Ateist Lere Sıkça Sorulan Sorular ( K )
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------ateist insan yoktur, olamaz.
her insanin yüksek yarataciya inanma ihtiyaci vardir. bu bir icgüdüsüdür.
ben ateistim diyenler bile zaman zaman süphe icine düserler (bilincli) fakat bilinc altinda (bilincsiz) herzaman inanc ihtiyaclari vardir. inanmaya karsi bilincli tepki vererek icleri bos olur, agresif olur. birseyin anlami kalmaz bu yüzden bilime dogru yönelirler. yönelirler ama bilimide anlamazlar cünkü icleri bosdur. mantik akil yanlis calisir.
bilimi bilen bir insan inancsiz olamaz
-----------------------------
Hacı ben sana reel hayatta söyleyeceğimi söyleyim en iyisi,ağzından çıkanı kulağın duysun...Ateistlerle ilgili yazdığın diğer saçmasapan postlarında olduğu gibi burdada Ateistlerle ilgili alakasız şeyler yazmışsın..Birde yazdıklarına böyle bilim falan katınca daha süslü oluyo biliyomusun..
-
Sadece gülüyorum tatlı tatlı;
Yazdıgın satırlara söle bir göz attım hic biri beni ilgilendirmiyor ama su konuya deyinmek istiyorum.
Tasarlanmış olduğu açık olan bu evrene bakıp da Tanrıya inanmamak çok mantıksız. Nasıl inanmayabiliyorsunuz?
Bu baslık altında yazdıgın yazılar beni cok güldürdü o sözünü ettigin sacma soruları hic bir inanan mümin sormaz aksine o
soruları senin gibi ATEİST ! diye adlandırdıgın zavallılar sorar kendilerine cünkü sözünü ettiginiz seylere siz bile inanmıyorsunuz bunun icin kendinizce birbirinizden moral buluyorsun.
Benim yol göstericim kutsal kitabım var elimde KURAN I KERİM iste benim kitabımda merak ettigim herseyin tüm soruların cevabı var.
BANA SADECE SUNU CEVAPLA KARDESİM....
Binlerce yıl önce yüce yaradan tarafından indirilen bu yüce kitap da bugün yasadıgımız hersey satır satır yazıyor heee sen simdi diyeceksinki sizin kitabınız revizyona ugradı OZAMAN SUNU YAP topkapı sarayına git alabiliyorsan eyer en eski yazılan KURAN I KERİM var orada oradan takip et dedigim gibi bugün yasadıgımız hersey ve bundan sonra yasayacagımız hersey yazıyor orada daha da akıllanmıyorsanız diyecek bi lafım yok.
ALLAH IM AKIL FİKİR VERSİN.
-
hack84 bunu yazdı:
-----------------------------Sadece gülüyorum tatlı tatlı;
Yazdıgın satırlara söle bir göz attım hic biri beni ilgilendirmiyor ama su konuya deyinmek istiyorum.
Tasarlanmış olduğu açık olan bu evrene bakıp da Tanrıya inanmamak çok mantıksız. Nasıl inanmayabiliyorsunuz?
Bu baslık altında yazdıgın yazılar beni cok güldürdü o sözünü ettigin sacma soruları hic bir inanan mümin sormaz aksine o
soruları senin gibi ATEİST ! diye adlandırdıgın zavallılar sorar kendilerine cünkü sözünü ettiginiz seylere siz bile inanmıyorsunuz bunun icin kendinizce birbirinizden moral buluyorsun.
Benim yol göstericim kutsal kitabım var elimde KURAN I KERİM iste benim kitabımda merak ettigim herseyin tüm soruların cevabı var.
BANA SADECE SUNU CEVAPLA KARDESİM....
