Almanya-Türkiye Maçı [Tek Konu]
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
Fincanı taştan oyarlar....
----------------------------eeee?
-
SeRDaR bunu yazdı:
YaSevYaTerket_CoM isimli şahıs burada halkların kardeşliğini savunan çokkişi var bence gerici olmayan mantıklı düşünen herkesde halkların kardeş olduğunu bilir ama seninırkçı faşistolman halkların kardeşliğini savunmaman savunanalara beyinsiz deme hakkını vermez üstelikkimseyi tehdit de edemessin burada yiyorsa yaz filan kimsin kardeşim sen şu maç konuşunu hemen siyasete çevirme bu milliyetçilik değil cahillik
-----------------------------Dostum Herkes İstediği Görüşü Savunmakta Son Derece Özgürdür. Sizin Dediğiniz Gibi Düşünce Özgürlüğü Denen Birşey Var.
Ben Kimi Sevip Kimi Sevmeyeceğimi Kimseye Sormam. Nasıl Sizler Benim Aşırı Milliyetçiliğimi Irkçılık ve Faşistlik İle Bağdaştırıyorsanız Bende Hakkım Olarak İçimde Biriken ve Yıllarca Ülkemden Eksik Olmayan Haksızlıkları Kin ve Nefretle Kusuyorum.
Kaldıki Sende Milliyetçilik Değil Cahillik Yaptın Diyorsun.
Buda Senin Düşüncen. Sana Göre Ben Cahilce Davranabilirim. Sizler Bu Olanları Hala Hoşgörü İle Karşılayabilirsiniz.
Bu Sizin Görüşünüz. Saygı Duyarım.
Ama Sizde Benim Düşüncelerime Saygı Duymak ZORUNDASINIZ...
Ben Dediklerimin Arkasındayım.
HALKLARIN KARDEŞLİĞİNE Sokayım...
Benim Tek Halkım " TÜRK HALKI " ( TÜRK OLAN VE BU ÜLKEYE GÖNÜLDEN BAĞLI HERKES )
-
-----------------------------afedersin ama malmısın?
-
ne diyosun sen?klose ile akrabalık bağın mı var? -
BAAL bunu yazdı:
Şimdi bu büyük turnuvalar 2 yıl arayla düzenleniyor 2 yıl sonra dünya kupası ardından 2 yıl sonra yine avrupa kupası var.Adamlar çıkıyor paranın anasını ağlatıyor.Bizde sevinoyruz iyi güzelde anlamadıgım sey benim neden moralim bozuk arkadaş ben niye üzülüyorum neden.Alttrafı futbol bu turnuva olmassa bir dahakine yani ne olucak bizene ne biz mi kazanıyoz parayı.Benim,onun,bizim 1 yılda kazanayamacagımız parayı adamlar tek maçta kazanıyor.Bizde üzülüyoruz enteresan bir durum.Bu hassasiyet ülke ekonomisindede olmalı,bu hassasiyet ülke gidişatı içinde olmalı.
-----------------------------Hocam aslında doğru bir tespit ama şuda varki adamlar öyle bir manşet atıyorki dalga geçer gibi yani şimdi yarın neler yazarlar kim bilir buda milletimizin asabını bozuyor maçtan çok önce gelen şeyler var buda doğru fakat bi yandanda benim dediğim gibi düşün hocam :)
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------fenerist anlatım bozukuğu yapmış düzeltiyim
mal
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
YaSevYaTerket_CoM isimli şahıs burada halkların kardeşliğini savunan çokkişi var bence gerici olmayan mantıklı düşünen herkesde halkların kardeş olduğunu bilir ama seninırkçı faşistolman halkların kardeşliğini savunmaman savunanalara beyinsiz deme hakkını vermez üstelikkimseyi tehdit de edemessin burada yiyorsa yaz filan kimsin kardeşim sen şu maç konuşunu hemen siyasete çevirme bu milliyetçilik değil cahillik
-----------------------------Dostum Herkes İstediği Görüşü Savunmakta Son Derece Özgürdür. Sizin Dediğiniz Gibi Düşünce Özgürlüğü Denen Birşey Var.
Ben Kimi Sevip Kimi Sevmeyeceğimi Kimseye Sormam. Nasıl Sizler Benim Aşırı Milliyetçiliğimi Irkçılık ve Faşistlik İle Bağdaştırıyorsanız Bende Hakkım Olarak İçimde Biriken ve Yıllarca Ülkemden Eksik Olmayan Haksızlıkları Kin ve Nefretle Kusuyorum.
Kaldıki Sende Milliyetçilik Değil Cahillik Yaptın Diyorsun.
Buda Senin Düşüncen. Sana Göre Ben Cahilce Davranabilirim. Sizler Bu Olanları Hala Hoşgörü İle Karşılayabilirsiniz.
Bu Sizin Görüşünüz. Saygı Duyarım.
Ama Sizde Benim Düşüncelerime Saygı Duymak ZORUNDASINIZ...
Ben Dediklerimin Arkasındayım.
HALKLARIN KARDEŞLİĞİNE Sokayım...
Benim Tek Halkım " TÜRK HALKI " ( TÜRK OLAN VE BU ÜLKEYE GÖNÜLDEN BAĞLI HERKES )
-----------------------------hocam ayıp etmeye başladın...abartmazsan bişeyleri güzel olacak
-
AntiOksidan bunu yazdı:
ne diyosun sen?klose ile akrabalık bağın mı var?
-----------------------------kocası olur
-
-----------------------------Devam devam korkma sonrası ? ?
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle CE ol(mal)i..
certified by europan MAL..