folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baba Deniilen Şerefsizi Öldüreyimmi?



Baba Deniilen Şerefsizi Öldüreyimmi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    heriflerin verdği akıllara bak ya babası lan o adamın neyi öldürüyorsunuz zihniyeti bozuk adamlar.

    Bence baban ayıkken onunla konuş ama öyle diklenerek değil cana yakın ol o sertleştikçe sen alttan al, olanların sebebini sor annenin ve senin yanlışlarını sor.Kalpten yanaş ona babacım falan de.Biraz da olsa kıvama gelincede bir psiko yardımı almaya ikna et.


    agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    bı kre babama vurmusdum banyonun kapısna yapısmısdı ama haketmısdı noramlade kawgacı saldırgan bı tıpım yok ama ablama karedesıme helde anneme elı kalkarsa işler deısıyoor sonrdan cok pısman oldumm vurdugum için ama dedım yaa annem ısın ıcıne gırınce olay biter kralı gelse alamazlar elımden yınede sen bılırsın

    öldurmek onun ıcın kurtulus olur senınde hayatının kararır ama babanın uygulagıdı sıdetı sen ona fazlasıyla uygularsan aile içi sıdet derler hep babamı dowecek esını cocuklarını...

     


    ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek

    öldürsen 15 yıl yatacaksın en az içerde, bu süre içinde ailene kim bakacak ? bırak elleme Allah belasını versin de bigün belasını bulur nasılsa.


    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek
    Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

    sacmalama hajı

    her ailede olur boyle seyler bunları buraya taşıma lütfen:S


    -----------------------------

    Her ailede olmaz hocam..Ailede böyle birşey olmaz..Sık topuklarına,aklı başına gelsin..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek
    öldür kurtul. temiz iş

    Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    valla baba böyle şeylerde hemen karar vermeyeceksin aynı olay yaklaşık 1 hafta önce benm başımdan geçti herhangi birine saldırma olayı olmadı ama ben akşama kadar çalışıyorum babam içiyor diye evde azcık babamla tartıştım hiç duymayacağı şeyleri söyledim gidip elalemle o parayı yiyemeyeceğini ve her zaman bana engel olduğunu vs. söyledim ve içimde söyleye bileceğim herşeyi söyledim şuanda içmiyor erkenden eve gidiyor... fakat benim konuşmalarım ona çok dokunmuş Allah var bende bir babaya konşulmayacak şeyleri söyledim çünki hak etti.
    benim dedem olacak denyo içki yüzünden trilyonları pavyonlarda yemiş ve sonundada cartayı çekip aç kaldığı günler oldu tabi doğal olarak sana bişey daha diyeyim içki içen adam öyle bir illetirki eğer zarar verme huyu varsa bu hiç iyi değil... çünki anlatamazsın zaten koca dünyayı önüne koysan odur hakklı olan. kendini nasılrezil ettiğini bilmez ha bazı insanlar var ağzının tadı ile içer o ayrı mesele.diyeceğim odurki işin biraz zor Allah kolaylık versin hacı fakat ancak düzgün düşünerek bu sorundan kurtulabilirsin bu toplumumuzda güncel sorun zaten.

    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    Yaa... İşte böyle g*t insanlarda var dünyada.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek

    Aklından Böyle Birşeyi Çıkarman Lazım.. Neden Dersen ßenimde ßabam ßöyleydi.. ve Şuanda Yani Yarın Askere Gidiyorum Tek Erkek Çocuğu Benim Her Zaman İçer Gelir Annemle Tartışır Döverdi.. Ben Babam Derdim Elimi Kaldıramazdım.. Sadece Araya Girerdim..

    Aradan 1 Sene Geçti Bazı Zamanlar Duruluyordu Yani İçmiyordu, Ben Annem ve Kardeşlerim Seviniyorduk Tabikide Evde Huzur Oluyordu.. Ama Bir Ara Sonra Tekrar Başlıyordu.. Artık Ben Kaldıramıyordum ve En Sonunda Babam Yatarken Evin Anahtarlarını Aldım Cebinden, Bütün Her Yeri Kitledim Sonrası Telefon Ettim İçkiliydi Dedim Eve Gelme Almam Seni Eve Ayılınca Gel Dedim.. Eve Geldi Ama Nafile Kapıda Kaldı.. Umrmda Bile Olmaz Nerede Yatarsa Yatsın, Geberse Almıyacaktım..

    Ertesi Gün Kapıyı Açtım, Hiç Birşey Demeden İçeri Geçti Oturdu Benim Babam Beni Kardeşimi İncitmezdi, Sadece Annemle Polemiğe Girer Dövüşürdü..

    Odama Çıktım İçim Ürperiyordu.. Elime Silahı Aldım Daha Sonra Balkondan Havaya Ateş Ettim.. ve Kapıyı Kitledim.

    Yukarı Odama Babam Bağıra Bağıra Çıkıyordu.. Korktu.. Nede Olsa Evlat.. Annem ve Kardeşlerim Biliyordu Tabi Kapı Kilitliydi ve Kırdı Kapıyı İçeri Girdi Sadece Ağlıyordum.. Rol Yaptığımı Belli Etmiyordum Ağlayarak Geldi Yanıma Dedi Ne Yaptın..

    " Bıktım Artık Senin İçkinden, Ben Annem ve Kardeşlerimin Huzurlu Ortamda Olmasını İstiyorum " ve Artık İntihar Aşamasına Geldim, Böyle Giderse Öldüreceğim Kendimi Dedim..

    Sonrası 1 Yıldır İçki İçmiyor Babam :) Böyle Birşey Yap.. Yani Birşeylerin Sonucunda Vijdan Azabı Çekeceğini Hatırlat.. O Senin Baban Öldüremezsin, Dövemezsin Ama Böyle Bir Yöntemle Yola Getirirsin.. Sağlıcakla Kalın.. Yarın Sabah Otobüse Binip Vatani Görevimi Yapmaya Gidiyorum.. (: Allaha Emanetsiniz..


    Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    oldur diyenlerin yas ortalamasi 0-17.5 arasi

     

    oldurdukten sonra geride kalanlara kim bakacak ? baba mezarda sen icerde elin kolun bagli.  

    icerde hergun kafayi yiyeceksin, hergun oleceksin. olum care degil.

    care sabret veya adli yoldan hallet. 

    mahkeme bi kararla eve 300 metre yaklasamazsin diye karar cikarttirirsan rahat edersin. 


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    manyak msnz ak manyak msn ak ?ne öldürmesi?babana laf söylemek bana düşmez ama ne kadar kötü biri olursa olsun öldürme fikrini kafandan at.ha ne yağarsın temiz bi sopa çekersin arkandayım çünkü annene el kaldırmıştır el kaldırmakta değil çk kötü davranmıştır.ama ne öldürmesi?sen öldürdün dielim adamı.ne olacak annene?annenin üüzüntden hastalanmıcaına kendine bişey yapmıcaına garanti ver?salladım bunları diyelim ömrünü yakmaya değmez ha dediğim gibi çak ağzına ağzına bunu haketmiş.
Toplam Hit: 13359 Toplam Mesaj: 83