folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu arada terim ve ekibine burada helal olsun diyorum cok inanmis ve sakin bir takim yaratmis.. rustu haric .. :((((

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ulan adamlar 3 tane isabetli sut cekti 3unude icine aldı rustu, bizim gibi 15 tane cekseler temiz 10 tane gol yerdik. gerizekalı gokhan zan bi seferde bi boka yara, yanından gecen adamları izlemek yerine faulle durdurmayı akıl edemeyen bi takımken buraya kadar nasıl geldik hayret gercekten. cayır cimen gezmeye gelmis sanki adamlar. dakika 90 olmus final mucadelesi veriyorsun, gordugun kırmızı kart bile gecersiz finalde, baktın adam geciyor tak ayagını indir nasıl risk alıyorsun ya, sinirden kuduruyorum kafayı sıyırıcam amk

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    helal olsun takımımıza

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Semihe yine teşekkür ediyorum. bu heyecanı yaşattın ya yine sağol semih abi eyvallah.

penaltılara kalacaktık hatta yenecektik ama olmadı işte napalım.elden bişey gelmez.

ulan rusya şu alman denen dönmelere 5-0 çakta dünyaya rezil olsunlar.

Milli Takımımızla Gurur Duyuyoruz. En Büyük Türkiye. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Ne diyelim ya nasip değilmiş.

Ama hermaç yenip yenilmek çok zoruna gidiyor insanın ! :S

Olsun buraya kadar geldiler sakatlıklarla yinede en büyük TÜRKİYE !

Turnuvada kimse buraya kadar geleceğimizide tahmin etmiyordu.Teşekkürler TÜRKİYE !

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Futbol böyle birşey işte.Hırvatistan macında rüştü göklere çıkar ardından yerine dibine girer.Gecen macta ki gereksiz kartlar nedeni ile büyük bir yara almamıza ragmen turnuvada ki en iyi macımız buydu iyi oynadık beleşe kaybettik.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Bir hata yaptı diye kırk yıllık kalecimize küfür edecek kadar yobaz olmayalım lütfen .

Hepsine teşekkürler , bizi Avrupa'nın en iyi dört takımından biri yapan bu şanlı ülkenin şanlı takımından Allah razı olsun .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    Almanlara ayak ustu futbol dersi verdik fakat bireysel hatalar yuzunden maglup olduk en cok koyanda o oldu yine Milli Takimimizi tebrik etmek gerekir hepsini ayakta alkislamak gerekir...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    semih olmadık yerde yine sevindirdi ya o çok güzel oldu.hepisine teşekkürler

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Kova Rüştü Başka birşey demiyorum herif toptan korkuyor tırsıyor varmı böyle bir şey

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 70583 Toplam Mesaj: 266