Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bunu yazdı:
-----------------------------suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?
atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.
-----------------------------Buna tamamen katılıorm ...
-----------------------------
Buna tamamen katılıorm ...
zaten zorkaya ve qin maşallah Atatürkle ilgili her konuda olumsuz yazların altına imza atıolar,hocalar akıllı olun haaa,kemalist gençlik ölüm fermanı imzalarrrrrr....
-----------------------------Bugüne kadar yazdıklarımdan Ata'ma karşı bitane kötü bişi çıkart adam değilim lan... Ayrıca kemalist gençlik ölüm fermanı imzalarmış ulan yerim senin kemalistliğini çömez aklın sıra tehdit mi ediosn valla bak azımı bozdurtma çok pis yaparım... Senin sölediklerine ters die direk vatan haini ilan edecek yaa adama bak! Atatürk zamanında yapılmış olan bazı şeyleri yapılmamış demiyorum diye bana Atatürk'ü sevmiyor diyemezsin... Acımam si*erim! Ölüm fermanıymış sie lan
Edit: Amk kafasızmısın sen yukarıda ki katılıorm dedim yazıda Atatürk hakkında olumsuzluk varmı...
hadi len ordan şimdi de Atam dion,açtığım konularda gördü herkes,Özellikle Atatürkle ilgili konularda nie direk provake yapıon lan dümbelek s*kermiş,sen kaldırana kadar ben malzemeyi veririm merak etme sen
-----------------------------Bsq diorm sana bişi demiom kodumun ibişi
ya alaşkına git klavye efeliği yapma çok gördük senin giblerini hadi yavrum hadii -
Yinemi zorkaya a.q akıLLanmazmısın sen her konuyu provake ediosun?
Ayrıca yazdığın yazıLarda çok küfür var kLavye artistLiği yapma adam gibi yaz tartış yoksa geLio daLga ! ..
-
ben bu konuyla ilgili daha birşey yazmıyorum.karşımda götlü vs'li konuşan adamlar var.Atatürk zamanında da türbanın üniversitelerde yasak olduğunu savunan cahiller var.ne diyebilirimki.klavyeme kilit vurdum ok.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Yinemi zorkaya a.q akıLLanmazmısın sen her konuyu provake ediosun?
Ayrıca yazdığın yazıLarda çok küfür var kLavye artistLiği yapma adam gibi yaz tartış yoksa geLio daLga ! ..
-----------------------------Kim akıllanmıyo ya :S Bugüne kadar tahribatta kimseye kfür etmedim ilk defa buna ediorm herifin yazdına bak sonra bana laf söyle :S Abi vallahi haksızlık ediosunuz başka bişi demiorm!
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Yinemi zorkaya a.q akıLLanmazmısın sen her konuyu provake ediosun?
ne dalgası gelecek ? sen kimsin ? -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?
atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.
-----------------------------Türban takıp okula gitmek bir özgürlükmüdür? Türban yasası sonuçları doğal olarak neler doğurur? Türbanla okula girilmemesi kızların eğitim hakkına manimi olmaktadır? ( Sanki türbanı çıkarıp giremiyorlar da ) , Türbanla okula gidemeyen kız öğrencilerin bu durumu Atatürk e saygısızlık yapmalarını haklı gösterir mi ?Bunları bilmeden konuşuyorsunuz.
Alın size bu forumda açılmış bi konu. Buyrun; http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=69714 Okuyun da azıcık bilginiz olsun.
Türban yasası veto edilirken AYM başkanı olan Tülay Mumcu nun açıklamaları. Umarım özgürlük nedir anlamanıza yardımcı olur!
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Kim akıllanmıyo ya :S Bugüne kadar tahribatta kimseye kfür etmedim ilk defa buna ediorm herifin yazdına bak sonra bana laf söyle :S Abi vallahi haksızlık ediosunuz başka bişi demiorm!
