folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akpli Vekilden Haince Saldırı

Akpli Vekilden Haince Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Birakin meydani gercek(?!) Ataturkculere.Bizler sahteyiz(?!).

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar olaya tarafsız bakarsanız...Adam kürtlerin oyunu kaybetmemek için böyle bişey dediğini anlarsınız..

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Birakin meydani gercek(?!) Ataturkculere.Bizler sahteyiz(?!).
    hacı gerçek atatürkçünün tanımı şöyle oluyor : devleti her şartta saman altından satan milletin g*tünü lacka edip şırıngayla kan alırken hissettirmeyen akpnin yaptıklarına gözü kapalı destek veren insan modeli...

bizden atatürkçü olmaz hacı olmaz...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam bunun o tarafi bu tarafi olmaz ki ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:

Hocalar olaya tarafsız bakarsanız...Adam kürtlerin oyunu kaybetmemek için böyle bişey dediğini anlarsınız..

hocam kürtlerin oyunu kaybetmemek için oldu olacak onlara özerklik versin ya da orada amerikadaki gibi vilayet oluştursun bize bağlı olsunlar ama yasaları farklı olsun... bu nasıl bir düşünce hocam oy alacam die anasını bile pazarlayacak ya hanımından utanıyordur :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

hangi kürtler ? pkk lı kürtler mi ? o zaman kendiside pkk lı ? iktidar partisinde ermeni kürt sebatay şahıslar ülkeyi  bölmek için orda o zaman ha ?

nasıl savunuyorsunuz hala Vatanı bölenleri anlamıyorum zihniyetiniz neden akp nin ülkeyi bölmek istediğini anlamıyor.  bop eşbaşkanı kim tayyib..Ab ye girmek için bi yerlerini yırtan kim tayyip ee ab ülkemiz bölünmeden bizi alırmı ki olmayacak iş bu zaten...

BOP nedir kürt sorunu nedir bunların hepsi Vatan topraklarının bölünmesidir...izin vermeyeceğiz buna...ben müslümanım ama akpliler gibi gidip dini sömürecek tek hareket yapmam.akpden vazgeçilirse dinden çıkarız düşüncesimi var anlamıyorum ki :( vatan bu yahu vatan şehit veriyoruz...şehitlerimizin kanı akıyorken hala daha nasıl bir düşüncedesiniz? tayyip bizim ordumuza hakaret edici söz etmedimi ? Askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye...Irakta çuval geçirilmedi mi askerimize ? Vatanı koruyanlar sindirilmiyor mu ? Onursuz Şerefsiz bir hayat yaşamak daha mı güzel ? M.akif ersoy İstiklal şiirinde ilk kelimede ne yazmış KORKMA !

Siz Ülkenin Şerefini Koruyun

O sizin geleceğinizi korur...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    trabs0n bunu yazdı:

hocam kürtlerin oyunu kaybetmemek için oldu olacak onlara özerklik versin ya da orada amerikadaki gibi vilayet oluştursun bize bağlı olsunlar ama yasaları farklı olsun... bu nasıl bir düşünce hocam oy alacam die anasını bile pazarlayacak ya hanımından utanıyordur :D

Kendini koy olm adamın yerine sen ordan milletvekili adayı ol ? Sen düşünmezmisin böyle bişey ! kürtse kürt adamda oy veriyor ülkede reel bak olaya duygularla kim siyassetci olurki. Benim ne kadar Dinime  vatanıma baglı oldugumu ben bilirim bende sewmiyorum kürtleri( bazıları harıc adam olanlarıda var) ama bu ülkede vatandaslık hakları var başlarına da adam koyucaksan eger biişeylerden feragat etmelisin oy alabilmek için.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

sen hocam mesela ermeni soykırımı olmadığı halde ermeni soykırımını tanıyan ülkeler olduğu için atalarına ''onların allah belasını versin bizi soktukları bu durumlara bakmı'' diyosun ? buda aynı kapıya çıkıyo hiç bir insan oy alıcak diye atasının devrimlerine laf edermi ? biz ne biçim millet olduk kardeşim ya atalarına hakaret eden türklük bilincini silen nasıl bir millet olduk ya :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:
    trabs0n bunu yazdı:

Kendini koy olm adamın yerine sen ordan milletvekili adayı ol ? Sen düşünmezmisin böyle bişey ! kürtse kürt adamda oy veriyor ülkede reel bak olaya duygularla kim siyassetci olurki. Benim ne kadar Dinime  vatanıma baglı oldugumu ben bilirim bende sewmiyorum kürtleri( bazıları harıc adam olanlarıda var) ama bu ülkede vatandaslık hakları var başlarına da adam koyucaksan eger biişeylerden feragat etmelisin oy alabilmek için.

hayırdır hacı anamla evlendin de benim mi haberim yok olm fln :D ayrıca ben manyak mıyım ki gidip de ülkemi satan bölen bir partiden aday olim ülkede parti mi kalmadı :s oraya oturanın adı millet vekili adı üstünde milletin vekili millet için en iyi şeyleri düşünmek zorunda tabi ülke çıkarlarını ve bütünlüğü herşeyden önce gelir oy toplamak için anamızı bacımızı da acalım o zaman oy verene tıklatması bedava diyelim olur mu öyle şey vatan da bizim için namustur! doğru diyorsun duygularla kim siyasetçi olur! ama bu yüzden bu hale gelmedik mi hala yanlışı tekrar ettirmenin ne manası var! dinine ne kadar bağlı olduğun beni zerre kadar ilgilendirmez sonucta sen bana değil Allah'a kulluk ediyorsun yani bu Allah ile senin aranda olan bişi bana ne yararı ne de zararı var ancak vatan konsunda bağlılığın sadece benim için değil herkes için önemli çünkü herkesi etkiler! kürtler olarak genellemek çok yanlış bişi insan olarak bakacaksın olaya! bu şekilde düşünecek olursan türklerde de var şimdi tüm türkler şöyledir diyemeyiz olaya insan olarak bak! yabancılar nasıl türkler barbardır denince bizler kuduruyorsak aynı şekilde kürtler içinde geçerli! aralarında düzgün olmayan adamlar var evet doğru ama düzgünleri de var! bu ülkede yaşayabilmek için türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor mu? gerekiyor! yasada türkler için ayrı kürtler için ayrı ermeni için ayrı rum için ayrı ingiliz için ayrı... yasa mı var? herkese eşit yaklaşılıyor! bu ülkenin tek bir resmi dili vardır oda türkçedir! bunu değiştirmeye kimsenin gücü g*tü yetmez!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Sorun yok demokratik bir ülkede yaşıyoruz nasıl olsa değilmi :) Yarın birgün apoda çıkar meclise girer senin benim vergimle maaş alır ihale alır sorun değil artık alıştık. Benim merak ettiğim ülkeyi sattıktan sonra tayyip bizi ne yapcak? Gaz odaları ??? Sabun ??? bence bi anket yapılmalı ?

Toplam Hit: 16061 Toplam Mesaj: 123