Akp Ordu Ve Halkı Kutuplaştırdı
-
siz herseyi goruyorsunuz tabi
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca ben diyemem akp para cebine atıyor. HElal olsun. (Siz niye böyle anlıyorsunuz )
diyemiyorsun o zaman cebe para atmiyor dimi :)
insan at gozluguyle bakinca yolsuzlari goremiyor olmasi normaldir.
-----------------------------Hocam boşver biz zam var birton milletin beli bükülüyor diyoruz zam yok diyorlar :) Yolsuzluk var diyorsun yolsuzluk yok diyorlar. Bu ülke zaten güllük gülistanlık bize rahatlık batıyor.
NOT: Hayvan daha önceki bir mesajında bir hamalın resmine yorum yapmış adam para kazanmak için hamallık yapıyor sonra elektrik faturasını ödeyemeyince laf söyleniyor demiştin. USta zam yok birşey yok biz kötülemek için söylüyoruz o zaman o hamal ipnelik olsun diye mi elektrik parasını ödemiyor? Madem o kadar güllük gülistanlık bir ülkeyiz. Elektrik doğalgaz falan filan ucuz ne demeye o hamalı koruyorsun? İki söylediğin arasında bir terslik yok mu sence?
-
TeknikA bunu yazdı:
teknika; bak çok ayıp. kapat bakiyim gözlerini. ordu öyle şeyler yapmaz. kendi genelkurmaybaşkanına kıbrıstaki tatbikatte suikast yapıp,
arkasındaki albayı öldürmez. yook yok. yalandır. yandaş medyadır. kedidir kedi...
cuntaymış filan, ne ayıp şeyler onlar öyle. zaten kendi generallerine suikast hiiiç yapmazlar
. ordu da her kişi mükemmeldir.
hiç hata yapan çıkmaz. ama birileri bunların hata yaptığını ima ve iddia ederse ordu yıpranır.
12 eylüller filan da bu gavurların bizi aldatması. aslında darbe felan hiç olmadı. bizim beynimizi yıkamışlar. aslında hepsi bir rüyaydı.
diyarbakır , mamak cezaevler dünya işkencesiz cezaevleri yarışmasında finale kaldı da; jüridekiler türkleri sevmiyodu. hakkımız yendi.
doğudaki faili meçhulleri de yandaş medya uyduruyo. öyle bişey yok. jitem diye bi kurum da yok.
KAPAT GÖZLERİNİ VE HİÇBİŞEYİ GÖRME!!!
ATEŞ OLMAYAN YERDEN DE DUMAN ÇIKIYOMUŞ, BÖYLECE ÖĞRENDİK. bu kadar tantanayı da yandaş medya yapıyor. boştan yere cuntacılıkla itham ediyorlar masum insanları.
..............................................................
sana demiştim: "ben bizzat yaşadım" desen de bi faydası yok.
ben mardinde(ömerlide) 3 yıl kaldım.tam terör zamanıydı(90-93). söylediklerini kesinlikle onaylıyorum.
devam eden yorumlarında "noolacak bu fenerin hali" de, yine "ben bu akpnin a.q." diyecekler
-ordu hakkında kolpa bi iddia da bulunun, veya bi karalayın bakalım ne oluyo. orduya çamur atanın anasını ağlatırlar. bu ülke muz cumhuriyeti değil. akp dahil her kim yalan-yanlış bi iddiada bulunuyorsa; bu ülkenin hakimi savcısı var.
akp gidince ne olacak merak içindeyim.
-
bu mesajları yazanlara sormak istiyorum.Bunları yazarak kim kimi değiştirmeye çalışıyor ?
kim neye inanıyorsa ona inanmaya devam edecek ama ortam gerilince tansiyonlar çıkınca hiç iyi olmuyor.hala kutuplaşma devam ediyor.
kutuplaşmaya bir dur demek lazım.ortak bir paydada birleşmesi lazım herkesin..
-
66albay bunu yazdı:
akp gidince ne olacak merak içindeyim.
-----------------------------dindar görünümlü insanlar azalacak daracık kot giyip üstüne türban giyenler azalacak, kıyak geçilen iş adamları için kötü bir durum olacak imam hatipli valiler azalacak en önemli tayyipin ogullarının gemicikleri azalacak. (gerçi torunlarına yetecek kadar götürdüler ama yine torunlarının torunları için kötü bir durum olacak)
-
ats30 bunu yazdı:
bu mesajları yazanlara sormak istiyorum.Bunları yazarak kim kimi değiştirmeye çalışıyor ?
kim neye inanıyorsa ona inanmaya devam edecek ama ortam gerilince tansiyonlar çıkınca hiç iyi olmuyor.hala kutuplaşma devam ediyor.
kutuplaşmaya bir dur demek lazım.ortak bir paydada birleşmesi lazım herkesin..
-----------------------------Ortak bi çok paydada birleşiyoruz zaten. Mesela Vatan sevgisi. Yada Din gibi. Ama senin demek istediğin şey eğer tek tip bir ortam ise, farklı renk ve fikirlerden oluşmayan, bunun mümkün olmamasını canı gönülden dilerim.
Tartışılacak, konuşulacak ama, belli etik kurallar dahilinde, bence bu günler < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> de biraz fazla fikir çatıştıracak konu açıldı, ama bu demek değildirki, gündem takip edilmesin, insanlar robotlaşsın, tektipleşsin.
-
paydada birleşelim ama pay kısımlarımız zaten farklı olacaktır.özgür bir ülkede tabiki herkes farklı düşüncelere sahip olacaktır.
tek tip modeli komünizmin hedeflediği bir modeldir.biz ise özgürlükten bahsediyoruz.
toplum olarak birbirimizden beklentimiz çok net.kutuplaşmayalım ortak değerlerimize sahip çıkalım.
bu demek değildir ki hepimiz aynı partiye oy verelim.bu mümkün değildir olmaması lazım zaten.
yapılması gereken şey biraz daha sağduyulu olmak.
fikir çatıştırmak elbette yapılmalıdır ama bu yapılırken kimse birbirini hain olarak nitelendirmemelidir.dikkat edilirse Türkiye'de çok az bir kesim hariç herkes hain olarak görülüyor.önüne gelen ötekine hain diyor.giderek kutuplaşma artıyor siyasi geçirgenlik azalıyor...
kendimize çeki düzen verme zamanı geldi de geçiyor.
kutuplaşmaya hayır diyorum.
-
koskoca TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin yiyecek ekmeği yok da gidip doğuda zar zor geçinen adamın erzağına el koyacak öylemi? ulan buna sokaktaki eşşekler bile güler. neymiş erzağa el koymuş da 3 gün aç kalmış da bilmem neymiş.
bsg yaa
ulan neredeyse 15-20 yıla yakın savaş gibi durumlarda kullanılabilecek erzağı stoklu. TSK köylünün yediği 2 lokma ekmeğe mi kalmış?
eğer erzağına el koymuşsa buradaki bütün millet emin olsun ki sen o erzağı pkk lılar için saklıyordun, onlara verme diye almışlardır..!
-
teknika
50 satir yazdim neresini yanlis anladigimi sordum hala bildigini kopyalayip yapistiriyorsun.
yazdiklarinla orduya camur atip sonra cikip siz yanlis anliyorsunuz diyorsun
neresini yanlis anladim bi aciklarsan duzelteyim kendimi
-
hani sen diyordun ya ordu pkk lilarla birlikte calisiyor diye
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13778479.asp?gid=229
birde buna bak
-
kutuplasmaya gittim donecegim...