Akpli Vekilden Haince Saldırı
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar olaya tarafsız bakarsanız...Adam kürtlerin oyunu kaybetmemek için böyle bişey dediğini anlarsınız..
-----------------------------adam hakli, hersey oy icin degilmi zaten. iktidarda kalmak icin her yol mubah o zaman.
hic dusunuyormusun peki
bugun "Ne mutlu Turkum" sozunu sildirmek isteyen hangi kürt. pkk ya destek veren kürtler mi ? bu vatan icin canini veren kürtler mi ?
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Sorun yok demokratik bir ülkede yaşıyoruz nasıl olsa değilmi :) Yarın birgün apoda çıkar meclise girer senin benim vergimle maaş alır ihale alır sorun değil artık alıştık. Benim merak ettiğim ülkeyi sattıktan sonra tayyip bizi ne yapcak? Gaz odaları ??? Sabun ??? bence bi anket yapılmalı ?
hoca ne varki bu söylediklerinde zaten apoş bizim vergilerimizle gül gibi yaşamıyor mu? yediği önünde yemediği arkasında! söylenmiyordur ama gecelik kadın da getiriyorlardır ona :D ülkeyi sattıktan sonra tayyoşun bizi bişi yapmasına gerek yok ki... zaten o sözleşmenin içinde bizi de satar iş gücü olarak! -
Vay anasını sayın seyirciler, bu kürtler neymiş böyle, konuş konuş bitmiyor,
-
crafty bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
Sorun yok demokratik bir ülkede yaşıyoruz nasıl olsa değilmi :) Yarın birgün apoda çıkar meclise girer senin benim vergimle maaş alır ihale alır sorun değil artık alıştık. Benim merak ettiğim ülkeyi sattıktan sonra tayyip bizi ne yapcak? Gaz odaları ??? Sabun ??? bence bi anket yapılmalı ?
hoca ne varki bu söylediklerinde zaten apoş bizim vergilerimizle gül gibi yaşamıyor mu? yediği önünde yemediği arkasında! söylenmiyordur ama gecelik kadın da getiriyorlardır ona :D ülkeyi sattıktan sonra tayyoşun bizi bişi yapmasına gerek yok ki... zaten o sözleşmenin içinde bizi de satar iş gücü olarak!
-----------------------------Bizim milletimiz açlıktan ne yapacağını şaşırıyor , APOŞ orda deliler gibi yaşıyor. Yazık ya.
Niye idam etmiyorlar anlamış değilim. Saddam'ı nasıl astılar kimse birşey diyemedi.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
hoca ne varki bu söylediklerinde zaten apoş bizim vergilerimizle gül gibi yaşamıyor mu? yediği önünde yemediği arkasında! söylenmiyordur ama gecelik kadın da getiriyorlardır ona :D ülkeyi sattıktan sonra tayyoşun bizi bişi yapmasına gerek yok ki... zaten o sözleşmenin içinde bizi de satar iş gücü olarak!
-----------------------------Bizim milletimiz açlıktan ne yapacağını şaşırıyor , APOŞ orda deliler gibi yaşıyor. Yazık ya.
Niye idam etmiyorlar anlamış değilim. Saddam'ı nasıl astılar kimse birşey diyemedi.
ya hocam bizimkiler asabilirler mi apoşu! ab ya da abd den talimat gelmeden... -
oldu hocam domalayim bayıra karşı gel bide beni sik aq
AKP çıkarcı piçler
adamlar kendi ağızıyla söylüyor memleketi babalar gibi satarız diye bizim salakalar onlara oy atıyo :S
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------oldu hocam domalayim bayıra karşı gel bide beni sik aq
AKP çıkarcı piçler
adamlar kendi ağızıyla söylüyor memleketi babalar gibi satarız diye bizim salakalar onlara oy atıyo :S
-----------------------------Küfür etmeden hocam...
-
Bravo ya götümüzü donup kustuk diyelim di mi elbette bazı seyler fazla ama oturup konusmak lazim bak neden ayrılmak istiyorsun ayrıldıgın taktirde bu topraklara ne su ne baska bisi bırakırız, bu daglarda tarım yapamazsın, kacakcılıgına goz yumacak dev bi devletin olmayacak, petrolun sana kjalacagini dusunuyorsan bi daha dusun demek lazım, atatürk bile turk topraklarinda turk kadinlara tecavuz edenlerin efendileriyle konusmustur fransizlarla ankara antlasmasi ne yapsaydik gotumuzu mu donup kustuk mu deseydik, akp dusmanlıgı yapacagiz diye komik duruma dusmeyin
-
Cihan_Dem bunu yazdı:
-----------------------------Bravo ya götümüzü donup kustuk diyelim di mi elbette bazı seyler fazla ama oturup konusmak lazim bak neden ayrılmak istiyorsun ayrıldıgın taktirde bu topraklara ne su ne baska bisi bırakırız, bu daglarda tarım yapamazsın, kacakcılıgına goz yumacak dev bi devletin olmayacak, petrolun sana kjalacagini dusunuyorsan bi daha dusun demek lazım, atatürk bile turk topraklarinda turk kadinlara tecavuz edenlerin efendileriyle konusmustur fransizlarla ankara antlasmasi ne yapsaydik gotumuzu mu donup kustuk mu deseydik, akp dusmanlıgı yapacagiz diye komik duruma dusmeyin
-----------------------------sen ne saçmalıyosun
-
Cihan_Dem bunu yazdı:
-----------------------------Bravo ya götümüzü donup kustuk diyelim di mi elbette bazı seyler fazla ama oturup konusmak lazim bak neden ayrılmak istiyorsun ayrıldıgın taktirde bu topraklara ne su ne baska bisi bırakırız, bu daglarda tarım yapamazsın, kacakcılıgına goz yumacak dev bi devletin olmayacak, petrolun sana kjalacagini dusunuyorsan bi daha dusun demek lazım, atatürk bile turk topraklarinda turk kadinlara tecavuz edenlerin efendileriyle konusmustur fransizlarla ankara antlasmasi ne yapsaydik gotumuzu mu donup kustuk mu deseydik, akp dusmanlıgı yapacagiz diye komik duruma dusmeyin
-----------------------------atatürk bile turk topraklarinda turk kadinlara tecavuz edenlerin efendileriyle konusmustur
Bu ne lan ? Bu ne ? Atam'ın adını yazarken baş harfini büyük yaz ! Su an o klavyedeki tuslara dokunmanı arkasından atıp tuttugun adama borclusun ! Ne kesiyosun sen ?!