Altın Oran 1,618 Belgeseli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı

Bak Kuran ne diyor:

7:191 - Hiçbir şey yaratmayan ve kendileri yaratılmış olan putları mı Allah'a ortak ediyorlar, ona eş koşuyorlar?

hani allahı da bişey yaratırken görmedik =) putlar hiç olmazsa görünüyor allahta o da yok =)

Dünyayı 2 kapılı bir filtre odası gibi düşün, bir kapısı cehenneme bir kapısı cennete açılan filtre... Bu testte ilk kural Allah'ı görmeyeceksin ama onun eserlerini görüp onu hissederek inanacaksın. Bunu göremezsen cehheneme gideceksin. Hele ki bu şekilde diğer insanları etkileyecek laflar bonuslu günahlardır. Senin gibilerine Allah kanıt verirse tövbe kabul etmiyor ona göre çok geç olmadan kendine gel. Eğer şüphelerini gidermekte ısrarcı isen ölmüş bir yakının cenazesine git cenazenin yüzünü aç iyice bak düne kadar içinde ne vardı da kanlı canlıydı şimdi bir put gibi cansız beden araştır...

sanacasta tarafından 16/Şub/14 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı

Bak Kuran ne diyor:

7:191 - Hiçbir şey yaratmayan ve kendileri yaratılmış olan putları mı Allah'a ortak ediyorlar, ona eş koşuyorlar?

hani allahı da bişey yaratırken görmedik =) putlar hiç olmazsa görünüyor allahta o da yok =)

Dünyayı 2 kapılı bir filtre odası gibi düşün, bir kapısı cehenneme bir kapısı cennete açılan filtre... Bu testte ilk kural Allah'ı görmeyeceksin ama onun eserlerini görüp onu hissederek inanacaksın. Bunu göremezsen cehheneme gideceksin. Hele ki bu şekilde diğer insanları etkileyecek laflar bonuslu günahlardır. Senin gibilerine Allah kanıt verirse tövbe kabul etmiyor ona göre çok geç olmadan kendine gel.

benim merak ettiğim herşeyi yaratan tek gücün şuppiliHuma değil de allah olduğuna nasıl emin oluyonuz? 

o kadar çok soru var ki. mesela allah var kabul edelim, kitap da gönderdi kabul edelim. mantıken ilk kitabını korumalıydı. o halde neye göre tevrata değil de kurana inanıyonuz? ben inanacak olsam lan derim tanrı bu kadar güçlüyse ilk kitabını da gayet korumuştur sonrakiler uydurmadır derim. koruyamadıysa da güçsüzdür o zaman gerçek tanrı değil de tanrı rolü oynayan güçsüz başka bi varlık ya da bi insandır derim.

yani etrafındaki eserlere bakıp biri yaratmış diye kanaat getiriyorsun onu anlarım da onun senin tanrın olduğunu nasıl anlıyorsun? inanan çok diyeyse 2.1 milyar hristiyan yanılıyor olamaz, sayıca en fazla onlar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yahu karışmayım diyorumda bunu daha öncede birkaç konuda yazdım.

Şu allaha kurana kitaba karşı olan yada inanmayan arkadaşlara eyv saygımız varda bir allahın kulu farketmıyor mu bu adamlar tartısmıyor.

Saldırıyorlar her seferinde artık giren çıkan ne varsa. Adam gibi hakaret etmeden olmadığını kanıtlamaya çalışsalar konuşma seviyeli gidecek.

Daha once unbalancedada defalarca yaptılar ben uslubunu hıcbır seye karsı bozdugunuda gormedım. Hep aynı terane.

Eğer bu hakaret başka bir inanca yada onlara karşı olsa yaptırım uygulanır. Site kuralları sadece bu konuda uygulanmıyor.

Millet holyden korkuyor sanırım :) 

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

İçinde bulunduğun beden senin bu dünyadaki avatarındır. Bir yakının ölürse bu söylediğimi hatırlarsın.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Şu allaha kurana kitaba karşı olan yada inanmayan arkadaşlara eyv saygımız varda bir allahın kulu farketmıyor mu bu adamlar tartısmıyor.

Saldırıyorlar her seferinde artık giren çıkan ne varsa. Adam gibi hakaret etmeden olmadığını kanıtlamaya çalışsalar konuşma seviyeli gidecek.

Daha once unbalancedada defalarca yaptılar ben uslubunu hıcbır seye karsı bozdugunuda gormedım. Hep aynı terane.

Eğer bu hakaret başka bir inanca yada onlara karşı olsa yaptırım uygulanır. Site kuralları sadece bu konuda uygulanmıyor.

adam inanmıyorum diyor muhammed sahtekar diyor sen hakaret diye saldırıyorsun. iyi de muhammedin sahtekar olduğunu düşünen adam bunu nasıl ifade edebilir? bekliyorsun ki " hz muhammed paygamber sallallahüaleyhivesellem söylediklerine inanmak zoruma gidiyor o yüzden şirke düşerek ateistliğe girdim" mi diyecek adam? muhammedin bşına hz yazmadım diye küfreden adam biliyorum la ben.

