Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt
-
Peugeot 208 1.0 L VTi Kampanyası Müridler bu çıktığına göre diyer firmalardan daha iyi araçlar gelebilir ancak bu baya iyi şuan fiyat olarak

-
şehir dışı tüketimi o kadar. Ayrıca benzinli. Bana fiyatı çok çok ucuz gelmedi :)
-
Castaway bunu yazdı
şehir dışı tüketimi o kadar. Ayrıca benzinli. Bana fiyatı çok çok ucuz gelmedi :)
Kesin dizelinide çıkarıcaklar hocam :) ama şuan için benzinli için bence iyi fiyat gibi duruyor bakalım ne çıkarıcaklar bende merak ediyorum bunun şehir içinede vardır etkisi mutlaka
-
dizeli çıksın alabılır
-
Yakın zamanda elektirkli arabalar piyasada geniş yer tutacak. Aha buraya yazıyorum az kaldı. Çoğu yeni hibrit standardı olan opel ampera ve chevy volt gibi gelecek bence
-
Peugeot otomobilller kagıt gibi dağılıyor diyorlar :S arabadan anlamam bu sene almayı düşünüyorum siz ne diyonuz ?
-
1.0 sınıfı araçların ş. dışı yakıtları böyle zaten.
B segmentin de 1.0 motor görmek güzel.
Edit: Bu segment otomobillerin yalıtımı malum, motor ve lastik sesleri azami ölçüde kabine yansıyor. Bu da yetmezmiş gibi nasıl olur da dizel olsun diyorsunuz?
O gır gır gır sesten rahatsız olan bir ben miyim :)
Benzinli olsun 2 bin devir fazla çevirsin :)
+Bakım masrafı daha az
+Arıza durumu daha nadir
+Yakıt tüketimi neredeyse aynı
+Motor sesi daha az
+Saymakla bitmez
Gecement tarafından 19/Eyl/13 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdı
Peugeot otomobilller kagıt gibi dağılıyor diyorlar :S arabadan anlamam bu sene almayı düşünüyorum siz ne diyonuz ?
valla hocam ben güvenlik olarak çalıştım Peugeot'ta bi zamanlar kazalı arabalar geliyordu görüyordum takla atanları kafa kafaya çarpışanlar v.s görüyordum genelde ön ve yan darbelere dayanıklı olduklarını görüyordum.
http://www.youtube.com/watch?v=HWQUqT41YnU
Mycity tarafından 19/Eyl/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
ford focus da 1.0 motor var araba zor tasiyor kendini ve zorladiginda biraz dahada cok yakiyor , ama uzun yolculuklar icin bire bir