Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]
-
Arkadaş maç az önce bitti.3-2 Yenildik.a.qmun hakeminin yüzünden. :S
-
terim istifa mı etti yani ?
-
Evt Fatih Terim istifa etti.Hemen B.Dortmunt Ve Cenova talip oldu.Fatih hocanın İtalya'ya gideceği söyleniyor. :=)
Neyse artık yeni kan gerekli zaten milli takıma Fatih Hoca yapacağını yaptı... -
terim başka bi takımla anlaşmiş anladiğim kadariyla
Fatih Terim veda etti...
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Almanya mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti...
Maçtan sonra soyunma odasında veda konuşmasını yaptı... Futbolcular bu karar ile ikinci kez sarsıldı...
Terim'in Almanya'nın Borussia Dortmunt ve İtalyan Genoa takımlarından ciddi teklifler geldiği biliniyor...kaynak: milleyet.com.tr
-
yNsr bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
-----------------------------Hocam aslında doğru bir tespit ama şuda varki adamlar öyle bir manşet atıyorki dalga geçer gibi yani şimdi yarın neler yazarlar kim bilir buda milletimizin asabını bozuyor maçtan çok önce gelen şeyler var buda doğru fakat bi yandanda benim dediğim gibi düşün hocam :)
-----------------------------Futbol bu 90 dakika bu 90 dakinanın yarattıgı vatan millet aşkıda kendisi gii kısa sürer.Adamlar yazar çizer bu devamlı olan bir şey.Yensek ne olucaktı ki nitekim bundan önce yenmiştik.1 hafta bilemdin 2 hafta konusulur ondan sonra yine herşey eskisi gibi devam eder.Eger dünya futbolla dönseydi dünyada sözü geçen tek bir millet olurdu oda brazilya.Tabiki sevinecez üzülecez sonuctu milli takımımız bu ama herşeyin bir ayarı var degilmi ? Karalar baglamanın anlamı da yok vesselam.Millet olarak ekonomik ve siyasi anlamda istikrar saglayıp o bizim için atılan mansetleri her türlü bertaraf edip bu konuyu sürekli kılmak varken kendimizi neden futbolla kandıralım ki ?
---------
kısmen katılıyorum ama unutmaki dünyada milletleri birbirine bağlayan bi kaç şey wardir,
MAÇ, karnaval, felaket türkiyede bu günlerde birbirine bağlı olmasi gereken durumd, memleketimiz bünyesinde düzenlenen karnaval olmadiğina için, felaket olmasini da istemediğimiz gibi geriye tek kalan futbol oluyor.. bu milletimizi birbirine bağlayan birlik sağlayan yegane olay, ve unutmaki dünyada ülkemizin isimini duyurmak elbette ülke ekonomisine olumlu yansımalar yapacaktir.Ve şuda var türkiyenin gösterdiği başari yüzünden Alman hükümeti yabancilar yasasini tekrar gözden geçirme karari almi buda güzel birşey,
Ve evet haklısın deli paralar dönüyor. bizim elimizi kolumuzu bağlayan birileri yoK futbol toplarida ucuz 5 YTL (futbol topu parasi) sermayeyle 3 - 4 sene sonra 5 milyon dolar edebilme şansın düşükte olsa var :)
-----------------------------Öylede,benim siyasi görüsümde fazla itibar kazanan bir olgu olmadıgı için fazla üzerinde durmuyorum.Futbol turnavsında alınan sonucların ekonomimize kattı saglıyacagı yada diğer ülkelerle siyasi anlamda herhangi bir olumlu tarafının olucagına ümit baglamayan bir devlet olmasını isterim.Misal almanyaya gelen turist almanları çokta ırgılamaz yada siyasi anlamda futbolun etikisni fazla tınlamazlar.Gönül ister tabiki kazanalım ama falza anlam yüklemeyelim keske kazansaydık güzelde oynadık ancak hayatımda hiçbir degişiklik yasamadım yarın yine işe gidelicek ay sonu yine kira ödenecek vs vs vs.Kısaca tek olmak var güçlü olmak var bu tip spor karsılasmalarına ümit baglamamak var.Sadece futbol o kadar demek var.
-
Terim Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü artık kabul edin. YOnun yaptığını Türkiye'de kim yaptı.. Lan adam daha ne yapsın aq Türkiye'yi ilk defa Avrupa şampiyonasına getirdi. UEFA kupasını aldı. Avrupa şampiyonasında yarı final oynadı. İtalyanın en iyi kulüplerini çalıştırdı. Nankörsünüz nankör.
Maça gelince Rüştü berbattı,M.Topal ve Sabri çok iyiydi. Takım olarak Almanya'dan çok daha iyiydik. Tecrübesini konuşturup yendiler. Çok üzüldüm ama yinede gururluyum , helal olsun bizim takıma helal olsun Terime :)
Dipnot: Hakem ananı .... :)
-
arkidisler macin dunya basinindaki sonuclarini nereden ogrenebilirz.. bi link atin yaw.. :)
-
Suana kadarki maclarda sansla kazanmistik , bu macta süper performans olmasina ragmen sansizliktan dolayi kaybettik. rüstü hatali davrandi. ama helal olsun bu kadroyla bu basari....
:( -
Bu olmamalıydı
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
Fatih Terim devri bitmeli takımda Allah yeterince yardım etti bize.. yarı finalde büyük başarı bu takıma.. hamitin gözünü seviym.. servet bir harikaydı... asker meselesi ile uüraşan tümerin takımda ne işi var.. mevlüt fransda başarılı oldu diye milli takımdada mı başarılı olcak bi ara nuri şahinde A takımdaydı noldu ? :S soru sormak lazım nerde Hakan şükür koller kafa golünü nasıl attı.. nihat tek forvet oynarmı? nerde mehemet yıldız sivassporlu yıkılmayan forvet? fatih terim ayda yüzbin ytl den fazla parayı hak ediyormu? daha sorulacak çok soru var.. :S ama gururluyuz, mutluyuz, yenseydik daha güzel olurdu herşey...
-----------------------------ohoo hocam sen de ya ! hakan oynucak yıldız oynucak nihat oynucak kim oynamıcak? ayrıca yıldız millli takım düzeyinde değil.