folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akpli Vekilden Haince Saldırı

Akpli Vekilden Haince Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan_Dem
    Cihan_Dem's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cihan_Dem bunu yazdı:

Bravo ya götümüzü donup kustuk diyelim di mi elbette bazı seyler fazla ama oturup konusmak lazim bak neden ayrılmak istiyorsun ayrıldıgın taktirde bu topraklara ne su ne baska bisi bırakırız, bu daglarda tarım yapamazsın, kacakcılıgına goz yumacak dev bi devletin olmayacak, petrolun sana kjalacagini dusunuyorsan bi daha dusun demek lazım, atatürk bile turk topraklarinda turk kadinlara tecavuz edenlerin efendileriyle konusmustur fransizlarla ankara antlasmasi ne yapsaydik gotumuzu mu donup kustuk mu deseydik, akp dusmanlıgı yapacagiz diye komik duruma dusmeyin

hocam sen akpyi savuncam die komik duruma düşüyorsun farkında değilsin! hacı iyimisin toprak vermekten fln bahsetmişsin bu ülkede alacakları tek bişi var o da oksijen! bu sadece kürtler için değil topraklarımızda gözü olan herkes için geçerli! adam gelecek benden toprağımı isteyecek bende adam yerine koyup karşıma alacam pehhh nerde görülmüş! biz bu toprakları kanımızla canımızla kadın erkek coluk cocuk yaşlı genç hep birlikte aldık ve alabilmek için ne bedeller ödedik kimseye verilmez! verilmesi teklif bile edilemez! toprağımı almak için gelecek adamı karşımıza alıp konuşalım hiç yakışmadı sana duymamış varsaydım...

Toprak vermek istesem oturup konusalim demem bunlara hakkariyi sıornagı verelim isteyen gitsin derim ama o topraklarda Tc ye baglı tek bir kisi kalmayana dek verilmeyecegini ben de iyi biliyorum tek soylemek istedigim konusularak ikna edilmesi gerktigi dusman konustu bize dusman etti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan_Dem
    Cihan_Dem's avatar
    Erkek
     Usulunce soyluyorum insanlari dar kafalılıkla suclayarak, dıslayarak bi yere varamassınız, gel bakayım kardesim buraya deyip konusmak gerekiyor o adamı orda dovunce kazanamiyorsunuz onu , bu ulkede ne kadar askeri darbe varsa arkasindan gelen sag kesim guclenerek cıktı, durup dusunmek lazim haksizsin diyenler var tabi saygılıyım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    kimlerle konuşacaz askerimizi şehit eden zihniyetlemi yoksa toprak istiyen soysuzlarlamı bunlarla anladığı dilden konuşulur anca. öle uyummuş,diyalogmuş vb söylemler bizi bölmek içindir ama tehlikeyi görebilene.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Cihan_Dem bunu yazdı:
    Hic bir sey sacmalamiyorum kardesim, oturup konusmak gerek bunu anlatmaya calısıyorum Atatürk de konustu yanlıs mı yanlıs ise soyleyin, Napolyon da konusmustur konusulur, arkanızı donerek sorun cozemessiniz

Napolyon ile teröristleri bir tutuyosunya burdaki kimsenin sana anlatıcak bişeyi yok :) adam bir ülkenin başındakiyle bir teröristi bir tutuyo ve konuşulması gerektiğini söylüyor :) sen heralde devlet - terörist kavramlarının ne olduğunu bilmiyorsun ? neymiş efendim ''Atatürk tecavüzcülerle konuşmuş'' lafa bak görende sanıcakki Napolyonun tüm ordusu savaşı bırakmış başka şeyler yapıyo tüm Fransa gelmiş bizimkileri hallediyo :) vay be akla bak böle bi tez sunanıda ilk defa duyuyorum bakalım daha neler duyucaz :D acaba diyorum bu kişileri foruma bizi sinirlendirmek içinmi yolluyolar yada bu bi çeşit domuz gribi gibi üretilen bir hastalıkmı :) cehalette son nokta sayın seyirciler..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan_Dem
    Cihan_Dem's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

@Cihan_Dem

hakli o zamanki durumla simdiki durum arasinda bi fark varmi ?

Mustafa Kemal Ataturk un zamaninda ulke isgal altindaydi, oturup konusmustu.

Cihan_Dem in demek istedigi simdi de ulke isgal altinda oturup konusalim diyor.

peki sence bu zihniyetle oturup konusunca nasil bir sonuc bekliyorsun. 

oturup konusalim anlatalim diyorsun butun bunlari anlattigin zaman sence dagdaki 3-5 capulcu bu ulkeyi parcalamaya calismaktan vazmi gececekler ?

