folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk olarak yaşayan her insan evladı sevse iyi olur sevmiyorsa ciddi anlamda sorunları vardır, vatan haini damgasını yemeye mahkumdur.

sebebine gelince, Atatürk, vasıfsız kalmış bir insan topluluğunu alıp millet haline getirmiş, bu bilinci kullanarak,askeri dehasıyla birlikte, işgalcileri yurttan atmış, daha sonra ise devlet adamlığını konuşturarak Türkiye'yi başında bulunduğu süreçde en hızlı gelişen 3 ülkeden biri yapmıştır. başka bir postumda bu hızlı gelişmenin ne denli önemli olduğunu açıklamıştım takip edenler bilirler. bu, Atatürk'ü sevmeyen kesimin Atatürk ile ilgili kötü düşünceleri, saltanatın kaldırıması ve laikliğin getirilip, hilafetin kaldırılmasına dayanıyor.bunun islam'la ilgisi yok, hangibir din olursa olsun, bir ülke dinle yönetildiği sürece modernleşemez,ileriye gidemez, ilimde fende gerekeni yapamaz, kaldı ki laiklik sadece bu açıdan değil ülkede yaşayan herkesin insanlık hakları açısından ihtiyaç duyduğu önemli bir ilkedir.

iş bu sebeplerle Atatürk'ü sevmeyen insanlar, tüm iddiamla savunuyorum ki, kesinlikle ve kesinlikle, Atatürk'ün oluşturmadığı bir düzen içindeki Türkiye'de(nasıl düzen olacaksa) mutlu olamazlardı. gelgelelim, Atatürk din devleti kurmuş olsaydı ya da başka birisi Atatürk'ü yok sayalım çünkü Atatürk'ün din devleti kurmak gibi bir durumu olamaz. Türk Devrimi'ni başka birisi yapmış ve din devleti kurmuş olsaydı, kuran kişi şah,sultan gibi ünvanları kendniinde toplayacak, 21. yüzyıl türkiyesinde dahi bu kişi putlamış olarak kalacak ve yolundan kesinlikle çıkılmadan,koyduğu,koymadığı saçma sapan yasalara uyulacaktı. şimdi bu kişiler, toplumsal baskı harici, Atatürk'ü sevmiyorum demelerine rağmen bir yaptırımla karşılaşmıyorlar. Bundan büyük demokrasi olur mu?

bu konudaki toplumsal baskı ki eğer varsa bilmiyorum olması lazım diye düşünüyorum zira benim çevremde mevcut, çok normaldir. çünkü, milliyetini seven her türk evladı Atatürk'e minnettardır. Minnet bizler için önemli olduğundan, ulu önderi kendi aramızda savunmaya çalışmamız çok normaldir.

tabii öteki taraftan Atatürk'ün gösterişini kullanmak da Atatürk'ü sevmemek kadar kötü bir davranıştır zira bazı partilerimiz, her şekilde Atatürk ilke ve inkilaplarının tam tersinde, Atatürk'ün çizdiği yolu bozan işler yapıp, mitingler de Atatürk resmi asıyorlarsa bu kastetiğim davranışa örnektir, velhasıl bu tip insanlar dini de sömürdükleri için Atatürk'ü bu şekilde kullanmaktan çekinmezler, korkmazlar. Allah onları ıslah etsin.

vee Neyzen'den geliyor;

İşgaldeki hali sakın unutma,
    Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
    Sen anandan yine çıkardın amma,
    Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

zorkaya demişken + ilaveten

söz konusu din,allah,kitap,muhammed olupta sevgisini dışarı yansıtan(allahlı cümle ve deyimleri fazla kullanma,küçük şeyleri 'alkol,sex,gece hayatı vs..' din yasakladığı için yapmama vs..)kişilerin adı yobaz,bağnaz oluyor.

objektif düşünecek olursak atatürkle ilgili bir yobazlıkta söz konusu değil midir?atatürkü herkes sevmeli,sevmeyen sktrisin gitsin vs..şu başlığa bakıyorumda bazılarının atatürk sevgisi aczmendilerin allah sevgisi gibi ilginç bir boyutda.sevebilirsin eyvallah ama başkası sevmediği için nefretini bu kadar açık belli etmek basitliktir.

ha buna çok kızamıyorum.atatürkü sevmeme olayı bu ülkede vaktinde bir hayli sömürülmüştür.bilhassa kurtuluş savaşı öncesi,sonrası ve refah partisi dönemlerinde bu sevmeme vakaları tehlikeli boyutlardaydı.

