folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bak kardeşim herkes atatürkü sevecek diyye bir kaide yok , kardeş kardeşi sevmiyor önemli olan mücadele etmek kararindan vaz geçememek. bir gün herkes sevecek.ama iş işten geçmiş olacak.

bu dünyada herkes iyi olsaydi denge bozulurdu demek istedimi anliyon mu

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Turbanla universitelere girememe sorununu Ataturk mu cikartti , Laiklik mi yasakladi ?

Yoksa turban arkasinda dansozluk yapanlar mi ?

Birakin Ataturkun arkasina siginanlar lafini ya...universite kampusunde kocaman cami varken,derslikleri kapatip namaz kilan bir zihniyet universitede oldugu surece , turbanda yasaklanir ibadette arkdas.Git tertemiz camdie ibadetini yap,ne amacladersligi kapatiyorsun namaz kilmak icin,les gibi herkesin bastigi yere cul serip temizlikmi sagliyorsun...inandigin degerlere bu kadarmi saygilisin...boyle zihniyet varken ne ozgurlugu hoca , ne turban serbestligi...turban kimseyi rahatsiz etmiyor,etmezde...ben Ataturkcuyum,ilericiyim beni zerre kadar rahatsiz etmez...ama birileri turban takip yaptiklari davranislarla beni rahatsiz edebiliyorlar...kim kimin ozgurlugunu kisitliyor bunu iyi gormek gerek.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dediğin gibi kendilerini asi,karizmatik görüyorlar sanırım.

Burda İstiklal Marşı'nı sabote etmeye çalışan bi öğrecinin mına koydu 1000 kişi :D

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Üstadlardan Neyzen Tevfik bu gibi tospalar için bir şiiri vardı son mısrasında denilen tam onlara uygun aslında

Esir iken mümkün mü ibadet
    Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et
    Senin gibi dürzülerin yüzünden
    Dininden de soğuyacak bu millet

İşgaldeki hali sakın unutma
    Atatürk’e dil uzatman gereksiz
    Sen anandan yine doğardın amma
    Baban kim olurdu bilemezdin

Ş E R E F S İ Z

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

salaklar birşeyler ima ederek güya birşeyler biliyormuş ayağına yatıp sallıyorlar kendi egolarını tatmin ediyorlar 2,3 çapulcu ile koskoca Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Devletleri zarar görmez bırakın onları kendi hallerine ..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi o adamlarin tarih bilgisi , ataturk 1881 de dogdu ,cumhuriyeti ilan etti , 10 kasim 1938 da oldu .

bundan ibarettir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin,
    tam özgürlüğe kavuşamamış bir insan için önemi olduğunu sanmıyorum saydıklarının.

O zaman o insanlar Irağa yada filistine baksınlar da görsünler özgürlüğü ve hallerini şükredip şebeklik yapmasınlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:

suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?

atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.

hocam ne düşünerek bunları yazdın bilmiyorum ama saçmalamışsın

ne demek okula gidemiyo da bilmiyoda ondan sevmiyo ........sevsin sevmesin umrumda olmaz da çıkıp mal mal konuşmasın

okulda türbanın yasaklanması yine türbanlılar yüzündendir bi döneme kadar yasak değildi işin boku ne zaman çıktı o zaman yasaklandı

o salak salak konuşan aptalın ilk kurşunu sütçü imam sıktı demesinin ,yada ingilizlerin isgalini istemesinin üniversite  okuyup okumamakla pek bi ilgisi yok bunun sebebi ona böyle anlatan o.ç larıdır

yok nene hatunun baş örtüsüne uzanmışlarla öyle başlamış insanları örgütlemeye böyle zihniyetin taaaaaa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Erkek

Atatürke karşı gelip onun yaptıklarını kötülüyen zihniyetlerin bu ülkede işi yok burası ne suudi arabistan olucak nede iran çok seviyolarsa arap hükümetlerine gitsinler Atatürkçü gençlik bin bir türlü gericiliktende ışık gibi doğucak doğmayada devam edicek ! bu ülkede Mustafa Kemal Atatürkün ilkeleri geçecek Humeyninin değil.!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:

suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?

atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.

Buna tamamen katılıorm ...

Buna tamamen katılıorm ...

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 13110 Toplam Mesaj: 114