Akpli Vekilden Haince Saldırı
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------@bilimadami @blue_moon @trabs0n @Newottoman ve forumdaki diğer yandaşları..
nerdesiniz ! Atatürk'ü savunan kişileri tehtid olarak görüp asıl Atatürkçü kendinizin olduğunuzu söylüyodunuz ! nerdesiniz ? cevap yok dimi ? cevap veremezsiniz çünkü işte busunuz.ne kadar kendinizi gizlemeyede kalksanız foyanızı ortaya çıkartmayı beceriyorsunuz..
-----------------------------hocam nick ismi yazmamalısın...O arkadaşların kendi düşüncesi...fikirlerini yazabilirler..lakin gerçeği anlayacaklardır..
-
bu adamda suç yok bunu bu ülkede barındıranda suç var sende bende bizde hepimizde
bu ve bunun gibilerinin annesini itinayla zükmek gerekiyo artık :|
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------@bilimadami @blue_moon @trabs0n @Newottoman ve forumdaki diğer yandaşları..
nerdesiniz ! Atatürk'ü savunan kişileri tehtid olarak görüp asıl Atatürkçü kendinizin olduğunuzu söylüyodunuz ! nerdesiniz ? cevap yok dimi ? cevap veremezsiniz çünkü işte busunuz.ne kadar kendinizi gizlemeyede kalksanız foyanızı ortaya çıkartmayı beceriyorsunuz..
-----------------------------sakin ol avira kardeşim sakin ol :) bugun degilse yarın, yarın degilse ondan sonraki gün durmak yok anlatmaya devam... bu minareye de kılıf gecikmez emin o.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------buradayım ve bu gerizekalıyı kınıyıorum. bu arada hayrola kuyruğuna falanmı bastık? kusura bakma hayvan ve insanı ayıramadık. çok canını yakmışız.
-
'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' YAZISINI SEN DEĞİL FERİŞTAHLARIN SİLEMEZ, BENCE KİMLİKTEN BABANIN ADINI SİLDİR O....Ç.....
-
Tayyip asıl buna demeli " ananıda al git.... " diye. Yoksa yazık olcak muhterem validelerine..
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' YAZISINI SEN DEĞİL FERİŞTAHLARIN SİLEMEZ, BENCE KİMLİKTEN BABANIN ADINI SİLDİR O....Ç.....
-----------------------------katılıyorum adam kürtlerle türkleri kardeş olarak görmemiz için bu öneriyi vermiş ama beyinsizlik etmiş ben bu haaberi daha öncede duymuştum ama kim söyledi bilmiyordum. kürt dediğin kendisini türkten farklı görmemeli her kürt küürlükten önce türk olduğunu blmeli bu vatanın toprağında yaşıyorsa bu vatanın ekmeğini iyiyorsa ve bu vatana hizmet ediyorsa türk olmakla yükümlüdür. yoksa bu vatanın ekmeğini yeyipte bu vatana ihanet edene ne dersen de iflah olmaz gördüğün yerde kesecen.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Tayyip asıl buna demeli " ananıda al git.... " diye. Yoksa yazık olcak muhterem validelerine..
-----------------------------Tartışma için koymuyorum, "ananıda al git" sözü için bi yerden alıntı yaptıgım yazıyı paylaşıyorum..
ANACAĞIZIMI DA ALIP GİDEYİM Mİ?
Şunu ifade edeyim öncelikle: ben kesinlikle ve kesinlikle “bazılarının” “bazılarını” putlaştırdığı gibi “bazılarını” putlaştırmıyorum. Bunu da bir ayıp sayar, insanlıktan sıyrılmak olarak niteler, böyle bir şey yapanın kendinden utanması gerektiğini kesin ve net olarak da belirtirim.
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bir insandır, hatası olacaktır. Bu yazıya konu olan ve Başbakanımızın bir çiftçiye sarf etmiş olduğu söz de bir hatadır. Sinir anında söylenmiş ve söylenmemesi gereken bir sözdür. Ama bir an kendimi Başbakanımızın yerine koydum. Yıllardır “zorunlu tasarruf” gibi adlarla halkın cebinden alınan paraları ödemek için uğraşan bir hükümetin başbakanı olarak, biri bana saygısızca ifadelerle, bağıra çağıra, gelip bir şeyler anlatmaya çalışsa daha beterini yapardım diye düşündüm.
Yıllardır “zorunlu tasarruf” gibi adlarla halkın cebinden alınan paraları ödemek için uğraşan bir hükümetten bahsettim biraz önce. Bu konuyu da biraz irdelemekte fayda var diye düşünüyorum. KEY ödemeleri medyada geniş yer bulduğu için değinmiyorum. Ama kendi şahit olduğum bir olayla iddiamı desteklemek istiyorum. Ziraat bankasında sıra beklerken, bekleyenler arasında, giyiminden kuşamından anladığım kadarıyla, hayvancılıkla uğraşan köylü ağabeylerim ve amcalarımın olduğunu fark ettim. Hepsinin elinde orta boy resim defteri büyüklüğünde resmi defterler vardı. Birinde dikkatimi çekti. Defterin üzerinde “Damızlık Keçi Yetiştiricileri Birliği” yazıyordu. Babamın veteriner olmasından dolayı biliyorum. Bu birlik yıllardır keçi yetiştiriciliği yapan insanlardan belli miktarda para alıyordu. Katıyla ödeyeceğini iddia etmekten de çekinmiyordu. Yıllarca biriken paranın AK PARTİ hükümeti zamanında ödenmesi sanırım bir tesadüf değildi.