-----------------------------Sen git ahkamını dışarda kes burda millete klavye delikanlılığı yapma sen git Polat Alemdarcılık oyna vatan öyle kurtarılıcak dimi ? senin gibilerin mafyacılık dizilerini izleyeceğine Atatürk ve Kemalizm hakkında doğru kaynaklar okusaydı şimdi %30 kesim daha aydındı siz hala mafyacılıkla vatanın kurtulacağını işlerin yoluna gireceğini düşün polatçık seni zaten profil resminden nasıl bu işleri benimsediğin belli oluyo işte bu tür kesimler böyle tiplere özeniyo ve sonu bok yolu oluyo halbuki önemli bir yazar bir şair veya bir tarihçiyi örnek alsa çok şey değişir.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------ben bu konuyla ilgili daha birşey yazmıyorum.karşımda götlü vs'li konuşan adamlar var.Atatürk zamanında da türbanın üniversitelerde yasak olduğunu savunan cahiller var.ne diyebilirimki.klavyeme kilit vurdum ok.
-----------------------------dostum turban nesaman yasaklandı?neden yasaklandı bunları bi acıklasana..
-
BLaCkH4cK bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Sen git ahkamını dışarda kes burda millete klavye delikanlılığı yapma sen git Polat Alemdarcılık oyna vatan öyle kurtarılıcak dimi ? senin gibilerin mafyacılık dizilerini izleyeceğine Atatürk ve Kemalizm hakkında doğru kaynaklar okusaydı şimdi %30 kesim daha aydındı siz hala mafyacılıkla vatanın kurtulacağını işlerin yoluna gireceğini düşün polatçık seni zaten profil resminden nasıl bu işleri benimsediğin belli oluyo işte bu tür kesimler böyle tiplere özeniyo ve sonu bok yolu oluyo halbuki önemli bir yazar bir şair veya bir tarihçiyi örnek alsa çok şey değişir.
-----------------------------Ulan o kadar kişi dedi zerre kadar itimad etmedim... Baksana doğruymuş Atatürk'ün arkasına saklanıp milleti vatan haini ilan etmek ne kadar kolaymış... Delikanlılıkmış kimin ne yazdığını okudunmu sen? Neymiş kemalist gençlik benim ipimi çekecekmiş... Napmışım ben suçum neymiş hakim kimmiş kim hüküm kılmış benim sçlu olduma dair... Ara araştır diorm mesajlarıma bak yaa ne var bi tane çıkart diorm hala bana iki satırı okuyup vatan haini ilan ediosunuz... Adamın teki çıktı zorkaya ve qin gibiler Atatürk hakkında olumsuz şeyler düşünüo dedi millet direk vatan haini mumalesi yapıosunuz... Compu hocam şu yazdım yazıdan dolayı o kadar kişiyi banladın benide banlarsın belki bi 6 saat ama şu heiflere yazmadan edemiorm;
Ulan z*kimden aşşasınız... Cahil, gerçek yobaz kafası çalışmayan gücü yetmeyince Atatürk'ün arkasından siyaset yapan, kafanız örtüşmeyince bu Atatürk'ü sevmio die iftira atan pislik heriflersiniz! Ulan açıklama yaptık daha ne dayılanıosunuz :S
-
zorkaya demişken + ilaveten
söz konusu din,allah,kitap,muhammed olupta sevgisini dışarı yansıtan(allahlı cümle ve deyimleri fazla kullanma,küçük şeyleri 'alkol,sex,gece hayatı vs..' din yasakladığı için yapmama vs..)kişilerin adı yobaz,bağnaz oluyor.
objektif düşünecek olursak atatürkle ilgili bir yobazlıkta söz konusu değil midir?atatürkü herkes sevmeli,sevmeyen sktrisin gitsin vs..şu başlığa bakıyorumda bazılarının atatürk sevgisi aczmendilerin allah sevgisi gibi ilginç bir boyutda.sevebilirsin eyvallah ama başkası sevmediği için nefretini bu kadar açık belli etmek basitliktir.
ha buna çok kızamıyorum.atatürkü sevmeme olayı bu ülkede vaktinde bir hayli sömürülmüştür.bilhassa kurtuluş savaşı öncesi,sonrası ve refah partisi dönemlerinde bu sevmeme vakaları tehlikeli boyutlardaydı.