Araba Alıcaklara Tavsiye Her 100 Km De 3,8L Yakıt
-
-
1.5 dizel getz 2005 100km/5 lt cokta tatlı araba :)
-
antivir-US bunu yazdı
(düz yolda yarışma beygiri yüksek olan geçer. Yokuşta torku, düzde beygiri yüksek olan kazanır)...
http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/FIORINOCOMBI/Teknik.aspx
Virajda da bileği sağlam olan geçer :D
-
Branxian bunu yazdıantivir-US bunu yazdı
(düz yolda yarışma beygiri yüksek olan geçer. Yokuşta torku, düzde beygiri yüksek olan kazanır)...
http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/FIORINOCOMBI/Teknik.aspx
Virajda da bileği sağlam olan geçer :D
aman hocam bu arabalara güvenip viraja felan girmeyin, bunlar karton kaporta matoru kucağınıza almanız saniye sürmez. sağlam araba yoktur ama kötü araba vardır. zaten bu fiorino doblo binenler tipler belli aman dikkat edin.
-
bu araca alternatif sedan Peugeot 301 1.2 VTI verilebilir. 100 KM 3,5 LT (Şehirler arası Türkiye yollarında denenmiştir). Şehir içinde de göreceğiniz maksimum 5 civarı olacaktır. Dizel ile benzin arasında yakıt olarak fark kalmadı en azından benzinli binmek bana göre daha mantıklı (yıllık 50-60 bin km yapılmıyorsa) bakımları daha ucuz, turbo bozuldu hadi 4500 tl masraf riski yok, motorda ses yok bana göre benzinli araba candır. Ayrıca 1.0 motor yakıttan daha çok vergisi için Peuggeot tarafından piyasaya sunulmuş bir araçtır bu da ayrı bi olay tabiki...
-
o değilde hangi yabancı diziyi izlesem toyoto priusu gözümüe sokuyorlar. abd devlet mi teşvik için uğraşıyor yoksa toyotamı reklam yapıyor anlamadım
not:araba hbryd
jayde tarafından 20/Eyl/13 10:39 tarihinde düzenlenmiştir -
jayde bunu yazdı
o değilde hangi yabancı diziyi izlesem toyoto priusu gözümüe sokuyorlar. abd devlet mi teşvik için uğraşıyor yoksa toyotamı reklam yapıyor anlamadım
not:araba hbryd
Hibrit oldugu icin hacim. Reklan da var tabi. Kombo oluyor.
-
1.6 dan şaşmam 1.3 1.2 miş hikaye onlar araba dediğin yokuşu görünce şişip kalmayacak azyaksındiye düşük silindir hacimli arabalıyorsun 5 kişi binin ce bide bagaj oldumu araba katıra dönüyor silindir hacmi büyük arabadan daha fazla yakıt harcıyor birazda yokuş gördümü kamyhonlar gibi sağa çekiyorsun
-
Peugeot alınmaz diyorlar ama nedendir bilmem!
-