Akp Ordu Ve Halkı Kutuplaştırdı
-
cattivo23 bunu yazdı:
-----------------------------
CellyM bunu yazdı:
k.bakma HaYVaN ama gidipte dtp ye oy verenlere, akp nin bu yaptıklarına karşılık yinede oy verenlere aptaldan başka bişey diyemem..
ha dtpye verenler yine ülkeyi bölmek isteyenler sevmeyenler orası ayrı bi mevzu, ya akp?
ulan adamlar %300 zam yapacaz diyolar doğalgaza, öyle bişey olamaz olmadıda neden olmadı %60 civarındaki zam'ı, önce halkın gözünde büyütp %300 dediler sonra %60 civarına indirdik deyip halkın "ohh 300 den 60 a indi o ne öyle 300" demesini sağladılar.. bumu zam değil?
özelleştirme mevzusuna hiç girmicem şimdi başlarsınız yok ülkeye para girmesi için yok ekonominin düzelmesi için falan filan dye..
adamlar sömürsün eyw. demeye Devammm..
IRET'in yorumu: http://www.tahribat.com/Forum-Erdoganin-Yegeni-Esrarla-Yakalandi-105216/5/
2002-2008 yılları arası elkektirk ve doğalgaza hiç zam gelmedi 22 temmuz 2007 seçimlerinde akp ye oy verdin mi vermedin mi adam gibi cevap ver
-----------------------------2002 - 2008 den bahseden kim? benim bahsettiğim doğalgaz zammı geçtiğimiz seneye ait yani 2009.
Ben sen değilim, yolsuz heriflerle işim olmaz. akp ye oy verecek en son insanım..
HaYVaN bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
adamlar sömürsün eyw. demeye Devammm..
-----------------------------Türkiye cumhuriyet tarihinden bu yana g-20 gibi bir zirveye katılabildi mi?
Türkiye cumhuriyet tarihinden itibaren Dünyanın en büyük 18. ekonomisi olmayı başarabildi mi?
Yani bunları değil de sigaraya gelen zammı konuşmak aptallık değil de nedir acaba :D
Hocam bu söylediklerinizle kendi kendinizi kandırıyorsunuz. Yok efendim doğal gaza zam gelmiş. Bilip bilmeden konuşmayın. Gidin bakın aynı zam avrupa ülkelerinde de var. Bunun sebebi global kriz ve iran ile rusyanın tutumu.
Ayrıca halen lafımın arkasındayım bu millete aptal diyen aptalın kralıdır.
Şimdi sizin söylediğiniz saçmalıkları dinleyin; yok efendim %100 zam. Kendi kendinizi kandırın. Bir de gidip yurtdışından insanların Türkiye'deki gelişimi nasıl hayretle izlediklerini görün..
-----------------------------ekonomiyi onun bunun götünü yalayarak düzelteceksen hiç düzeltme.. bütün dünyaya taviz verdikten sonra, kendini onlara ikram ettikten sonra n anlamı var o devletin ekonomisinin iyi olmasına?
bunların konuşulcak bi yanı yokki sigarya gelen zammı konuşuyoruz ki sende bunları hala bi "marifet" olarak görüyosun bence bu aptallık :)
ve ve bizim kendimizi fln kandırdığımız yok doğruları konuşuyoruz seviyeli bi şekilde ama görüyorumda bi kaç gündür dikkatimi çekiyo yorumların Atatürk düşmanlığı, bölücülük, akp (ülkenin kötü olan durumunu iyi gibi gösterme, +dincilik(dincilik kötü bişey demiyorum gözünü seviym bişey çıkarma) ) yanlısı konuşmaların var.. bi pkk sempatizanı olmadığından şüphe etmek kaldı..
doğalgaza gelen zam seni etkilemiyo anlaşılan yada doğalgaz kullanmıyosunuz yada durumunuz onun sizi etkileyemeyeceği kadar iyi.. avrupa ülkelerinde gelen zam ne kadarda gelip Türkiye'yle kıyaslıyosun hoca sen? :d ekonomiyi biraz daha olsun düzeltmek için ab nin götünü yalıyoruz zaten bide eşitmi olucaz onlarla?
bu millet'in içinde sende varsan evet aptal diyorum.. daha doğrusu şöyle diyeyim akp yanlısı millete aptal diyorum. "bu millete aptal diyeni" deyipte genelleme yapma kendini bilenler, ülkesini sevenlerde var onların içinde..