Binlerce yıl önce yüce yaradan tarafından indirilen bu yüce kitap da bugün yasadıgımız hersey satır satır yazıyor heee sen simdi diyeceksinki sizin kitabınız revizyona ugradı OZAMAN SUNU YAP topkapı sarayına git alabiliyorsan eyer en eski yazılan KURAN I KERİM var orada oradan takip et dedigim gibi bugün yasadıgımız hersey ve bundan sonra yasayacagımız hersey yazıyor orada daha da akıllanmıyorsanız diyecek bi lafım yok.
ALLAH IM AKIL FİKİR VERSİN.
Söyle bakalım neler yaşayacakmışız bundan sonra? Bundan sonra yaşayacaklarımız orada yazdığına göre o zaman Kuran bi kehanet kitabı..Ama din alimi dediğiniz insanlar kehanet kitabı olmadığını söylüyolar...
Ayrıca Ateistleri çökertemiyosunuz sadece yıkanmış bikaç beyin hücrenizle tarikat ağızı yapıp bizi aşağıladığınızı sanıp tatmin oluyosunuz :)
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------yakintakip bunu yazdı:
Ya Allah varsa !!!
Ayvayı yer.ateşte kalmak o kadar kolaymı 10 sniye parmağını mum ateşinde tut göreyim .....
-----------------------------cehennemde ayvayı zor yer yanmaktan vakit kalmaz
-
ALLAH IN LANETİ ÜZERİNİZE OLACAK HİC MERAK ETMEYİN BU SEVİYESİZ POLEMİKDE DAHA FAZLA YER ALMAYACAGIM CANIN CEHENNEME.
BEN İNANIYORUM VE RAHATIM YARIN BİR GÜN MAHSER GÜNÜNDE GÖRECEKSİN KEHANET KİTABIMI YOKSA KURTULUS KİTABIMI. FARZET SEN HAKLIYMISSIN BİZİM İDDİA ETTİGİMİZ BÜTÜN OLAYLAR YALANMIS YOKMUS BİZİM KAYBIMIZ SADECE HERGÜN KILDIGIMIZ NAMAZ TUTTUGUMUZ ORUC VS. ONLARINDA ZATEN BİZE FİZİKSEL BİR ZARARINDAN COK YARARI VAR.
YA BİZ HAKLI CIKARSAK NE YAPACAKSINIZ OZAMAN NE OLACAK OZAMAN NE YAPACAKSINIZ.
HEE BU ARADA SORUNA CEVAP VEREYİM MERAKINI GİDER.
ENİNDE SONUNDA KAZANDIKLARINI İDDİA EDEN ZAVALLILAR KAYBETTİKLERİNİ ANLAYACAKLAR VE YERYÜZÜNDE HAK VE TEK DİN İSLAM DİNİ OLACAK VE BÜTÜN DUA VE AMEL KAPILARI KAPANIP KIYAMET KOPACAK.
-
hack84 bunu yazdı:
-----------------------------ALLAH IN LANETİ ÜZERİNİZE OLACAK HİC MERAK ETMEYİN BU SEVİYESİZ POLEMİKDE DAHA FAZLA YER ALMAYACAGIM CANIN CEHENNEME.
BEN İNANIYORUM VE RAHATIM YARIN BİR GÜN MAHSER GÜNÜNDE GÖRECEKSİN KEHANET KİTABIMI YOKSA KURTULUS KİTABIMI. FARZET SEN HAKLIYMISSIN BİZİM İDDİA ETTİGİMİZ BÜTÜN OLAYLAR YALANMIS YOKMUS BİZİM KAYBIMIZ SADECE HERGÜN KILDIGIMIZ NAMAZ TUTTUGUMUZ ORUC VS. ONLARINDA ZATEN BİZE FİZİKSEL BİR ZARARINDAN COK YARARI VAR.
YA BİZ HAKLI CIKARSAK NE YAPACAKSINIZ OZAMAN NE OLACAK OZAMAN NE YAPACAKSINIZ.
HEE BU ARADA SORUNA CEVAP VEREYİM MERAKINI GİDER.