burdaki kafir arkadaşların tek bi yanlışı var o da mantıksızlığa mantıkla cevap vermek. adam diyor ki allah "kendinden güçlü" bir varlık yaratır mı, öteki cevap veriyor "yaratır ama sonra yok edebilir" ??!!!!???!!!!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

adam inanmıyorum diyor muhammed sahtekar diyor sen hakaret diye saldırıyorsun. iyi de muhammedin sahtekar olduğunu düşünen adam bunu nasıl ifade edebilir? bekliyorsun ki " hz muhammed paygamber sallallahüaleyhivesellem söylediklerine inanmak zoruma gidiyor o yüzden şirke düşerek ateistliğe girdim" mi diyecek adam? muhammedin bşına hz yazmadım diye küfreden adam biliyorum la ben.

burdaki kafir arkadaşların tek bi yanlışı var o da mantıksızlığa mantıkla cevap vermek. adam diyor ki allah "kendinden güçlü" bir varlık yaratır mı, öteki cevap veriyor "yaratır ama sonra yok edebilir" ??!!!!???!!!!

Canım kardeşim ben sadece bu konu için konuşmadım. Hz dersin demezsin ben karışamam o senin düşüncendir. FSM inanabilirsin onada karışamam. Bu her FSM konusunda taşşağa ala ala alaylı yazıp insanların sinirini zıplatmaya gerek olduğu anlamına gelmiyor.

Biri hakaret ederken direk bir terim kullanmasına gerek yoktur ki bu konuda var zaten sadece konuşma tarzınla bile birini taşağa alabilirsin anladın mı?

Dediğim gibi düşüncen sana ait. Benim inanışıma göre sen sıkıntı yaşayacaksın buda seni ilgilendirir banane sen kafirsen ateistsen deistsen.

Giren çıkan sana girip çıkıcak. Ama senin inancına görede hiçbir sıkıntı yok sen haklısındır. 

Ama şunu sölemeden edemiyorum. Bu lafım kişiye yönelik değil kendi arkadaşlarımdan vs gördüğüm kadarıylada söylüyorum.

Günümüz türkiyesinde sen çıkıp bu konuşmayı hiçbir allahın kuluna yapamazsın. Bunu atarlı şekilde sölemedim kınayarak söledim konuyu bağlayım. Konuşamazsın ya cesedini bulurlar ya her 3 kişiden ikisi sana saldırır. Siyasi düşünceler bile yavaş yavaş tartışılabiliyor ülkemizde.

Ben bu inanışa yada inançsızlığa sahip insanların gerçek hayatta pasif kalmak zorunda olduklarından bu tarz ortamlarda isteyerek yada istemeyerek bu kadar agresif konuştuğunu düşünüyorum.

Olaya tarafsız olarak bak. Seninde hatırladığın katılıp katılmadığın birçok tartışma olmuştur tbtde bu konuda.

Bazen ana avrat küfürler adres istemelere kadar bile gitti konu. Ama ben direk ağır ana bacı gitmediği sürece (bazen gittiği halde)

banlanan görmedim sizin düşünceden. Eminimki buna herkes dikkat etmiştir. 

Burda fsm'ye küfür eden adamı bu cezayı uygulayarak banlayacak adminler var.

Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Ancak, üyelerin başkalarının inancı ve ideolojisi fikir beyanından öteye gidip küçük düşürücü itham ve hakaretlerde bulunması kesinlikle yasaktır. "Üçüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(LinkForuma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Ancak, üyelerin başkalarının inancı ve ideolojisi fikir beyanından öteye gidip küçük düşürücü itham ve hakaretlerde bulunması kesinlikle yasaktır. "Üçüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

Ama allaha kitaba küfür oldumu herkes çok pasif kalıyor demek istediğim buydu.

Konudan koptuğum için kusura bakmayın bunun yeri burası değil fakat gerekli yere konu açsam eminim yukardaki tartışma tekrarlanıcak.

Başka yazmayı düşünmüyorum konuya özel mesaj atabilirsin bu konuda birşey sölersen

Easx tarafından 16/Şub/14 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

az önce buldum kulaklığın toplam boyu a olsun. mikrofon kısmından kulağa giren kısmının uzunluğuna da b dersek. a/b = c gibi bir sayı çıkıyor. 

daha da mı inanmazlar anlamıyorum ki. Bunların kalpleri fiyonk makarna ile bağlanmış :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

az önce buldum kulaklığın toplam boyu a olsun. mikrofon kısmından kulağa giren kısmının uzunluğuna da b dersek. a/b = c gibi bir sayı çıkıyor. 

daha da mı inanmazlar anlamıyorum ki. Bunların kalpleri fiyonk makarna ile bağlanmış :| 

hayır yani nasıl inanmıyorlar son dine benim aklım hayalim almıyor 

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Ben bu inanışa yada inançsızlığa sahip insanların gerçek hayatta pasif kalmak zorunda olduklarından bu tarz ortamlarda isteyerek yada istemeyerek bu kadar agresif konuştuğunu düşünüyorum.

böyle birşey varsa bu müslümanların ayıbı. bunun kaynağı da kutsal kabul edilen kitaptaki gayrimüslimlere karşı sergilenen agresif dil. okudun mu bilmiyorum ama müslüman değilsen ne hayvanlığın kalır ne cahilliğin ne körlüğün. bunları diyen tek ve mutlak tanrı?!?!??? ee imam osurursa cemaat sıçarmış, allah hakaret ederse küfrederse inanan napar ortada.

Toplam Hit: 22605 Toplam Mesaj: 194