Türkiye'nin gelişimi yurtdışından tabiki hayretle izlenecek. çünkü Türkiye diye bişey kalmicak bu gidişle ileride ne kaldı elimizde bize ait? topraklarıda sat'da birden gelişelim olurmu?
git bak bakm yurtdışında konsolosluklarımız nasıl ne gibi yerlerde? bide gel İstanbul'a bak bakim götü boklu kamboçyanın konsolosluğu İstanbul'un en işlek yerlerinden birinde +boğaza sıfır +İstanbul'un belkide Türkiye'nin en pahalı bölgelerinden biridir..
sanki yurtdışında sana çok değer veriyolarda bize gelmiş yurtdışında hayranlıkla hayret dolu gözlerle Türkiye'yi izledklerini sölüyosun.. umurlarında değilsin..
-
mixer bunu yazdı:
Orduyu Halklan kutuplaşmışmış. Arkadaş sen bir askere git bakım... ne diyim böyle inanları allah ıslah Etsin...çocuğun biri gelip çocuk egitimi diyor önce sen biraz gercekleri gör ... at gözluklerini çıkarda gercklerini gör ... Adnan menderesi kim idam etti. Tsk. Turgut özalı Kim öldurdu. Tsk cuntacıları. Ne Diyim At Gözluklu Ve sığ kafalı insanlraı görunce üzülmemek elde değil. sanki Tsk hiç Darbe yapmamış ta Tsk 12 eylul darbesi 27 mayıs darbesi 28 şubat tarihleri ne cabuk unutuldu... Bırakın Orduyu temiz İması vurmayı... Tarihler net ve acık.... Çanakkalede Allah Allah Diiyen Dedelirimiz Şahadetlerini getirip şehit oldular ... oysa orduda anası kızı karısınıon başı açık olanlar ordudan atılıyor... bumu temiz ordu Turbanı başörtusunu görunce Askeri Personline Dİsiplin cezaları ve İhraclarını Hiç unutmayın... Oysa Genel Kurmay Başkanı Başbuğ Resimleri İnternet mevcut adam yahudi ve ağlama duvarında gidip ibadetini sunuyor.. yahudilere İhrac yok paşalığa kadr devam var. ama musluman oldun mu İrticacı cemaatcilik var. bırakın bu ayakları.. Bİz savaşlarımızı Allah Allah Dİye Yapıyoruz Allahı Zİkir Ediyoruz. oysa diğer Taraftanda İçimzde Musluman olanı ihrac ediyoruz bumu TSk... TSK değişmeli... Peygmber Ocagı Diyor Tsk'ya Oysa Tsk İçinde Dİndar İnan Barındırmıyopr... ben Askerlikte namaz kılayım dedim. Adamlar Namaz Kılmak Yasak Dİyorlar... Başbuğ ve Benzerleri Kiliselere Havramlara Gİince Onlara Yasak Değil Bize Yasak ... Yazıklar olsun Bumu Tsk ... bunun Cvpı Nerde.. Neymiş efndim Musluman olunca laiklik devlt elden gidiyor.. peki Hristyan ve yhudi olunca mı gitmiyor.. bu cvplarımı Tskyı savunan Çoçuklara söyluyorum tahmin edebiliyorum yaşları kuçuk eger benim zamanımda yaşasaydılar ne demek istediklerimi anlarlardı. onlar darbe tarihlerini bir intrnette aramalarını öneririm.... Herkese Allahın Selamıyla weselam....
-----------------------------ben askere gittim.
ama halen senini gibi düşünmüyorum
beyninizi esir almışlar
neymiş başbuğ yahudiymiş
bu forumda 55465464 kere tartışıldı adam tristlik gezi olarak gitmiş. papa Türkiyeye geldi ayakkabılarını çıkartıp camiiye girdi müslüman mı oldu?
ben birkaç sene önce taksimdeki kiliseye girdim hıristiyan mı oldum?
tsk yı savunan cocuklar diyorsun yaşları küçük diyorsun sen kaç yaşındasın yada zeka yaşın kaç? ne yaşadın? zamanında sağcı oldunuz solcu oldunuz yok kominist oldunuz bilmem ne oldunuz birbirinizi yediniz, suçlu tsk mı oldu?
ts tsk diyorsunuz tsk olmasa gö*ünüzü kim kollayacak
hee doğru siz alışmıssınız mandacılığa girerdiniz amerikanın mandası altına paranız olurdu cebiniz dolu olurdu ama onurunuz olmazdı
onursuz yaşamıssınız önemli değil, tsk olmasın değilmi?
sizde göreceksiniz TSK bu tartışmalardan anlının akıyla çıkacak o zaman utanıp kuryruğunuzu bacaklarınızın arasına şıkıştırıp tuta tuta kaçacaksınız.
bu tip tartışmalarda tsk yı kartalamaya çalışanların çoğu samanyolu gibi zaman gibi taraf gibi fetoş basın yayı n organlarını seyredip seyredip geliyorlar burada konuşuyorlar fetoşun tsk yı kötülemek için her türlü caba içinde olduğunu bilmiyormuyuz sanki.
