Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------
Binkez yazdım 1001 kez nci yazısım atatürk +islamiyet+ milli değerlerimizi bizim için olmassa olmazlardan olan her ne varsa ... bunları kullanarak emelllerini ve amaçlarını gercekleştirmek bizi bölmek kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen her kim veya kimler var ise hepsinin allah belasını versin yeterlimi??
-----------------------------Peki madem bu kadar kızgınsın bu değerleri kullananlara peki neden sadece tek taraflı bakıyorsun ? ADD üyeleri kullanıyor atatürkü diyelim , Peki tayyibin , Fettoşun Dini kullanmadığını söyleyebilicek olanınız var mı ? AKP ye giden oyların çoğu islami kesimi temsil ettiğinden dolayı değil mi ? Madem bu kadar rasyonel yaklaşıyorsunuz peki bu adam kayırmaca niye?
Bu vatanın kurtulmasında bize önderlik etmiş bi insana yapılan hakareti özgürlük olarak değerlendirmek sence normal bi iş mi ? Göz göre göre suistimal edilen değerlerimizi görmezden gelip sadece atatürkçüler şöyledir böyledir demek akıl karımı ?
Böyle konuşuyorsun, böyle sorular duyuyorsun, böylede şikayet ediyorsun. sorunu kendinde ara biraz da ...
sana göre fettoş bana göre fettullah gülen hoca sana göre olumsuz bana göre cok olumluama ali kankancı müslüm gündüz gibilerini göster sendne önce ben küfür edim kalkıp benim için değerli insanlara da laf söylememi isteme olurmu
sana göre addciler dürüst fettullahcılar kötü bana görede tam tersi dimi
bizim için olmassa olmazlardan olan her navarsa bunların ardına gizlenerek kötü işler peşinde kosan herkesin allah belasını versin
buna fetttullahcılar kötüyse ben göremiyosam onların allah belasını versin veya addciler kötüyse sen göremiyosan yine onlarında allah belasını versin
dikkat edersen kişi kurum kuruluş ayırt etmeden genel yazmısım hoca ii oku
-
bu ulkede...
ataturku;bayragi; kendine ceken serrefsiz "milliyetci" (!) ler var...
dini;turbani;allahi;tanriyi kendine ceken serrefsiz "musluman"(!) lar var...
hic bir derdi olmayan;her turlu pisligi yapip cebindeki paraya bakan serrefsiz "isadamlari"(!) var...
halklarin ozgurlugu diyerek, resmen kan emerek insani insana dusman eden "derimci" (!) ler var...
peki biz nerdeyiz?
bir ismimiz bile yok... bizim olanlari bizden alip kendilerine cekiyorlar!
biz ne yapiyoruz?
neden onlar bizi deilde biz onlari tartisiyoruz? biktim artik!
-
Vatansever birisi olduğu kesin buna rağmen kişiliğine eleştiri yapılması nekadar saçma.Müthiş bir lider.Vatansever birisi.ayrıca bence dindarda.biraz okuyun anlarsınız(Atatürk e hakaret ve eleştiri yapanlar).bunu bütün dünya kabul etmiş ne mırıldanıyor onlar.
beyni yıkanmış cahillerdir.Atatürk e hakaret edenler.
unutmayalımki çoğu şey Atatürk sayesinde oldu bu ülkede.
çok şey getirdi.hiç bir şey götürmedi bu milletten. -
lemar bunu yazdı:
-----------------------------bu ulkede...
ataturku;bayragi; kendine ceken serrefsiz "milliyetci" (!) ler var...
dini;turbani;allahi;tanriyi kendine ceken serrefsiz "musluman" insanlar var...
hic bir derdi olmayan;her turlu pisligi yapip cebindeki para bakan serrefsiz "isadamlari" var...
peki biz nerdeyiz?
bir ismimiz bile yok... bizim olanlari bizden alip kendilerine cekiyorlar!
biz ne yapiyoruz?
neden onlar bizi deilde biz onlari tartisiyoruz? biktim artik!
güzel söylemişsin hocam ama bunlarıda görmemezlikden gelirsek insanlar bilinclendirmeye calısmasakart niyetli insanlar emellerine daha cabuk ulaşmazmı sence
öenmli olan doğruları öğrenip o kotü niyetli kişiler için önlem alabilmek değilmidir sence doğru olan
-
bu ulkede herkes evladini adam gibi yetistirirse her sorun cozulur.
