Başbakan
-
neden bu devlete çalışıp iş görsün emek versin olduğu gibi dolaşamasın veya inancını yerine getiremesin?
-
Hukuk kurallarına uymayı bilmediği için..
-
Ya beyler konu nerden nereye geldi.Siyaset le ilgili konularda neden hep böyle oluyo konu açıldığında başbakandı şimdi türbana döndü.Birbirimizin fikirlerine katılmasakta saygı göstermemiz lazım.Yoksa fikir alışverişi die bişey kalmaz ortada.
-
Lycra herkesin düşüncesi bir olurmu kardeş yapma etme.basma kalıp düşünme.herkesin düşüncesi farklı olacak ki yaratıcılık olsun çeşitlilik olsun.Hepimizin düşüncesi bir olaydı şuanda tartışmazdık heralde.
Annelerimiz tabiki çalışmalı ve düşün ki senin Annen ve benim Annem bugün çalışabiliyorlarsa, seçip seçilebiliyorlarsa, erkeklerle aynı haklara sahiplerse, miras hakları varsa bunların hepsi Atatürk devrimleriyle gerçekleşmişlerdir.Bırak annen türban için işini bırakmayı, o devrimler olmasaydı bırakmak için bir işi bile olmayacaktı.Ve bu devrimler diyoki devlet kurum ve kuruluşlarda türban takmayınız.Normal yaşantınızda özgürce takınız.
Bak şuda var türban konusu ne kadar tartışılırsa o kadar batan bi konu.Ne kadar lafı geçerse o kadar simgeleşir.Onun içindirki Atatürk'ü sevip savunuyosanız onun işinize gelen devrimlerini kabul edip, işinize gelmeyen taraflarını yok saymak gibi bir yanılgıya düşmeyin.Atanın bi bildiği vardı o kuralları koyarken.Hepimizin geleceği, huzuru ve refahı içindir.
Ve Akp ile onun gibi çapulcu partiler sizin kutsal saydığınız giysi üzerinden siyaset yapmakta.Ortamın kasılmasının sebeplerinden biriside budur.Bu arada tüm annelerimizin elinden öperim.Konusu geçti malum. -
okuyan okumuştur editliyorum özel bilgi oldugu için..
-
legendary;
çünkü ;
artık türkiye cumhuriyetinde siyaset=din olmuş durumda...(malesefki)
-
bu konuyu kapatalım. bu öncelerden de oldugu gibi çözülemez..
tayyibe sövelim diosanız sövelim. feto mu diosunuz kaplancılar mı diosunuz yapalm bişeler..
ama daha türban konusu ve din konusu kapansın. çünkü ZyreX gibi insanlar çiğ süt emmiş belli, kendi gibi manası olmayan laflar üretio..
Evet med_cezir ben en son tayyibin oğlu için zenciler şeee etsin demiştim..
Sen nediosun? :D -
:D Zenciler ve tayyibin oğlu.Zenciler ve tayyip, Zenciler ve El kadı, Zenciler ve hepsi birden(Grup) 4 film birden balkan sinemasında :D
Lycra cım sövmekle hiçbişi olmaz, bunları sopayla değil düşünceyle döveceksin, sopanın acısı geçer ama düşünce her zaman vardır.Anlıyosan eğer acısıda geçmez. -
LYCRa 'am benim bari sen yapma germe ortamı.Türban vs konuları kapansın çünkü konuş konuş bitmez bu konu herzaman olduğu gibi.Tartışıcaksakta birbirimizin görüşlerine saygılı olalım.Renkler ve zevkler meselesi.
Bu arada ben devamını sabah okurum heralde yarın hayvan gibi fizik ve temel elektronik vizeleri beni bekliyo.Bu sefer köpek gibi çalıştım ama sizde bi şans dileyin.. -
abi ne germesi ya.. diorum işte size hedefleri.. az anlamaya çalışsanız bi orta yol bulunacak ama..
nese bu konudan çıkılmaz herkes kötü olur. o yuzden vatan millet sakarya olsun da öle ya da böle olsun..
benm alet yanacak nerdeyse..
herşey için de hakkımıza hayırlısı.. sana da başarılar legendary. medcezir şarkıyı çarpmışsın bu arada flash playerden çok saol walla :D
hayde ii geceler..
Toplam Hit: 8550 Toplam Mesaj: 68