Dagdaki capulcular neden oraya cıktı birileri konustu, neden cıkmaya devam ediyorlar cunku meydan onların konusanlarin, neden biz susuyoruz konusmuyruz zamanı gelince siddet uyguluyoruz, ve onlar konusmaya devam ediyor bak ne yaptılar size diyor susacak mısınız diyor, bigun bi kürt arkadasinizi alın ve konusun umarim bigun beni anlarsınız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Cihan_Dem bunu yazdı:
     Usulunce soyluyorum insanlari dar kafalılıkla suclayarak, dıslayarak bi yere varamassınız, gel bakayım kardesim buraya deyip konusmak gerekiyor o adamı orda dovunce kazanamiyorsunuz onu , bu ulkede ne kadar askeri darbe varsa arkasindan gelen sag kesim guclenerek cıktı, durup dusunmek lazim haksizsin diyenler var tabi saygılıyım

Tabiki sağ kesimde bazılarının işine gelmiyor...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan_Dem
    Cihan_Dem's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:

Cihan_Dem bunu yazdı:
    Hic bir sey sacmalamiyorum kardesim, oturup konusmak gerek bunu anlatmaya calısıyorum Atatürk de konustu yanlıs mı yanlıs ise soyleyin, Napolyon da konusmustur konusulur, arkanızı donerek sorun cozemessiniz

Napolyon ile teröristleri bir tutuyosunya burdaki kimsenin sana anlatıcak bişeyi yok :) adam bir ülkenin başındakiyle bir teröristi bir tutuyo ve konuşulması gerektiğini söylüyor :) sen heralde devlet - terörist kavramlarının ne olduğunu bilmiyorsun ? neymiş efendim ''Atatürk tecavüzcülerle konuşmuş'' lafa bak görende sanıcakki Napolyonun tüm ordusu savaşı bırakmış başka şeyler yapıyo tüm Fransa gelmiş bizimkileri hallediyo :) vay be akla bak böle bi tez sunanıda ilk defa duyuyorum bakalım daha neler duyucaz :D acaba diyorum bu kişileri foruma bizi sinirlendirmek içinmi yolluyolar yada bu bi çeşit domuz gribi gibi üretilen bir hastalıkmı :) cehalette son nokta sayın seyirciler..

Devlet terorist kavramını emin ol senden iyi biliyorum, bi politikacı kazanırsa hükümet kaybederse terorist olur hic mi dusunmedin cem sultanı tarih kitaplarimiz neden yerden yere vuruyor? beyazd kaybetseydi bu sefer o yerden yere vurulacak hain olacaktı. Yarın olmayacak ama bi devlet kurulacak olsaydı o teroristler kahraman olacaktı politikacı hukumet olacaktı, ihanetin affı olmaz ama oturup konusmakla da hic birsey kaybedilmez
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Cihan_Dem bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

Cihan_Dem bunu yazdı:

Devlet terorist kavramını emin ol senden iyi biliyorum, bi politikacı kazanırsa hükümet kaybederse terorist olur hic mi dusunmedin cem sultanı tarih kitaplarimiz neden yerden yere vuruyor? beyazd kaybetseydi bu sefer o yerden yere vurulacak hain olacaktı. Yarın olmayacak ama bi devlet kurulacak olsaydı o teroristler kahraman olacaktı politikacı hukumet olacaktı, ihanetin affı olmaz ama oturup konusmakla da hic birsey kaybedilmez

devletle - teröristleri bir tutmanla benden iyi bildiğini kanıtladın sana aferim diyorum.allahın aşkına ne saçmalıyosun bi anlatırmısın ? o nası Türkçe ? o nası anlatım biçimi ? ne demeye çalışıyon kardeşim 2 saattir hiç kimse bişey anlamıyor ? İsrail oturup konuşuyomu ? Amerika oturup konuşuyomu ? kim teröristle oturup konuşuyo bi örnek versene :) 2 tane İsrail askeri öldü diye kaç gün bomba yağmuruna tuttu adamlar.adamların dağa çıkış amacı belliyken sen neyin uzlaşmasından bahsediyosun ? şeymi diyosun yoksa işte onlar dicekki biz hakkari - diyarbakır şunu bunu istiyoruz bizimkilerde diyecekki sadece hakkariyi verebiliriz bumudur yani uzlaşma ? komik olmayın :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    Cihan_Dem bunu yazdı:

Sence yaklasık 8 aydır TSK neden meclise girmiyo ? Basbakan yasacıkartırdı dağdaki terorist teslim olsun diye av cıkardı ama bızım polis eylemcileri dövdü diye 6ay habis verildi ve görevinden alındı ! Sen otur konus duvarlarla karsıdakının cokta sıkındesın sankı :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Cihan_Dem bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

Cihan_Dem bunu yazdı:

hocam biz neden karşımıza alıp da konuşuyoruz onu anlamıyorum! ülkede yasalar var! varsa bir dertleri yasayu uygun olarak anlatırlar her problemi olan dağa cıkıp askerle savaşırsa ne olur bu ülke? önce onlar terörü bırakcak yaptıkları katliamın ve olayların cezalarını cekecek suç işlememiş adamlarda gelecek karşımıza yasal yoldan problemlerini dile getircek! onlarla konuşmamız gereken etnik kökenin ülkede önemli olmadığı ve ülkede yaşayan herkes gibi eşit şartlara sahip oldukları bunların haricinde bişey elde edemeyeceklerini konuşuruz başka bişi olmaz!

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 16069 Toplam Mesaj: 123