folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya son zamanlarda bircok kişi Atatürk'e saygısızlık yapıyor.Atatürkü dinsiz olarak kabul ediyorlar.Msnde bir sürü gerizekalıyı engelledim sildim bu yüzden.Böle davranınca heralde kendilerini asi,karizmatik ve önümde kimse duramaz seklinde zannediyorlar.Adamın yemediği b*k yok ama laf Atatürk'e geldiğinde Atatürk içkici,Atatürk dinsiz aptal aptal konusuyorlar.Bunun dışında İstiklal marşına saygısızlık yapanlar da var.Okulda bakıyorum istiklal marşı sırasında konuşuyor,gülüyor,bilerek hızlı yada yavaş sölüyor.Dindar olupda Atatürk gibi bir kahramanı karalayan insanın ben insanlığından ve dindarlığından şüphe ederim.Geçenlerde başı kapalı kızın biri cıkmıs tv de "Atatürkü sevmiyorum" diyor açık açık.Ama o sevmediği Atatürk onun 7 sülalesini kurtardı ve onun 7 göbek sülalesinden de daha değerli ve daha kıymetli bir insandır.Normalde böle bir konu acmayacaktım ama artık sinir olmaya basladım.Eminim sizin cevrenizde de böle insanlar vardır :I

Yeni nesil genclik Atatürk'e olan minnettarlığını böle gösterecekse yazıklar olsun !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Atatürk'ü sevmeyen insanlar hep vardı ama bu kadar gündeme gelemiyorlardı,konuşamıyorlardı çünkü korktukları birtakım şeyler vardı o birtakım şeylerde devreden çıkınca şimdi çıkıp rahatça -"Biz Atatürk'ü sevmiyoruz." diyebiliyorlar. Bu ülkede işleri öyle bir noktaya getirdilerki artık Atatürk'ü seven, dinsiz ve allahsız oluyor bu işi bu noktaya getirenler asıl dinsizlerdir asıl onlar allahsızdır yeter artık amk sıkıldık bu oyunlardan !

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Atatürk'ü sevmeyebilirsin.. ama hakaret ve saygısızlık edemezsin..! zorla kimse kimseyi sevdiremez.. saygı duymak zorunda da değildir.. ama bu kişi bir devletin - milletin önderi olursa saygı duymak şarttır..!!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

televizyonda ataürkü sevmiyorum demek..bağlı olduğu örgütü ön plana çıkarmakmı?kendini ön plana çıkarmakmı?meşhur olmakmı?fark edilmekmi?sesimizi duyuruyoruz adı altında kendi çaplarında ayaklanma çıkarmakmı?

msnde yada forumlarda atatürke laf atmak kendini ön plana çıkarmakmı?yoksa bişeyler bildiğini idda edip dikkatleri kendine çekmekmi?

Şu içkici olayına şaşırıyorum doğrusu..Ben askeriye mensubuyum..burda şıpka başçavuş denilen birisi vardi 10 kişi dağ görevine gitmişler ve adam tek başına dönmüş..karargaha gelip üstüne rapot verdikten sonra çekip kendini vurmuş..şidmi böyle bi görevden bi insan bu kadar etkileniyosa o kadar kanlı harpten çıkmış olan atamızın içki içmesi çokmu? o psikolojideki bi insanın bu kadarla yetinmesi bence az bile ki ne kadar iradeli olduğu burdan bile anlaşılıyor bence!!

Dinsizmiş!ataürkün kuran okuduğunu bilen yokmu bu insanlar arasında yahu?Eğer atatürk olmasaydı bu kara düzen şeriat derken ortada müslümanlık adı altında saçma sapan bi din olurdu bunu kimseler bilmiyomu ya bu kadar aklı çalışmıyomu bu insanların..

Kara cahil desem..önlerinde internet var açıp araştırırlar eğer araştırmıyosa amk ben onların!!Diğer türlü kendilerini ön plana çıkarmak istiyolarsa zaten taa ebelerini..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Atatürk'ün yaptıklarını yarım saat sıralayacak halim yok. Bu sebeple herkes Atatürk'ü sevmeli ve bunuda çocuklarına her konuda olduğu gibi öğretmelidir. Eğer aramızda Atatürk'ü sevmeyen varsa imzama baksın.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insanlar Atatürk'ü sevmek zorunda deil sevmiyodur kabul

ama çıkıp söylemek ne kimsin kendini ne zannediyosun yapaya çalıştığın ne amaç ne gibi sorular sormak lazım burda die düşünüyorum

Allahtan korkmayıp Atatürk'e dil uzatmak şerefsizlik ve haysiyetsizliktir.. başka türlüde açıklanamaz

kimsenin Atatürk'ün yaptıklarını eleştirme gibi hakkı yok çünkü adam senin babanı tanımanı sağladı bunu unutmadan yorum yapılmalı..

bu arada firexin imzası yaklaşık 3 gündür iletimde değiştirmeyide düşünmüyorum çoğu kişi değiştir desede..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Atatürk'ün karşı çıktığı tek şey dini oluşumlardır (tarikat). Şimdi ki gençlik ise bunu abartıp dinsizlike vuruyor. Oysa sorun olan ise Atatürk'ü bilmemeleridir. Atatürk, Birinci Mecliste AKP'nin şimdi çıkardığı vakıflar yasasını engellemek için çok uğraşmıştır tabii bunu kendini müslüman(!) diye tabir eden AKP'ye anlatmak gerek.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?

atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------

suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?

atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.

Peki o kız neden Atatürk'ü  Türkiyeyi kurduğu,yurdu kurtardığı için sevmek yerine neden türbanla bir yerlere giremediği için atatürkü sevmiyor ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:

Buna tamamen katılıorm ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

bayzin,
    tam özgürlüğe kavuşamamış bir insan için önemi olduğunu sanmıyorum saydıklarının.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 13108 Toplam Mesaj: 114