folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    benim fazla umudum yok takımın yarısı yoq.fatih terimin yapması gereken şey semihi gine 70 lerde alması bu şekilde semih daha iii oynuyo :D

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTeyfoO
    ByTeyfoO's avatar
    Erkek
    valla yensek yenilsek te kalbimiz TÜRKİYE ile ama tabiki kazanmak kim istemez ki..

LANETTT OLSUN İÇİMDEKİ TAHRİBAT SEVGİSİNE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Üstümüzde inanamadığım bi enerji var kıbrıs ve çanakkale savaşları geliyor bu bizim maçları izlerken gözümün önüne.Dualar bizimle yenecez inşallah.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Türkiye ilk devre 1-0 önde bitirecek sonra Almanlar 2 tane atip maçı 2-1 kazanacaklar , bir sürpriz olupda Türkler 1 tane daha
    atip uzatmalara kalabilirler. [ Bence Tabii :) ]

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu arada TÜRKİYE - ÇEk cumhuriyeti maçı 1960 ta başlayan kupa tarihinin en iyi maçı seçilmiş.
    ----------------------------- 

nerde? link falan??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

baba türkiye yenilirmi derse bence evet neden peki ? trunuvaya bi maç eşlik eden emre yüzünden :) sakat şampiyon olunac düzelecek her halde ....

Ardaya verilen saçma sapan sarı kart yüzünden ....

Servetin sakatlanması ..... Vs Vs Vs 7 kişi eksik kadroydla çıkıyoruz maça kilit adamlar yok volkan yok rüştüyü gördük son maçda saçma sapan çıkışları var

madem çıktın al da amk topunu dimi ama yarısında alamayacam diye niye geriye dönüyorsun ...

yani ardasız volkansız en önemlisi dandik bir defansla ne kadar karşı koyulur bilmiyorum ama Almananın dötleri kalkarsa eğer hafifer alacaklar o zaman bizim işimize gelir ....

Yani bu maç eksik oynamasaydık yine süprizlerle dolu bir maç olabilirdi.... Belki yinede olur ama ben pek sanmıyorum ...

tek yenmeyi berabere gidip defans yapıpı pen altılarda  olabileceğine inanıyorum...

Almanlarda sağlam kadro var korkulacak takım ama Türklerin de inancı var .....

Hayırlısı olsun artık ama ben Türkiyenin oynadığı futbolu beğenmiyorum buraya kadar bile süprizlerle geldik Semih bile diyo son kez deneyim dedim vurdu girdi 

o bile bilerek atmadığını söylüyo böle bi futbolla ne yapılabilirki ya vuramasaydı ... Ya hırvatar sahaya inmeseydi o maç 120 de çat diye bitseydi yani 

ben kazanabileceğimizi pek sanmıyorum tam kodru yüzde 60 oynuyordu şansa bala yendik yarım kadroyla sol kanatsız kalecisiz ... Defanssız nasıl olacak peki ? 

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    gönül bizim kazanmamızı ister ama herşey ortada isviçreli hakem almanyanın mükemmel taktik anlayışı bizim oyuncu sıkıntımız bu kadar olayın üstüne bu maçı kazanmak çok zor.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

almanların götleri kalkamaz gözleme yastaacı gibi göt var adamlarda ayrıca belleri çok kalın ve ağırlar bu yüzden bizim kıvrak ve zeki oyuncularımız alman defansının mna kor!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Yha insanların kafası karışık arkadaşlar bizde sakatlar cezalılar 9 kişi eksiğiz sahada 11 kişi bide 3 tane yedek oyuncumuz var insanlar tedirgin en ii oyuncularımız sakat veya cezalı ama bizimkiler yine gaza gelip semih kazım gökdeniz hamit dörtlüsü fln bişiler yapabilir
    ama yinede çoğu iş Rüştü'de ...
Toplam Hit: 70581 Toplam Mesaj: 266