Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt
-
aha hocam bu seninmi :) bi ara bizide götür bea :P
hocam gel beya dicem de kış geldi. bundan sonrası caddebostan sahil en fazla (:
-
AntiSeptiK bunu yazdı
aha hocam bu seninmi :) bi ara bizide götür bea :P
hocam gel beya dicem de kış geldi. bundan sonrası caddebostan sahil en fazla (:
Biz kışında yapıyoruz hocam :) kamp
-
68 beygir bizim türk milleti bunu bindiği zaman kağnı gibi gittiğinde bu arabayı denize atar:)
-
oliWeR bunu yazdı
1.0 motor. bisiklete binerim daha iyi
Katılıyorum bisiklete binin la, yada çim biçme makinasıyla gezin trafik aralansın azıcık.
Kamyonetçiler de lütfen sağ şeritten devam edin. Unutmayın altınızdaki kamyonet, gaza gelmeyin yerinizi bilin :) (hız limitiniz %10 daha az) Kurallara uyun adam olun la!
68 bg olmasını kafasına takanlar var. Bu araç üzerinde çalışan, motorunu geliştiren onlarca mühendis in aklı yetmemiş bi siz akıllısınız amk.
Gecement tarafından 19/Eyl/13 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Arabadan ne beklediğine bağlı.
Performans bekleyen bir adamsan 1.5'lerden çok yakarsın.
Bende de 1.2 lpg-benzin 2012 symbol var, çık uzun yola 90'dan şaşma, 14-15 tl ile 100 km gidersin ama silindir hacmi çok küçük, biraz basayım desen 120 km hızla 5. viteste 4000 devri gösteriyor, 140-150 basarsan 5000-6000 devire vuruyor. Sanırsın F1 pistindeyiz, böyle küçük silindirli arabada bu kadar basarsan, hem pistonları yersin, hem çok yakarsın.
Onun için, arabadan ne beklediğine bağlı bu iş.
-
LINEA iyidir o_0
-
1.0 ne amk :D haha şey gibi Light otomobil :D
-
1.6 tüplü arabam da o kadar yakıyo , kasmaya ne gerek var ki
-
-
Gecement bunu yazdıoliWeR bunu yazdı
1.0 motor. bisiklete binerim daha iyi
Katılıyorum bisiklete binin la, yada çim biçme makinasıyla gezin trafik aralansın azıcık.
Kamyonetçiler de lütfen sağ şeritten devam edin. Unutmayın altınızdaki kamyonet, gaza gelmeyin yerinizi bilin :) (hız limitiniz %10 daha az) Kurallara uyun adam olun la!
68 bg olmasını kafasına takanlar var. Bu araç üzerinde çalışan, motorunu geliştiren onlarca mühendis in aklı yetmemiş bi siz akıllısınız amk.
ah keske istanbulda fsmden sonra yolda seyir ederken yanımda olduğunda söylesen bu lafları :D
ibre 200 benim süratim ibrenin 2 çizgi altinda :D