Akpli Vekilden Haince Saldırı
-
hükmün gelip gelmiyeceğini bırak hakimler karar versin, neden şüpheli oldukları gayet açık. %99 u akp ye muhalif kişiler. bunların seslerini bu şekilde kesmeye çalışıyorlar. başbakan bile demedimi ben bu davanın savcısıyım diye ? davadan tahliye olanlar için ne diyeceksin ?
mesela Ergenekon davasının 83. duruşmasının sonunda mahkeme, 5 sanığın tahliyesine karar verdi. Rasim Görüm, Behiç Gürcihan, Abdullah Arapoğulları, Bekir Öztürk ve Oğuz Alpaslan Abdülkadir tahliye edildi. bu adamlara gelip suçlu diyebilirmisin şimdi ?hukukun h sinden anlayan adamlarla neyi tartışıyoruz.şimdi birisi senin için bu hırsızlık yapmıştır diye yalan söylese polis gelse seni nezarete atsa sen suçlu oluyorsun senin mantığına göre. adamların amacı bu zaten, mahkeme sürecini beklemeden milletin gözünde ergenekondan içeri alınanların hepsi suçludur havası verebilmek.
"normal adamlardan bahsetmiyoruz bu adamlar paşa. orgeneral tuğgeneral bu adamların adı pkk bile anılması bile suç kendimce yazmıssın oraya hakim ceza verir o zaman suçludur diyebilirsin bunların en büyük sucuda bu pkk yandaşlık yapmalarıdır. hocam "
demişsin nerden biliyorsun yahu ? adamların yanındamıydın pkk ya yandaşlık yaparken ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------hükmün gelip gelmiyeceğini bırak hakimler karar versin, neden şüpheli oldukları gayet açık. %99 u akp ye muhalif kişiler. bunların seslerini bu şekilde kesmeye çalışıyorlar. başbakan bile demedimi ben bu davanın savcısıyım diye ? davadan tahliye olanlar için ne diyeceksin ?
mesela Ergenekon davasının 83. duruşmasının sonunda mahkeme, 5 sanığın tahliyesine karar verdi. Rasim Görüm, Behiç Gürcihan, Abdullah Arapoğulları, Bekir Öztürk ve Oğuz Alpaslan Abdülkadir tahliye edildi. bu adamlara gelip suçlu diyebilirmisin şimdi ?hukukun h sinden anlayan adamlarla neyi tartışıyoruz.şimdi birisi senin için bu hırsızlık yapmıştır diye yalan söylese polis gelse seni nezarete atsa sen suçlu oluyorsun senin mantığına göre. adamların amacı bu zaten, mahkeme sürecini beklemeden milletin gözünde ergenekondan içeri alınanların hepsi suçludur havası verebilmek.
"normal adamlardan bahsetmiyoruz bu adamlar paşa. orgeneral tuğgeneral bu adamların adı pkk bile anılması bile suç kendimce yazmıssın oraya hakim ceza verir o zaman suçludur diyebilirsin bunların en büyük sucuda bu pkk yandaşlık yapmalarıdır. hocam "
demişsin nerden biliyorsun yahu ? adamların yanındamıydın pkk ya yandaşlık yaparken ?
-----------------------------hocam benim demek istediğim türkiyenin son hali ne olacak biz bu pkk yı halen neden bitirmiyoruz biz bu adamların 300 kişi oldunu biliyosu nerde oldukarını biliyoruz nerden para nerden silah aldıklarını biliyoruz. halen bunlar bizle silahlı propaganda yapıyorlar onca şehit veriyoruz bu sehitlerden biri bizim ailemizden olabilir buna niye izin veriyoruz ben bunu anlamıyom.1992-1994 de bunları bitirmeye kadar geliyoruz sonra ne yapıyouz adamlar la anlaşıyoruz bu anlaştığız sürecye bu pkklı şerefsizler yeniden toparlanma sürecine giyolar ve son halim,zde bu hala şehit veriyoruz halen analar ağlıyor halen evlere ateş düşüyo türkiye cumhuriyeti olarak suçu kimde aramalıyız bizde mi hümette mi yok ABD ye mi
seninle konuşmta iyi geldi :D
-
apo sırf rahat edemiyor diye ab ye boyun eğen imralıyı daha güzel bir yer haline aldıran, yanıbaşımızdaki kuzey ırağa girmek için amerikadan 1 hafta anca icazet alabilen bi hükümetle pkk bitmez hoca.