kesinlikle katılıyorum.bu başlıkta kimsenin Atatürk'ü sevmiyorum dediği bile yokken hala senin tabirinle Atatürk yobazlığı gibi birşeyler yapılıyor.eleştiremiyoruz bu ülkenin yanlışlarını.eleştirdikmi Atatürk'ü sevmiyor oluyoruz.kardeşim cumhuriyetin ilk yıllarında bir dolu hata yapıldı aynı hatalar bugünde yapılıyor insanlar neden at gözlüklerini çıkaramıyorlar anlamıyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

zorkaya demişken + ilaveten

söz konusu din,allah,kitap,muhammed olupta sevgisini dışarı yansıtan(allahlı cümle ve deyimleri fazla kullanma,küçük şeyleri 'alkol,sex,gece hayatı vs..' din yasakladığı için yapmama vs..)kişilerin adı yobaz,bağnaz oluyor.

objektif düşünecek olursak atatürkle ilgili bir yobazlıkta söz konusu değil midir?atatürkü herkes sevmeli,sevmeyen sktrisin gitsin vs..şu başlığa bakıyorumda bazılarının atatürk sevgisi aczmendilerin allah sevgisi gibi ilginç bir boyutda.sevebilirsin eyvallah ama başkası sevmediği için nefretini bu kadar açık belli etmek basitliktir.

ha buna çok kızamıyorum.atatürkü sevmeme olayı bu ülkede vaktinde bir hayli sömürülmüştür.bilhassa kurtuluş savaşı öncesi,sonrası ve refah partisi dönemlerinde bu sevmeme vakaları tehlikeli boyutlardaydı.

kardeş Atatrük'ü sevmediği için ben kimseye nefret duymuyorum ki,ama şunu söliyim,Atatrk ü sevme zorunluluğu yoktur,ama Atatürk ü sevmeyen nankördür...

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:
    Binkez yazdım 1001 kez nci yazısım atatürk +islamiyet+ milli değerlerimizi bizim için olmassa olmazlardan olan her ne varsa ... bunları kullanarak emelllerini ve amaçlarını gercekleştirmek bizi bölmek kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen her kim veya kimler var ise hepsinin allah belasını versin yeterlimi??

Peki madem bu kadar kızgınsın bu değerleri kullananlara peki neden sadece tek taraflı bakıyorsun ? ADD üyeleri kullanıyor atatürkü diyelim , Peki tayyibin , Fettoşun Dini kullanmadığını söyleyebilicek olanınız var mı ? AKP ye giden oyların çoğu islami kesimi temsil ettiğinden dolayı değil mi ? Madem bu kadar rasyonel yaklaşıyorsunuz peki bu adam kayırmaca niye?

Bu vatanın kurtulmasında bize önderlik etmiş bi insana yapılan hakareti özgürlük olarak değerlendirmek sence normal bi iş mi ? Göz göre göre suistimal edilen değerlerimizi görmezden gelip sadece atatürkçüler şöyledir böyledir demek akıl karımı ?

Böyle konuşuyorsun, böyle sorular duyuyorsun, böylede şikayet ediyorsun. sorunu kendinde ara biraz da ...

sana göre fettoş bana göre fettullah gülen hoca sana göre olumsuz bana göre cok olumlu

ama ali kankancı müslüm gündüz gibilerini göster sendne önce ben küfür edim   kalkıp benim için değerli insanlara da laf söylememi isteme olurmu

sana göre addciler dürüst fettullahcılar kötü bana görede tam tersi dimi

bizim için olmassa olmazlardan olan her navarsa bunların ardına gizlenerek kötü işler peşinde kosan herkesin allah belasını versin

buna fetttullahcılar kötüyse ben göremiyosam onların allah belasını versin veya addciler kötüyse sen göremiyosan yine onlarında allah belasını versin

dikkat edersen kişi kurum kuruluş ayırt etmeden genel yazmısım hoca ii oku

kardeş fettullh gülen in hangi olumlu yanını gördün sölermisin bana?

