Akpli Vekilden Haince Saldırı
-
apoyu da mecliste gormek isteriz, cumhurbaskani apdullah ocalan, basbakan ahmet turk olsun.
ne o sasirdiniz mi ?
taviz vere vere sonunda bu olmayacakmi saniyorsunuz ?
bugun Turklugumuzun izini silmeye calistiginiz zaman ilerde bununla yetinecekler mi saniyorsunuz ?
Turk oldugunu soylemeye cekinecegimiz gunler geldigi zaman ne yapacaksiniz ? kendi ulkende esir oldugun zaman.
esareti bile Ataturk un ulkeyi kurtarmasindan daha iyi goren zihniyetin istedigide bu degilmi iste. gozunuzdeki at gozlugunu cikartmadan bakmaya devam edin.
bir gun cikarttiginizda cevrenize baktiginizda sasirmayin. bu ulkeyi bu hale kim getirdi diye suclu aramayin.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------apoyu da mecliste gormek isteriz, cumhurbaskani apdullah ocalan, basbakan ahmet turk olsun.
ne o sasirdiniz mi ?
taviz vere vere sonunda bu olmayacakmi saniyorsunuz ?
bugun Turklugumuzun izini silmeye calistiginiz zaman ilerde bununla yetinecekler mi saniyorsunuz ?
Turk oldugunu soylemeye cekinecegimiz gunler geldigi zaman ne yapacaksiniz ? kendi ulkende esir oldugun zaman.
esareti bile Ataturk un ulkeyi kurtarmasindan daha iyi goren zihniyetin istedigide bu degilmi iste. gozunuzdeki at gozlugunu cikartmadan bakmaya devam edin.
bir gun cikarttiginizda cevrenize baktiginizda sasirmayin. bu ulkeyi bu hale kim getirdi diye suclu aramayin.
-----------------------------doğru diyosun içimize biz soktuk bu adamları çanakkalede geçirmedik şimdi ellerimizle geçiriyoruz...
başörtüsnü yasakladılar şimdide,ne mutlu türküm diyeneyi kaldıracaklarmış bunlar allahsız ya.
Ya hala anlamıyoruz yavaş yavaş yok etmeye çalışıyolar bizi biz bön bön bakıyoruz devam etsinler.Ne diyelim... :S
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------doğru diyosun içimize biz soktuk bu adamları çanakkalede geçirmedik şimdi ellerimizle geçiriyoruz...
başörtüsnü yasakladılar şimdide,ne mutlu türküm diyeneyi kaldıracaklarmış bunlar allahsız ya.
Ya hala anlamıyoruz yavaş yavaş yok etmeye çalışıyolar bizi biz bön bön bakıyoruz devam etsinler.Ne diyelim... :S
-----------------------------
hocam çanakkalede sokmadık ama şimdi ülkeye girsinler diye utanmasalar sırtlarında taşıyarak getirecekler!başörtüsü zaten yasak değil miydi kamusal alanda? "ne mutlu türküm diyene" sözcüğünü kaldırmak için çok sağlam g*t lazım o da tayyoşta yok s*kerler...
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------@bilimadami @blue_moon @trabs0n @Newottoman ve forumdaki diğer yandaşları..
nerdesiniz ! Atatürk'ü savunan kişileri tehtid olarak görüp asıl Atatürkçü kendinizin olduğunuzu söylüyodunuz ! nerdesiniz ? cevap yok dimi ? cevap veremezsiniz çünkü işte busunuz.ne kadar kendinizi gizlemeyede kalksanız foyanızı ortaya çıkartmayı beceriyorsunuz..
-----------------------------buradayım ve bu gerizekalıyı kınıyıorum. bu arada hayrola kuyruğuna falanmı bastık? kusura bakma hayvan ve insanı ayıramadık. çok canını yakmışız.
-----------------------------yaptığım bu yporum yüzünden vbanlandım ? ortaya attığım lafı üstüne alan çok kişi varmış demekki harbiden kuytruğuna basmışız. tekrardan kusura bakma hoca artık ayırt edecem emin ol. bu arada beni banlayan şahıs bence beni neden banladın bi daha tenkit et kendini ortaya laf attım çok hayvan olmak isteyen biriside geldi üstüne alındı diyemi? böyle diyosan amenna no problem =) bazen insanlarda hayvancıl olabiliyo.ama yinede iyi 24 saat banlamadınız. nese onuda alırız yakında ayırın milleti adminler biraz objektif olun dostunuz diye düşüncedaşınız diye fikrine uyup gereğini yapmayın bazende karşınızdakinin düşüncelerine saygılı olun. neyse kime anlatıyorumki sonuçta beni banlayan bunu ıokkumaz :|
-
crafty bunu yazdı:
Cicoo bunu yazdı:
hocam çanakkalede sokmadık ama şimdi ülkeye girsinler diye utanmasalar sırtlarında taşıyarak getirecekler!başörtüsü zaten yasak değil miydi kamusal alanda? "ne mutlu türküm diyene" sözcüğünü kaldırmak için çok sağlam g*t lazım o da tayyoşta yok s*kerler...
-----------------------------kamusal alanda değil hocam üni. diyorum.Bi ara kaldırdılar sora gene yasakladır ne iştir anlamadım.Kimse kimsenin kıyafet vs. özgülüğünü elinden alamaz ama almaya çalışıyolar alsınlar bunun öteki tarafıda var.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz çıkar etbet...
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------@bilimadami @blue_moon @trabs0n @Newottoman ve forumdaki diğer yandaşları..
nerdesiniz ! Atatürk'ü savunan kişileri tehtid olarak görüp asıl Atatürkçü kendinizin olduğunuzu söylüyodunuz ! nerdesiniz ? cevap yok dimi ? cevap veremezsiniz çünkü işte busunuz.ne kadar kendinizi gizlemeyede kalksanız foyanızı ortaya çıkartmayı beceriyorsunuz..
