Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !
-
o atatürkü dinsiz diye karalamaya calışan aqlarıma şu örneği veriyorum 1920li yıllarda lübnanda olması lazım tam hatırlamıyorum peygamberimizin mezar taşını yıkmak için karar almış lübnanlılar (yada neredeyse oradaki halk tam hatırlamıyorum) atatürk hemen telgraf cekmiş ve eğer o taşa dokunacak olursanız sizin sonunuzda öyle olur demiş...
bu millete ne yaparsan yap yaranamazsın sonucta eğitim cahilliği alır ama eşşeklik bakii kalır... (milletten kastım kendilerini kurtaran rahat rahat yaşamalarını sağlayan vatan için her türlü fedakarlığı yapmış olan atatürkün üstüne laf söylemeye cesaret eden cibiliyetsiz insan topluluğu!)
-
Ataturk ve Ataturkculuk neden bu kadar tartisiliyor ve tartisilmaya calisiliyor ; Ahmet Taner Kislali nin Ataturk e sadirmanin dayanilmaz hafifligi adli kitabini koumanizi tavsiye ederim 15 yil onceki tespitler...
bir de sayin Oktay Sinanoglunun bir sozu var diyor ki ; siz anitkabir i yaparken eski roma hellenistik kulturu ornek almak yerine Islam dinine uygun bir motifte turbeye yer verseydiniz bugun Ataturk dusmani degil Ataturkcu olurdu o yobazlarin cogu...
-
Atatürk ü sevmek, anlayabilmek; yeri geldiğinde vatanı ülkesi milleti için canını feda etmeyi gözealmak demektir. çağdaşlığı anlayabilmektir. kendi özgür iradesini; sadece kendi çıkarları için değil, doğru şeyler için de kullanmak demek ve insani vasıfları yerine getirmek demektir. Türkiye Cumhuriyeti ne sahip çıkmak demektir.