-
bu devlet bu yancılık yalakalık olduğu sürece dediğin gibi pkk bitirmemiz imkansız ama bu bizim elimizde ben sana bunuda söylimim. ab diye tutturmuş gidiyoruz allah sonum hayretisin hocam bu devletten tez el kurtulmazmız lazım
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
Lathedarkman bunu yazdı:
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------abi sanırsam tbt nin hemen hemen hepsi ya mhp li yada chp li. bu adamların böyle konuşması hep akp ni gevişeklği, ak parti hükümetinin başka birinin değil biz bu Pkk bişey yapmadıkça bunlar türkiyeyi bölecekler, bunlar kurdistanı kuracaklar, bunlar apoyu serbest bırakacaklar bunlar içimizde yaşayacaklar ve biz gün gelecek bunlar karışamıcaz da bunlara engel olmak için birlik ve beraberliğe daha da önem vermeliyiz.bir birimize çok çok sağlam bağlanmalıyız ki bunları aramızdan kaldırmalıyız ve yok etmeliyiz. misal ergenekon en güvendiğimiz adamlar paşa,general,orgenarel vs dediğimiz adamlar bizi arkadan vurdular . pkk ya çalıştılar en basiti.
-----------------------------bizi arkadan vurdular diyorsunda, ergenekondan içeri alınanların hangisi cezaya çarptırıldı ? yani hangisi hakkında açılan dava neticeye ulaştı ? nerden biliyorsun suçlu olduklarını ?
-----------------------------hacı belli sen tv veya gazete okumuyosun adamlar içerde niçin yatıyolar sanıyosun pkk ya yandaşılık yaptıkları için türkiyeyi bölücülükle suçlarnıyolar bu yeter.
-----------------------------SUÇLANIYORLAR?!?!?
Henüz suçlu değiller ki bence %90'ının ergenekondur öle pkkyla bilmem yok uyuşturucu ticaretiyle alakası yok.
uyuşturucu ticaretini kimin yaptığı ortaya çıktı Dengir Fırat pkkyla görüşen kim ortaya çıktı aha al bu adam.Sen daha kimi neyle suçluosun.Burda aqepeliler de wardı ama sesleri çıkmıo gördüğün gibi.Çıksa da içlerinde patlıo.Allah biliyo ya darbe yapılcak deseler ses çıkartmam siksinler ebelerini derim.
pkkyla çalıştılar yaptılar ettiler dionda daha bi tanesinin ceza almışlığı yok bunlar Türkiye Cumhuriyetinin savcılarıyla tutulduğu için de gururlarına yedirip AB siktim insan hakları mahkemelerine de gitmiolar kendi devletini cezaya çarptırmak istemedikleri için Ama nolucak eninde sonunda bu tezgahı düzenleyen abd uşağı orospu çocuklarının sonu gelicek.O zaman yandaşları ne yicek görücez
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------hocam benim demek istediğim türkiyenin son hali ne olacak biz bu pkk yı halen neden bitirmiyoruz biz bu adamların 300 kişi oldunu biliyosu nerde oldukarını biliyoruz nerden para nerden silah aldıklarını biliyoruz. halen bunlar bizle silahlı propaganda yapıyorlar onca şehit veriyoruz bu sehitlerden biri bizim ailemizden olabilir buna niye izin veriyoruz ben bunu anlamıyom.1992-1994 de bunları bitirmeye kadar geliyoruz sonra ne yapıyouz adamlar la anlaşıyoruz bu anlaştığız sürecye bu pkklı şerefsizler yeniden toparlanma sürecine giyolar ve son halim,zde bu hala şehit veriyoruz halen analar ağlıyor halen evlere ateş düşüyo türkiye cumhuriyeti olarak suçu kimde aramalıyız bizde mi hümette mi yok ABD ye mi
-----------------------------1993-1995 Osman paşa zamanında bitecek duruma geldik.(KAN UYKUSU belgeselini izleyin anlarsınız) iran sınırına operasyon düzenlecek ve elebaşları gebertilecekti..O zamanın süleyman demireli (amerikan uşağı) operasyonu durdur dediği için hala şehitler veriyor kim bilir ? 1 numaralı ergenekoncu süleyman demireldir diyorum bende...amerika izin vermediği için belkide şu an serbest ha ? çünkü planları ortaya çıkacak gerçekleri göreceğiz. pkk yı amerika besliyor ! hükümet çıkıp ikide bir biz amerikayla müttefiğiz diyor. şimdi benim müslüman kardeşim burda bir aldatmaca olduğunu düşünemiyor niye? tayyip söylemişse doğrudur mantığı var. beyni satılıktır.işine gelir. ekmeği ordan yer.