birbirlerinizle ugrasmak yerine, kendinizi var edin ilk once... bizden oncekiler harcanmis olabilir, biz bizi tam edelim diyorumki, biz evlatlarimizi bunlardan ders alarak yetirtirelim ki... bizden sonrakiler bu memleketi toparlar belki.
senelerdir zehiri vere vere ne yaptiklarini gormuyormusunuz? oldugumuz yerde sayiyoruz?
teror bitiyor, ekonomik kriz, ekonimik kiriz bitiyor, darbeler?
ne oluyor?
yerimizde sayiyoruz...
oyuna gelmeyelim diyorum.
off diyorum!
-
it ürür kervan yürür.
sende msn ne şunu yaz
Atatürke laf atma yersiz,
sen yine anandan doğardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsiz..
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------bu ulkede herkes evladini adam gibi yetistirirse her sorun cozulur.
birbirlerinizle ugrasmak yerine, kendinizi var edin ilk once... bizden oncekiler harcanmis olabilir, biz bizi tam edelim diyorumki, biz evlatlarimizi bunlardan ders alarak yetirtirelim ki... bizden sonrakiler bu memleketi toparlar belki.
senelerdir zehiri vere vere ne yaptiklarini gormuyormusunuz? oldugumuz yerde sayiyoruz?
teror bitiyor, ekonomik kriz, ekonimik kiriz bitiyor, darbeler?
ne oluyor?
yerimizde sayiyoruz...
oyuna gelmeyelim diyorum.
off diyorum!
her zaman önümüze bir senaryo atıcaklardır bizi durdurup parçalamak için bak güzel analiz etmişsin türkiyenin önünde her zaman bir set kuruldu pkk krizler vs vsonlarlada yavaşlattılar ama durduramadılar simdi durdurmanın yolu birbirimiz düşürüp dinli -dinsiz kürt-türk
senaryosu oda olmadı darbe gelicekdi durun bakalım buda tutmadı simdi hangi senaryo bekliyo ülkemizi
olan genclerin cocukların bebeklerin geleceğine oluyo allah sonumuzu hayır etsin
devletimize zeval vermesin islam ve türk sancağını indirmesin saygılar
-
Qin bunu yazdı:
sana göre fettoş bana göre fettullah gülen hoca sana göre olumsuz bana göre cok olumluama ali kankancı müslüm gündüz gibilerini göster sendne önce ben küfür edim kalkıp benim için değerli insanlara da laf söylememi isteme olurmu
sana göre addciler dürüst fettullahcılar kötü bana görede tam tersi dimi
bizim için olmassa olmazlardan olan her navarsa bunların ardına gizlenerek kötü işler peşinde kosan herkesin allah belasını versin
buna fetttullahcılar kötüyse ben göremiyosam onların allah belasını versin veya addciler kötüyse sen göremiyosan yine onlarında allah belasını versin
dikkat edersen kişi kurum kuruluş ayırt etmeden genel yazmısım hoca ii oku
-----------------------------Neyse ya bu tartışma uzucak gidicek. Sen hala benim ADD ci , Ergenekoncu,fln olduğumu düşün.
Atatürk gibi bi adama hakaret etmeyi normal, Türban takıp ( 5 milyon kere demek lazım Yazma, Başörtüsü değil! TÜRBAN ) Üniversitelere kamuya girmeyi özgürlük, Tayyip ve Fettoşu da Türklüğün ve İslamiyetin biricik savunucuları olduklarını düşünedurun.Bigün bunlarında Sülümandan, Tansudan, Erbakandan farklı çıkmadığını görüceksiniz.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------it ürür kervan yürür.
sende msn ne şunu yaz
Atatürke laf atma yersiz,
sen yine anandan doğardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsiz..
-----------------------------Atatürk'e dil uzatma sebepsiz (NEYZEN TEVFİK)
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz
NEYZEN TEVFİK
severim... ah neyzen ah. bi de karilar icin yazdigi bir siir vardir, o buraya yazilmaz. -
atatürkün yaptıklarını kımse unutmaz unutturmayızda.. kım ne derse desın bu saygısızlıklara we hakaretlere karsı tepkımızı koyarız...