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------ekonomiyi onun bunun götünü yalayarak düzelteceksen hiç düzeltme.. bütün dünyaya taviz verdikten sonra, kendini onlara ikram ettikten sonra n anlamı var o devletin ekonomisinin iyi olmasına?
bunların konuşulcak bi yanı yokki sigarya gelen zammı konuşuyoruz ki sende bunları hala bi "marifet" olarak görüyosun bence bu aptallık :)
ve ve bizim kendimizi fln kandırdığımız yok doğruları konuşuyoruz seviyeli bi şekilde ama görüyorumda bi kaç gündür dikkatimi çekiyo yorumların Atatürk düşmanlığı, bölücülük, akp (ülkenin kötü olan durumunu iyi gibi gösterme, +dincilik(dincilik kötü bişey demiyorum gözünü seviym bişey çıkarma) ) yanlısı konuşmaların var.. bi pkk sempatizanı olmadığından şüphe etmek kaldı..
doğalgaza gelen zam seni etkilemiyo anlaşılan yada doğalgaz kullanmıyosunuz yada durumunuz onun sizi etkileyemeyeceği kadar iyi.. avrupa ülkelerinde gelen zam ne kadarda gelip Türkiye'yle kıyaslıyosun hoca sen? :d ekonomiyi biraz daha olsun düzeltmek için ab nin götünü yalıyoruz zaten bide eşitmi olucaz onlarla?
bu millet'in içinde sende varsan evet aptal diyorum.. daha doğrusu şöyle diyeyim akp yanlısı millete aptal diyorum. "bu millete aptal diyeni" deyipte genelleme yapma kendini bilenler, ülkesini sevenlerde var onların içinde..
Türkiye'nin gelişimi yurtdışından tabiki hayretle izlenecek. çünkü Türkiye diye bişey kalmicak bu gidişle ileride ne kaldı elimizde bize ait? topraklarıda sat'da birden gelişelim olurmu?
git bak bakm yurtdışında konsolosluklarımız nasıl ne gibi yerlerde? bide gel İstanbul'a bak bakim götü boklu kamboçyanın konsolosluğu İstanbul'un en işlek yerlerinden birinde +boğaza sıfır +İstanbul'un belkide Türkiye'nin en pahalı bölgelerinden biridir..
sanki yurtdışında sana çok değer veriyolarda bize gelmiş yurtdışında hayranlıkla hayret dolu gözlerle Türkiye'yi izledklerini sölüyosun.. umurlarında değilsin..
-------------------------------------------------------------------------------
-tüm lüks semtlerdeki konsolosluk binalarını akp tahsis etmiştir!!!!! akp den önce elçilikler gecekondu semtlerinde ikamet ediyolardı!!!
-bizim ülkemiz dünyanın 1 numaralı doğalgaz üreticisidir. yani biz doğalgazı rusyadan filan almayız. rusyada zam yapmaz. bu salak akp beleş gaza ne diye zam yapıyor ki!!!
-akp den önceki hükümetler çok dik duruyolardı. ona buna bi kaç milyar dolar için el açmıyolardı !!!
-akp den önce herşey mükemmeldi de; bu kafası basmayan millet durduk yere akp yi seçti-diğer partileri meclis dışına attı!!!!
-ULAN AKP SENİ Bİ ELİME GEÇİRİRSEM. TENHADA YAKALAMAYIM. ULUSALCI KANKALARIMLA HACAMAT EDERİM SENİ BAK.................
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------CellyM bunu yazdı:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-tüm lüks semtlerdeki konsolosluk binalarını akp tahsis etmiştir!!!!! akp den önce elçilikler gecekondu semtlerinde ikamet ediyolardı!!!
-bizim ülkemiz dünyanın 1 numaralı doğalgaz üreticisidir. yani biz doğalgazı rusyadan filan almayız. rusyada zam yapmaz. bu salak akp beleş gaza ne diye zam yapıyor ki!!!
-akp den önceki hükümetler çok dik duruyolardı. ona buna bi kaç milyar dolar için el açmıyolardı !!!
-akp den önce herşey mükemmeldi de; bu kafası basmayan millet durduk yere akp yi seçti-diğer partileri meclis dışına attı!!!!
-ULAN AKP SENİ Bİ ELİME GEÇİRİRSEM. TENHADA YAKALAMAYIM. ULUSALCI KANKALARIMLA HACAMAT EDERİM SENİ BAK.................