-
kaygusuz bunu yazdı:
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------1993-1995 Osman paşa zamanında bitecek duruma geldik.(KAN UYKUSU belgeselini izleyin anlarsınız) iran sınırına operasyon düzenlecek ve elebaşları gebertilecekti..O zamanın süleyman demireli (amerikan uşağı) operasyonu durdur dediği için hala şehitler veriyor kim bilir ? 1 numaralı ergenekoncu süleyman demireldir diyorum bende...amerika izin vermediği için belkide şu an serbest ha ? çünkü planları ortaya çıkacak gerçekleri göreceğiz. pkk yı amerika besliyor ! hükümet çıkıp ikide bir biz amerikayla müttefiğiz diyor. şimdi benim müslüman kardeşim burda bir aldatmaca olduğunu düşünemiyor niye? tayyip söylemişse doğrudur mantığı var. beyni satılıktır.işine gelir. ekmeği ordan yer.
-----------------------------artık bilmiyorum hocam bu iş nere varacak birileri buna dur demesse halimiz harab olur. onun bunun yani (ABD) nın altında yaşamak olmaz sen TC sin senin milletin gibi bir millet yok. senin insanın gibisi yok ha bizim yapacamız ne var herzaman here yerde bir birimize ne olursa olsun sahiplenmek ve korumaktır.
-
bide KANUYKUSU BELGESELİNİN 1-2 Nİ ERDAL SARIZEYBEK GİBİ İSMLERİNDE BİR ÇOK BELGELERİNİDE İZLEDİM. :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------cihan_dem: yazdıklarını okudum. ve senin tarihten hiçbişey bilmediğini anladım.anadoluda diyorsun. bir kere bu olay Maraşta yaşanan olaydır...Fransızlar ile kuklası ermeni picleridir...fransızlar destek sağlamıştır..
demişsinki: Atatürk onlarla oturup konuşmadı mı :) manyakmısın Atatürk onlarla ne konuştu bana anlat bakayım bileyim. Olsa olsa ulu önderimiz Maraşlı Vatansever insanlarımızın mücadelesiyle maraşta Kadınlarımıza sarkıntılık eden fransızla ermenileri Sütçü imamın önderliğindeMaraştan kazandıkları harp mücadelesiyle topraklardan def ettikleri için Fransızlar Ankara antlaşmasına mecbur kalmıştır. Buda İmzalanmıştır Lozan antlaşmasında geçmektedir. Atatürk düşmanla neyi konuşsun ha ?Sen yazdıklarınla aynen şunu özetliyorsun gözümde 1984 den beri öldürülen yurttaşlarımızın kanı boşa aktı...onlar bir hiçti boş yere öldüler. devlet konuşup taviz versin toprakta verilebilir olabilir yani sonuçta pkkdan kurtulacaz diyosun. bende sana bi hareket gösterirdimde yakışmaz.Senin hiçmi aile etrafında Şehidin olmadı ?askere git o zaman anlarsın Vatan sevgisini..
Eğer yalan yanlış bir daha cümleler kurarsan seni bildiğim tarih bilgimle rezil ederim. haksızca Ecdadımızın hakkında iftira attığın için geçici banlanırsın bir daha sakın Atalarıma laf atma...
ayriyeten diyorsunki israil niye suriyle masaya oturuyor.İsrail suriyeyle masaya oturduğu yok. Senin boşbakanın Bop eşbakanı olduğu için ortadoğuda aynı masaya oturdup topraklarla ilgili konuşmalar yapıyorlar. İsrail aptal mı suriyeyle anlaşsın _?hem anlaşsa bile bize ne? israil aptalmı hamasla aynı masaya otursun..İsrail suriye tepeleri olayı vardı. bak israil o tepelerden çekilmiyor.Biz kendi toprak bütünlüğümüzü koruyalım yeter..
-----------------------------Vay be engin tarih bilgilerinle beni ezdin geçtin,
once anadolu isminin nereden geldigini ogren anadolu, yunanca da günesin dogdugu topraklar demektir yani iç anadolu akdeniz bolgesi diye marasi anadoludan koparamassın
Ardından Atatürk'ün masaya oturdugu bircok devlet var ankara anlasmasinin maiyetinin ne oldugunu bildiginizi kanıtladınız ama kimlerle yapıldıgını anlamadınız.
İsraille suriye aynı masaya oturmustur, neredeyse tum savaslardan sonra dusman devletler aynı masaya oturup konusmustur bu doğaldır dusmanla konusmak gerekir
-
bu yeni birşey değil ki , akp nin başındaki adam diyor ben türk değil türkiyeliyim diye, akp türklerin değil Türkiyedeki etnik döküntülerin, Türk devleti ile sorunlu olanların partisi olduğu su götürmez bir gerçek artık , akp denen örgütün siyasal kaynağı amerikan emperyalizmi ve yahudi sermayesi iken sadakatlerinin Türk milletine olmasını da beklemeyin. Şaşırılacak bir haber değil yani bu
Ne mutlu Türküm demelerini beklemiyorduk zaten ki bu soyu meçhul amerikancı yobaz takımı öyle birşey derse bundan daha büyük utanç duymak lazım.