-----------------------------buradayım ve bu gerizekalıyı kınıyıorum. bu arada hayrola kuyruğuna falanmı bastık? kusura bakma hayvan ve insanı ayıramadık. çok canını yakmışız.
-----------------------------yaptığım bu yporum yüzünden vbanlandım ? ortaya attığım lafı üstüne alan çok kişi varmış demekki harbiden kuytruğuna basmışız. tekrardan kusura bakma hoca artık ayırt edecem emin ol. bu arada beni banlayan şahıs bence beni neden banladın bi daha tenkit et kendini ortaya laf attım çok hayvan olmak isteyen biriside geldi üstüne alındı diyemi? böyle diyosan amenna no problem =) bazen insanlarda hayvancıl olabiliyo.ama yinede iyi 24 saat banlamadınız. nese onuda alırız yakında ayırın milleti adminler biraz objektif olun dostunuz diye düşüncedaşınız diye fikrine uyup gereğini yapmayın bazende karşınızdakinin düşüncelerine saygılı olun. neyse kime anlatıyorumki sonuçta beni banlayan bunu ıokkumaz :|
-----------------------------yaptığın o yorum yüzünden banlandın çünkü burda görüşlerimizi paylaşıyoruz bak bakalım ben kişisel olarak bir problem belirtmişmiyim ? ben sadece düşüncelerinize kızgınım ben kimseye kişisel yönde bir hakaret veya küfür etmedim.benim anlatmak istediğimi belki o kişiler okuyup bişey yazmadı çünkü ne demek istediğimi anladılar.bu forumdaki yönetim kimseye torpil geçmez bunuda aklından çıkarma sen muridsin o admin vs diye bir dava olmaz.ben orda sadece her konuda bu kişileri koruyodunuz neden ortada gerçek birşey varken neden bu konularada yorum yapmıyorsunuz onu sordum.ayrıca banlanmandaki neden düşüncelerin değil hakaret ettiğin içindir.bir insana gerizekalı,hayvan diye hitap edemessin forumdaki son yasak nedir galiba haberin yok rene kural koydu sitede küfür etmek yasak muridlerin birbirine hakaret etmesi yasak diye.yaptığını hiç yakıştıramadım hocam çünkü burası normal bi forum değil zaten normal bi forum olsada böle milletin birbirine hakaret etmesi abes çünkü biz düşüncelerimizi paylaşıyoruz bilmem anlatabildimmi ?
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------kamusal alanda değil hocam üni. diyorum.Bi ara kaldırdılar sora gene yasakladır ne iştir anlamadım.Kimse kimsenin kıyafet vs. özgülüğünü elinden alamaz ama almaya çalışıyolar alsınlar bunun öteki tarafıda var.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz çıkar etbet...
hocam üniv de kamusal alan zaten yasağı kaldırmak istediler ama yanlış hatırlamıyorsam anayasa mahkemesinde iptal oldu... hocam dediklerine baştan sona katılıyorum kimse kimsenin kıyafetine özgürlüğüne karışamaz veya elinden alamaz ancak bunun neden yasaklandığını anlamak gerekiyor...kamusal alanda üniv. lise ilköğretim her türlü kamu alanı dahil türbanın yasak olmasının sebebi verilen hizmetlerde dini ayrımlara gidilmesini görevin kötüye kullanılmasını haksızlıklar yapılmasını engellemek amacı ile yapılmıştır. eğer farklı bir düşünce olsaydı ülkede bu kadar cami olmaz insanlar sokakta çarşafla türbanla fln gezemezdi... sende görüyorsun ki ülkede din çok fazla istismar ediliyor bu yolla oy bile toplanabiliyor oluşabilecek haksızlıkların önüne geçebilmek amacıyla bunun olması şart diye düşünüyorum ve katılıyorum...
-
yav türban konusuna çevirmeyin şimdi konuyu...
edit: akp nin şerefsiz olduğu konusunda hemfikirsek sorun yoktur =)) -
BilimAdami bunu yazdı:
BilimAdami bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
hocam gerçekten gülüyorum sana başka bişi yapmıyorum koptum yazdıklarına :D önce bir ban sebebine geri dönelim muride hakaret! yukarıda alıntı yaptığın yazıda kişi sana hakaret etmiş mi? hayır! ama sen napmışsın hakaret etmişsin! bu yüzden de ban yemişsin... düşüncelerinden dolayı ban yiecek olsan şimdiye kadar elli kere ban yerdin zaten emin ol ;) kimsenin kuyruğuna basamazsın bana kalırsa senin kuyruğuna bastıkları için hakarete başvurmuşsun... köşeye sıkışma olayları :D bilimsel olarak bakarsan insan hayvanlar aleminde yer alır zaten kendini farklı görmemeni tavsiye ederim ;) adminlere burada peşkeş cekilmez aynı zamanda adminlerde kimseye peşkeş cekmez birinin sucu varsa yaptırımı neyse o yapılır objektif ol fln demişsin de bence sen biraz objektif olda yazdıklarının bir farkına var bir fikir savunuyorsan hakaret etmeden anlatmaya calış ;) -
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------yav türban konusuna çevirmeyin şimdi konuyu...
edit: akp nin şerefsiz olduğu konusunda hemfikirsek sorun yoktur =))
yok hocam konuyu türban konusuna getirmiyorum arkadaş türban bir ara serbest oldu geri yasaklandı deyince ondaki mantığa kısaca değindim başka bir amacım yoktu...akpnin şerefsiz olduğu konusunda hemfikiriz hacı :D