folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt

Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam bmw nin i8 diye bir modeli var, 300 küsür beygirlik araç 100 km de 2,5 litre benzin yakıyor. ancak konsept sanırım, satışta olsa ben bile düşünürüm almayı :)

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

büyük konuşuyorum..

isterse 100 km de 0,50 litre yaksın, yinede peugeot almam..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

500.000 Tl fazla olsun ama bu olsun. Hayalimdeki bile diyemiyorum mk.

Range Rover Vogue 2014

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı
    AntiSeptiK bunu yazdı

100km/12lt

durdugun her yerin evin olması, paha biçilem

müdür bu hesapta bi yanlışlık var benim arkadaşımda da t3 var 80 model 1.6 turbo dizel ama yakmıyor kokluyor senin t2 benzinli sanırım o kadar yaktığına göre...

Hocam t3ler su sogutmali dizel motor, benim hava sogutmali benzinli bildigin kaplumbaga motoru. Cok fark var.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Toyoto Prius Elegant 3.9L/100km şehiriçi idi, yanlış hatırlamıyorsam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Geçen deneme yaptım ben yazıyım 1.4 206 ya 10 liralık tüp attım depoyu tamamen bitirince tüpü 2.74den aldım yüksek vites düşük devir sakin kullanımla 67km yol gittim hadi bunun 2 kmsi tüpe geçiş esnası olsun 65 garanti gittim.Aynı araçla uzun yolda 5 vites 90la gidincede 245 km yola 32-30 lira arası bir tüp yakıyor.Depoyu tamamen boşaltarak hesapladım hatta tüp ayarı yapan usta imkansız dedi adamla test ettik allah allah dedi :D 

özet: her araba kendi ortalamasının altında yakabilir sürüş tarzı ile çok alakası var.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı

Peugeot alınmaz diyorlar ama nedendir bilmem!

bizim buralarda firen izleri bariyerlerde bittiği için alınmaz derler.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

yaklaşık 1 yıla yakındır Peugeot firmasında Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışmaktayım. Anlayamadığım Peugeot' a karşı inanılmaz bir ön yargı oluşmuş durumda bunun sebebi nedir acaba ? Belki yanlış yönlendirmeler falan vardır eğer öyle aklına takılan sorui sorun olursa rahatlıkla sorabilir :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

yaklaşık 1 yıla yakındır Peugeot firmasında Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışmaktayım. Anlayamadığım Peugeot' a karşı inanılmaz bir ön yargı oluşmuş durumda bunun sebebi nedir acaba ? Belki yanlış yönlendirmeler falan vardır eğer öyle aklına takılan sorui sorun olursa rahatlıkla sorabilir :)

Şu zamana kadar 2 tane peugeot araç kullanma fırsatım oldu. (Yaklaşık 6 ay kadar)

İlk peugeot aracım 106 GTİ'dı. Yürürü çok çok iyi bir araç ama fren sistemi çok kötü.

İkincisi 2013 model 208 oldu. Aynı muhabbet onda da mevcut. Fren sistemi hala kötü kullandığım diğer araçlar ile kıyaslarsak.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

qashqai 1.6 benzinli. miss.   bi ara 1.2 corsa dizele de bindim de aga 3 kişi binince klima açamıyon la :D

qashqai bagaj full, arka koltuklar full eşya, 2 kişi ile bana mısın demiyo maşallah dere tepe basıyon.

şehir içi 6.5 civarı şehir dışı 5.5 falan yakıyor. hakkını veriyor <3

Toplam Hit: 6336 Toplam Mesaj: 57