Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]
-
turkoya yarım yetmez
bu maçı alacaz başka yolu yok :C
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
hoca çok süper olmuş yav. eline sağlık. nasıl yaptın bunu :D -
Fatih Hoca'ya güvenim tam!...doğru taktikle çıkacağından eminim...Zaten bu maça böyle kadro lazımdı(defans hariç,defansta emre güngörle servet olsaydı...)
-
maç 80. dk ya kadar almanlar 5-0 üstünlüğüyle geçer.90.dk da maçın sonucu türkiye 6 - almanya 5 olur :P
-
takımın şu son maçlardaki inancını görünce bide sonuçlar böle olunca kazanacakmışız gibi geliyo bana...içimde öle bi his var çünkü takımdaki herkes inanmış durumda..çek maçında 2-2yken ardanın volkana hızlı kullan topu diye işaret etmesi hırvat maçında son dkda golü yedikten sonra ceza sahasında oturup kalan oyuncuları gökdenizin orta sahadan gelip teker teker kaldırması hemen arkasından attığımız gol...yani takımda bu inanç var..şimdiye kadar şans biraz yanımızda oldu bu maçtada yine öyle olursa almanya bu inançla ve şansla duramaz bizim karşımızda :)
-
baron_27 bunu yazdı:
kaanabak bunu yazdı:
hoca çok süper olmuş yav. eline sağlık. nasıl yaptın bunu :D
-----------------------------bu resmi banner yapsa yönetim süper olur aslında elenene kadar durur?
ya da kupayı alana kadar? :D
-
baron_27 bunu yazdı:
kaanabak bunu yazdı:
hoca çok süper olmuş yav. eline sağlık. nasıl yaptın bunu :D
-----------------------------bu resmi banner yapsa yönetim süper olur aslında elenene kadar durur?
ya da kupayı alana kadar? :D
Ufo gören masum köylü misali:D:D -
İlk 11 belli oldu :
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde bu akşam Almanya ile tarihi bir maça çıkacak olan A Milli Takımımızın ilk 11'i belli oldu.
Euro 2008'de Türkiye'nin oynadığı tüm maçlardan önce Ay-Yıldızlı takımımızın 11'ini yüzde yüz doğru veren MARATON.COM.TR yine kadroyu herkesten önce açıklıyor!..
İşte 11'imiz!..
Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Uğur Boral, Gökdeniz, Aurelio, Hamit, Mehmet Topal, Kazım, Semih
Haydi Türkiyem Kupa Göründü ! -
-
Bence tam belli değildir son bir değişiklik yapabilir önceden sezdirmeden ardayı soktuğu gibi.