri sızlamaz.
-
Bayzin haklısın.Bu millet ordusuna hiç bugün ki kadar antipati duymamıştı.Cemeat'in de yapmak istediği buydu zaten ve başardı.
-
Tekrar ediyorum ordumuza laf eden tüm şerefsizlere ve onursuzlara
Demokrasi diye örnek aldıgınız Amerikada Pentagon aleyhinde bir satır yazı, bir kelam edildigine şahit olan var mı?
yok
neden
çünki adamın anasından emdiği sütü burunlarındanm getirirler iç güvenlik meselesi dendiği anda kimse sorgu sual edemez
bir gazeteci ordu hakkında atıp tutacak o adam prof.dr. olsa yinede tek bir eyaletde bulaşıkçı olarak bile iş bulamaz..
Türkiye başka ordu sesini çıkartmıyor nasılsa diye atın tutun bakalım ama unutulan birşey var hükümetler değişir ama ordu baki kalır...
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
66albay bunu yazdı:
akp gidince ne olacak merak içindeyim.
-----------------------------dindar görünümlü insanlar azalacak daracık kot giyip üstüne türban giyenler azalacak, kıyak geçilen iş adamları için kötü bir durum olacak imam hatipli valiler azalacak en önemli tayyipin ogullarının gemicikleri azalacak. (gerçi torunlarına yetecek kadar götürdüler ama yine torunlarının torunları için kötü bir durum olacak)
zaten siz illerdeki tüm valiler imamhatipli diye milleti galeyana getirmeye çalışmadınız mı.. araştrıldı sonuç ortada 11 vali imamhatip mezunu.. bu durumu bile istismar etmeye çalıştınız asıl kutuplaştırıcı sizin gibi düşünenlerdir -
Ülke bütçesinin neredeyse 3 te 1 inin alan ordumuzun içinde çürük yumurtalar neden olmasın? bir başbakana bir cumhurbaşbanına hadi istediğimiz kadar sövüyoruz. neden ordu adı anılınca hemen toz kondurulmuyor anlamış değilim. Hiçmi hata yapmaz bunlar ? aktütüne gecekondu gibi karakol yap kendileri özel subay gazinolarında keyif sürsünler. bir çok faili meçhul cinayet desen o biçim. Asker askerliğini adam gibi yapsın . hükümetleri vatandaş istediği gibi değiştirir. ama ordu içindeki çürük elmaları da birilerinin ayırması gerekir. hangi darbe bu ülkeye menfaat getirdi şimdiye kadar. ? Her birimiz gidip vatan millet sakarya diyerek bedavadan askerliği seve seve yapıyoruz. bedavadan dayak yiyor ve küfür yiyoruz. Bundan dolayı olsa gerek deveye diken insana ... ken yaranır diye :)
-
dini motifler birilerine cumhuriyet birilerine battığı sürece bu ülkeye huzur gelmezçünkü biyerine bişey batan bağırıyo
heleki muhafazakar kesime hitap eden bi hükümet varsa iktidarda vay halimize haberlere "darbe durumu" bölümü ekleniyo
bu işin çözümü şudur
burası Türkiye cumhuriyeti biyerine batanlar bunu sindirecek
ve bu cumhuriyette bolca muhafazakar insan var diğerleride bunu sindirecek
-
geçenlerde emniyetin içindeki çürük yumurtalar ayıklandı, ayıklanıyor...
tskda bu neden yapılmasın
bence bayzin halkı hükümete karşı kışkırtıyor :)))
-
nolanded bunu yazdı:
geçenlerde emniyetin içindeki çürük yumurtalar ayıklandı, ayıklanıyor...
tskda bu neden yapılmasın
bence bayzin halkı hükümete karşı kışkırtıyor :)))
-----------------------------Aslında demek istedikleri halk kutuplaşıyor hadi darbe yapalım :D
(Ki kutuplaşmanın ne demek olduğunu öğrenmek isteyen geçmişe bakabilir)
Ama bunun artık imkansız olduğunu öğrenemediler. Nasıl seçimde bir partinin ak partiyi geçmesi imkansızsa bu da onun gibi birşey :D
-
her yerde curuk yumurta vardir olurda olacaktir da
ordu nun icinde varsa temizlensin kimsenin ona karsi ciktigi yok.
ama curuk yumurta temizliyoruz diyerek bir kurumu tohmet altinda birakilmasin.
ustelik bunu yaparken tum kurumu suclu gibi gosterilmesin halki ordu ya karsi kiskirtilacak haberler yapilmasin.
sunu hala anlamiyorsunuz;
ordu yiprandigi zaman bu kimin isine yarayacak ?
Turkiye nin guclu bir ordusunun olmasini istemeyen kimdir ?
morali bozuk demoralize olmus bir orduyu isteyen kimdir ?
-
Orduyu Halklan kutuplaşmışmış. Arkadaş sen bir askere git bakım... ne diyim böyle inanları allah ıslah Etsin...çocuğun biri gelip çocuk egitimi diyor önce sen biraz gercekleri gör ... at gözluklerini çıkarda gercklerini gör ... Adnan menderesi kim idam etti. Tsk. Turgut özalı Kim öldurdu. Tsk cuntacıları. Ne Diyim At Gözluklu Ve sığ kafalı insanlraı görunce üzülmemek elde değil. sanki Tsk hiç Darbe yapmamış ta Tsk 12 eylul darbesi 27 mayıs darbesi 28 şubat tarihleri ne cabuk unutuldu... Bırakın Orduyu temiz İması vurmayı... Tarihler net ve acık.... Çanakkalede Allah Allah Diiyen Dedelirimiz Şahadetlerini getirip şehit oldular ... oysa orduda anası kızı karısınıon başı açık olanlar ordudan atılıyor... bumu temiz ordu Turbanı başörtusunu görunce Askeri Personline Dİsiplin cezaları ve İhraclarını Hiç unutmayın... Oysa Genel Kurmay Başkanı Başbuğ Resimleri İnternet mevcut adam yahudi ve ağlama duvarında gidip ibadetini sunuyor.. yahudilere İhrac yok paşalığa kadr devam var. ama musluman oldun mu İrticacı cemaatcilik var. bırakın bu ayakları.. Bİz savaşlarımızı Allah Allah Dİye Yapıyoruz Allahı Zİkir Ediyoruz. oysa diğer Taraftanda İçimzde Musluman olanı ihrac ediyoruz bumu TSk... TSK değişmeli... Peygmber Ocagı Diyor Tsk'ya Oysa Tsk İçinde Dİndar İnan Barındırmıyopr... ben Askerlikte namaz kılayım dedim. Adamlar Namaz Kılmak Yasak Dİyorlar... Başbuğ ve Benzerleri Kiliselere Havramlara Gİince Onlara Yasak Değil Bize Yasak ... Yazıklar olsun Bumu Tsk ... bunun Cvpı Nerde.. Neymiş efndim Musluman olunca laiklik devlt elden gidiyor.. peki Hristyan ve yhudi olunca mı gitmiyor.. bu cvplarımı Tskyı savunan Çoçuklara söyluyorum tahmin edebiliyorum yaşları kuçuk eger benim zamanımda yaşasaydılar ne demek istediklerimi anlarlardı. onlar darbe tarihlerini bir intrnette aramalarını öneririm.... Herkese Allahın Selamıyla weselam....