ENİNDE SONUNDA KAZANDIKLARINI İDDİA EDEN ZAVALLILAR KAYBETTİKLERİNİ ANLAYACAKLAR VE YERYÜZÜNDE HAK VE TEK DİN İSLAM DİNİ OLACAK VE BÜTÜN DUA VE AMEL KAPILARI KAPANIP KIYAMET KOPACAK.
Gerçekler polemik değildir ve hiçbiri böyle tarikat ağzıyla felsefe yapmaya benzemez,felsefeyle çürütülemez....Cevap veremedin kıvırıp durdun yav :) Tamam başka sorum yok sana :)) -
ZAVALLI YARATIK BEN KIVIRMADIM MOLLA VARİDE KONUSMUYORUM KURAN I KERİMDE YAZANI SÖYLÜYORUM SANA ÖNCE YAZDIGIN YAZIYI OKU SONRA BENİM VERDİGİM CEVABI GERCİ COK GÖRMÜYORUM BÖLESİNİZ İSTE YAZDIKLARINIZI BİLE UNUTUYORSUNUZ O KONUYU ACAN ZAVALLI BİLE SORSANIZ OYAZDIKLARININ BİR KELİMESİNİ ANLATAMAZ KOPYALA YAPISITIIIRRRRRRR.
AMA ODA DOGRU BUNCA SACMALIK AKILDA KALMAZ EN GÜZELİ KOPYALA SONRA YAPISTIRRRRRRR
-
o sana zavallı yaratık aptal salak dedi mi sen neden böle konusuyosun onun hakkında hoca?
-
hack84 bunu yazdı:
-----------------------------ZAVALLI YARATIK BEN KIVIRMADIM MOLLA VARİDE KONUSMUYORUM KURAN I KERİMDE YAZANI SÖYLÜYORUM SANA ÖNCE YAZDIGIN YAZIYI OKU SONRA BENİM VERDİGİM CEVABI GERCİ COK GÖRMÜYORUM BÖLESİNİZ İSTE YAZDIKLARINIZI BİLE UNUTUYORSUNUZ O KONUYU ACAN ZAVALLI BİLE SORSANIZ OYAZDIKLARININ BİR KELİMESİNİ ANLATAMAZ KOPYALA YAPISITIIIRRRRRRR.
AMA ODA DOGRU BUNCA SACMALIK AKILDA KALMAZ EN GÜZELİ KOPYALA SONRA YAPISTIRRRRRRR
Ben yazdıklarımı gayet iyi biliyorum sen yorma kendini,tutarlı aklı başında cevaplar ver yeter..Fazlasını istemiyom bak :) Kaldıki konuyu açan arkadaşın yazdıklarını çürütecek bişeyde yazmamışsın :) selametle (f)
-
Ateizmin hiçbir mantıklı elle tutulur yanı yoktur.Sadece görünen nesnelere inanırlar inanırlar ve belirli kalıp soruları vardır (Allah kaldıramayacağı büyüklükte taş yaratabilirmi gibi sorular sorarlar)Herşeyin tesadüf eseri olduğuna inanırlar ki gülünesi bir hadisedir.Hadi tesadüf bir kere olur bu kadar inanılmaz muazzam sistemler nasıl tesadüf olabilir ki ?Her şeyin yaratıcısı var da bir tek insanın mı yaratıcısı yok ?
Ayrıca ateistler ahlak kavramından yoksundur.Çünkü içinde Allah korkusu yoktur.Ona göre herşey serbesttir.Bunların bir iki forumunu okudum Milyarlarca insan için kutsal olan değerlere terbiyesiz ahlaksızca küfrediyorlar bunların seviyeleri ise bu kadar.
Bide bunlar sırf milletten farklı olalım triplerinde ateizme inanırlar. açıp bir Kuran-ı Kerimi okusalar önyargıyla değil de anlamaya çalışsalar ne kadar ilahi bir kitap olduğunu görürler.Sırf etraftan farklı olalım ayaklarına yatarlar asıl içlerindeki amaç odur.