folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt

Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Lpg de 15 Kuruş yakıyo şehir içi için bire bir .

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

bu araba 100 km hızda uzun yolda 100km mesafede 3.8 litre mi yakiyor?

ula verilen paraya yazik 1.9 jtd le zaten 4.4 litre yaktırıyorum

ek olarak 1.0 motor bas bas gitmez serçe yolda geçer. :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu hibritler baya iyimiş kendi kendini giderken şarj etme özeliğini felan araştıryorlarmış çok fena olcak gibi hayırlısı bakalım elektiriklilerde motor sesi oluyormu acaba :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

208 in aynalarında bir problem var arkayı güzel göremion ama 1.6 olanı süratli ipne arabanın...

onun dışında bütün arabalar aynı hocam hepsi haşat oluo peugeot ile alakası yok yani

ha bi audi bmw mercedes başka tabii...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

dizeli zaten var.

kız arkadaşıma otomatik vitesini gittik aldık ilk çıktığında.

araba bi anda prim yapıp 4-5 milyar arttı.

gayet ekonomik arabadır.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

208 in aynalarında bir problem var arkayı güzel göremion ama 1.6 olanı süratli ipne arabanın...

onun dışında bütün arabalar aynı hocam hepsi haşat oluo peugeot ile alakası yok yani

ha bi audi bmw mercedes başka tabii...

audi dedin canımı yedin :) hocam hayalimdeki arabalardan biri çok seviyorum o arabayı bigün alıcam o kafamda :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

2.0 aşşağısı motorlar bana hiç samimi gelmedi. 1.0 motor neylan çim biçme makinasımı bu ? evet ekonomik olarak birebir olabilir ama benlik değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

3.8 belki benzinli için az görünebilir ama kaç senedir fiorino dizelde aynı tüketimde ve o tüketimi düşürmeden motor gücünü de yükseltmekte.

Hem 1.3 motor, hem 95 beygir, hem tork 200Nm, hem dizel, hem de 3.8 yakıyor, vergisi de düşük. Konforunu bilemem, beim için önemli olan ekonomik ve güçlü motor.

Dizelde tork çok önemli ve 200nm 1.3 motor için canavar gibi, yokuşmuş yükmüş tınlamaz, bahsettiğin pejoyu(peugeot yazabiliyom aslında) yokuşta ikiye katlar, bir çok lüks araçla rampalarda rahatlıkla kapışırsın(düz yolda yarışma beygiri yüksek olan geçer. Yokuşta torku, düzde beygiri yüksek olan kazanır)...

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/FIORINOCOMBI/Teknik.aspx

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam affedersiniz ama 68hp araba olmaz bende 77hp punto var o bile bayılıyor ki 1.4 benzinli..

djarum black kanka
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

1.0 motor. bisiklete binerim daha iyi

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 6333 Toplam Mesaj: 57