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

klinsmann bunu yazdı:

Bir kere laiklik demek devlet yönetiminde din ve devlet işlerinin ayrılması demek. *****bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir***** bu cümle yanlıştır. ve bunun devamında kimse çıkıp laikliğin tanımını yapamamış onlarca diyalog var. Devleti idare ederken tutupda şeriat kuralları uygulanmaz hırsızın kolu kesilmez cumaya gitmeyen tartaklanmaz direten asılmaz. Din konularına bakan bir bakanlık da yok sadece Diyanet İşleri Başkanlığı var. Ne lahana ne perhiz yahu. Ayrıca insanlar M.K. Atatürk'ü sevmiyorsa onlara dayatma yapamayız ama çıkıpda M.K.Atatürk'ü sevmiyoruz diye slogan atamaz. Sqmişim Humeynisini. Bunlar iran kafaları ırak kafaları geçin bunları. bunlara prim yaptırılıyor yürü koçum deniyor ama unutmasınlar bunlar kudurup ayaklanırsa kaç tane olurlarsa olsunlar bir o kadar dar ağacı kurulur merak etmesinler. Sonra kaçan balık büyük olur. Geçmişinden ders almayıp akıllanmayan adamın haberi olmadan yurdunu elinden alırlar. Gençlere sözüm. burdan siyaset yapılsada kimseye yararı yok. Vatanınıza ülkenize ilkelerinize sahip çıkın.

siz kendinizi ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki ? darağacı kurulur, o yapılır, bu yapılır vs.vs. anlatılmak isteneni anlayın öncede kurabiliyosanız öle kurun darağacınızı.bayağı moda oldu bu zorbalık.darbe şakşakçılığı falan.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek

Ata'yı sevmeyeni döverim!..

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

atatürkü sevmesenizde saygı duymak zorundasınız!
    bunları konusmamız bile atamıza saygısılık.

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hata ne hoca , takkelilerin ziktiredilmesi , tarikatlarin kapatilmasi , ninjalarin sokaktan toplanmasimi hata !

Yolda dizinde etek giyen hatunu goren sakalli haci kilikli adam elini dassaklarina atip organini geriyor gozumun onunde...Sayin bana cumhuriyet'in yanlislarini , bircok hata yanils diyorsunuz bi sayin ya , gorelim ne yanlisiymis ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

bak güzel kardeşim ben Atatürk'ü çok severim.hataların asla ve asla ondan kaynaklandığını düşünmüyorum.onu yanlış anlayan yöneticiler yüzünden bu ülkede bazı hatalar yapıldı.hala da yapılıyor.benim öz dedemin babası anlatırdı ölmeden önce.ismet inönü döneminde köyde kuran kursunda kuran öğrenirken iki tane nöbetçi olurdu biri tepede biri aşağıda.jandarma gelince bize haber verirlerdi kuranı kitabı saklardık.koskoca adam yalan mı söylüyor.olmadımı bunlar ?

mesela bu olaylar olmadı mı ?

http://www.truveo.com/K%C4%B1sa-Film-Sinan-%C3%87etin-Mutlu-Ol-Bu-Bir-Emirdir/id/2935201552

tabiki bu videoya hafif latifeler katılmış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

televizyonda ataürkü sevmiyorum demek..bağlı olduğu örgütü ön plana çıkarmakmı?kendini ön plana çıkarmakmı?meşhur olmakmı?fark edilmekmi?sesimizi duyuruyoruz adı altında kendi çaplarında ayaklanma çıkarmakmı?

msnde yada forumlarda atatürke laf atmak kendini ön plana çıkarmakmı?yoksa bişeyler bildiğini idda edip dikkatleri kendine çekmekmi?

Şu içkici olayına şaşırıyorum doğrusu..Ben askeriye mensubuyum..burda şıpka başçavuş denilen birisi vardi 10 kişi dağ görevine gitmişler ve adam tek başına dönmüş..karargaha gelip üstüne rapot verdikten sonra çekip kendini vurmuş..şidmi böyle bi görevden bi insan bu kadar etkileniyosa o kadar kanlı harpten çıkmış olan atamızın içki içmesi çokmu? o psikolojideki bi insanın bu kadarla yetinmesi bence az bile ki ne kadar iradeli olduğu burdan bile anlaşılıyor bence!!

Dinsizmiş!ataürkün kuran okuduğunu bilen yokmu bu insanlar arasında yahu?Eğer atatürk olmasaydı bu kara düzen şeriat derken ortada müslümanlık adı altında saçma sapan bi din olurdu bunu kimseler bilmiyomu ya bu kadar aklı çalışmıyomu bu insanların..

Kara cahil desem..önlerinde internet var açıp araştırırlar eğer araştırmıyosa amk ben onların!!Diğer türlü kendilerini ön plana çıkarmak istiyolarsa zaten taa ebelerini..

kesinlikle katılıyorum hatta Atatürk'ün içki içmesiyle ilgili bi anı okumuştum.Yakınlarından biri Atatürk'e niye bu kadar çok içtiğini sorunca Atatürk beynimi durdurmak için cevabını vermiş.

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 13117 Toplam Mesaj: 114