Bahsettiğim amcalarımdan birinin sırası geldi amcamda gişeye yanaşıp defteri uzattı. Kısa bir süre sonra ne kadar olduğunu tahmin edemeyeceğim bir deste parayı gişenin önünde gördüm. Amcam gişe görevlisine hayretle “bu kadar mı” diye sorduğunda aldığı cevap “bu kadar”dı. “Devletten para almak bu kadar kolay mıymış diye söylenirken, bir yandan da gülüyordu.
İşte bu olay yukarıdaki iddiamın bana bir ispatı oldu. Hem de çok kuvvetli bir ispat…
Şimdi gelelim Sayın Başbakanımız ile malum çiftçi arasında cereyan eden konuşmaya. Halkın yıllardır kesilen parasını ödeyen hükümete “anamızı ağlattınız” demek bence pek yakışık alır bir şey değil. Nitekim cevap da sert oldu.
Bir de göz ardı edemeyeceğimiz bir mesele daha var. Bu olayı siyasi bir çekişmeden araç olarak kullanmaya çalışan bazı odaklar bahsi geçen olayın videosunun başını sonunu kesip, kendi işlerine yarayacak ortadaki kısmı kullanmaktan çekinmiyorlar. Bir bektaşi fıkrası var bilirsiniz. Demişler niye namaz kılmıyorsun? Kur'anda "latakrebussalate" (namaza yaklaşmayın) var demiş. Demişler ondan sonra "veentümsükera" (içkiliyken) var. Onu niye okumuyorsun? Ben hafız değilim demiş.
Aynen o hesap videonun başı ve sonu yok. Sadece ortası var. Ve bazıları da, videonun sadece ortadaki kısmını gösterip, meseleyi çok vahimmiş gibi gösteriyorlar. Kabul ediyorum. Ne olursa olsun söylenmemeliydi o söz. Ama şikayette bir usul vardır. Buna uyulmalıdır. Videonun tamamını izleyen herkes, mezkûr çiftçinin Başbakanımıza karşı ne kadar saygısızca davrandığını da görmekte zorluk çekmezler.
Ve bana garip gelen bir meselede şu ki; Başbakanımıza o sözü söylediği için nefret duyanlar, halkın yarısına hakaret etmekten çekinmiyorlar. Bu tezadı anlamakta güçlük çekiyorum. Başbakan bir kişiye söylememesi gereken bir şeyi söyledi diye ateş püskürenler, halkın yarısına hakaret etmeyi –hem de kendi siyasi fikirlerine arka çıkmadıkları için- çok normal görüyorlar.
Nitekim bu olayı alıp gazetelerine manşet yapanlar, siyasi fikirlerini savunurken bu olayı bir silah olarak kullananlar şunları da görmeli;
Keçiören’de Başbakanın oturduğu mahallede oturan küçük bir kız Başbakanın yoluna çıkıp, “Yarın benim doğum günüm var. Gelir misin Tayyip amca” dediğinde Başbakanımız o küçük kızı kırmamış, ertesi gün bir çilekli pastayla birlikte o küçük kızın evine gitmiş ve doğum gününü kutlamıştır.
Başbakanın sürekli yanında bulundurduğu ve müsait olduğu her zaman halka açık olan bir cep telefonu vardır. Kahramanmaraş’ın bir köyünden bir amcam gecenin saat ikisinde bu telefondan Başbakanı aramış ve komşu köye suyun geldiğini ama kendi köylerine gelmediğini anlatmış. Başbakan olayın sabahında Kahramanmaraş belediyesine emir vermiş ve o köyün su meselesini hallettirmiştir.
Öğrenci affı talebi için Başbakanla görüşmek isteyen bir grup öğrenci kendisini makamında bulamayınca bir not ve telefon numarası bırakmışlar. Birkaç gün sonra Başbakanımız bırakılan telefon numarasını aramış ve “Kızım ben Başbakan. Öğrenci affı meselesiyle bizzat ilgileniyorum, inşallah halledeceğiz” demiş ve kör olmayanların göreceği ve gözünü kapatıp güneşin olmadığını iddia edenlerin göremeyeceği gibi öğrenci affı meselesi de halledilmiştir.
Bu gibi görüşlerimi muhalif topluluk karşısında dile getirdiğimde ve tutunacak dalları kalmadığında aldığım son tepki “Ananı da al git o zaman” oluyor.
Şimdi bu yazıyı yazdım diye anacağızımı da alıp gideyim mi?
İLHAN SEFA -
Gene spekülatif bi haberle karşı karşıyayız ,bi tarafta atatürkün sözü silinmli diyor,bi tarafta dağlara yazılan sözü silinsin deniliyor...
Kürt açılımı bi şekilde olacak politika belli zatende, çok ters şeyler var apoyu adamdan sayıp yanına mahkum vermek felan olucak iş değil.
bu herif yüksekten uçmuş bariz bi şekilde.
Ama her gundinin yanlışını burada getirip fetullaha abdullah gülene olan kininizi gidermek amaçlı sergilemeniz çok SIĞ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
MrAmor : copy paste ile ananıda al git ne alaka... akpyi destekleyecek yazında konuyla alakası olmayan metni yapıştırmışsın.
Senin ülkenin Türklüğüne saldırı var..sen ne diyorsun buna ?
heroque abdullah gülün neler söylediği hakkında tek bilgin yok heralde...Feytullah gülenin amerikan uşağı olduğu hakkında bilgin yok heralde...olucak iş değil diyorsun lakin koltuktan edilen adalet bakanı nedense olur gibisinden sözler ederek mahkumlar için inşaat yapımına bile girişmiş durumdadır.Takıldığın cemaat varmı bilmiyorum. eğer varsa sana gerçekleri anlatmadıkları belli...Cemaatin siyasetle ne işi olur ? Feytullah kökten akpnin yöneticisidir. bunuda mı anlamazsın.. akpde amerikan emperyalizminin uşağı işte kaldırın kafanızı artık gerçekleri görün...