------------------------------akp'den sonra konsolosluklar böle oldu dye bişey yazdığımı hatrlamıyorum
-doğalgaz üretebiliyoruz ama neden dışarıdan alıyoruz dye bişey yazdığımı hatrlamıyorum
-akpden önceki hükümetler hiç dış borç yapmamıştı dye bişey yazdığımı hatrlamıyorum
-akpden önce herşey mükemmeldi diye bişey yazdığımı hatrlamıyorum. durduk yere seçildiği kesin ama..
yazılanları iyi okuyalım, anlıyalım, hapisten çıkıp bi ülkenin başına geçen adamı kollarkende daha düşünceli mantıklı olalım yeter
-
CellyM bunu yazdı:
hapisten çıkıp bi ülkenin başına geçen adamı kollarkende daha düşünceli mantıklı olalım yeter
-----------------------------yanlış hatırlamıyosam ziya gökalp'in şiirini okudu diye atıldı içeri. erdoğan hayali ihracattan veya cinayetten tutuklanmadı ki....
ayrıca süleyman demirel ,bülent ecevit, muhsin yazıcıoğlu filan hep hapisten çıkmış insanlardır. 12 eylülde tutuklanmışlardı. hatta rahmetli Yazıcıoğlu çok işkence görmüştür. hapisten çıkıp siyaset yapmanın bi sakıncası yok yani.
ayrıca akp veya başka bişey hakkında mantıklı,gerçel bi eleştrin varsa; canı gönülden desteklerim. emin ol................
önceki yorumumda yazdıklarımı, senin yazılarının zıddı olsun diye yazmadım. ben başka bişey anlatmak istemiştim ama "ne söylediğin değil,nasıl anlaşıldığı mühimdir" diyen düşünüre hep hak vermişimdir. ben hakkıyla ifade edemedim herhalde
bi de dediğin gibi akp durduk yere seçildi. bankalar boşaltılmadı. gsmh'ın aslan payı faize gitmiyodu. kimse kimseye anayasa fırlatmadı. durduk yere oldu herşey.
kedidir kedi.....
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------CellyM bunu yazdı:
hapisten çıkıp bi ülkenin başına geçen adamı kollarkende daha düşünceli mantıklı olalım yeter
-----------------------------yanlış hatırlamıyosam ziya gökalp'in şiirini okudu diye atıldı içeri. erdoğan hayali ihracattan veya cinayetten tutuklanmadı ki....
ayrıca süleyman demirel ,bülent ecevit, muhsin yazıcıoğlu filan hep hapisten çıkmış insanlardır. 12 eylülde tutuklanmışlardı. hatta rahmetli Yazıcıoğlu çok işkence görmüştür. hapisten çıkıp siyaset yapmanın bi sakıncası yok yani.
ayrıca akp veya başka bişey hakkında mantıklı,gerçel bi eleştrin varsa; canı gönülden desteklerim. emin ol................
önceki yorumumda yazdıklarımı, senin yazılarının zıddı olsun diye yazmadım. ben başka bişey anlatmak istemiştim ama "ne söylediğin değil,nasıl anlaşıldığı mühimdir" diyen düşünüre hep hak vermişimdir. ben hakkıyla ifade edemedim herhalde
bi de dediğin gibi akp durduk yere seçildi. bankalar boşaltılmadı. gsmh'ın aslan payı faize gitmiyodu. kimse kimseye anayasa fırlatmadı. durduk yere oldu herşey.
kedidir kedi.....
"ne söylediğin değil,nasıl anlaşıldığı mühimdir" diyen düşünüre hep hak vermişimdir" ben de öyleBu konuda katılıyorum sana borular çıktı organik patatesler filan...
-
66albay bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------içerde sağlam arkadaşlar edinmiş olacak ki dışarı çıkıp, başbakan olduktan sonra "Çiftçinin hali ne olacak? Anamız ağladı" diyen ülkesinin vatandaşına cevap olarak, "Ananıda al git buradan" diyebilen bi adam halini almış. ya da yaşadığı semtten gençliğinde kaptığı kabadayılık ağzıyla bu cevapları verebiliyo. ya da vatandaşından kendni üstün gördüğü için bu hakkı kendisinde buluyo. lan sen kimsin? belki de o adamın 1 oyuyla geldin sen oralara, kimsinki kimi nerden kovuyosun?
şimdi Şehitlerimize ettiği lafıda söylicem diceksiniz dinle devlet işlerini birbirine karıştırmayın. ne de olsa askerlik dinin bittiği yerdir(!)..
usta mantıklı cümle çıkartamıyosan yapabileceğim bişey yok. kaale alıp yorumlarını, cevap atmaya değmezmiş n diyeyim..