Başbakan

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2003
    Erkek
    LYCRa gelin ona sövelim gelin şuna küfür edelim deyip durma..Sizinle bu konuda hem fikirim diyorsun ardından haydi 180 derece..Cevabını bildiğin bir soru sormuşsun ben de senin duymak istemediğim cevabı verdim.Evet annen çalışamaz kardşm var mı bir itirazın söyle çözelim,hukuk kuralları dahilinde çözüm üret boş konuşacağına.Bu şöyle bu böyle diyeceğine nasıl olacağını anlat.Hep aynı konularda boşuna tartışıyoruz.Açtığın Türban olayını kapatmamışsın ki sonlandıralım.

    Madem söylediklerim manasız geliyor gel sor ne anlama geldiğini anlatayım sana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    turban konusunda kucuk bisey solicem...bildiginiz veya bilmediginiz gibi bu devletin yasakları muslumanlıga ozgu deildir benim karsı oldugum sudur siz diorsunuzki turban devlet dairesine girsin bende girmesin diyorum neden biliyormusunuz sen turbanını takarsan senin onunde bi arkımızın verdigi ornek gibi adamda seyine tas baglar senin onunde dolasır sen sacımı gostermicem derken adamın alet-edevatı gormus olucan kas yaparken goz cıkarcan sen turban takıcan yahudi o sapkadan bozma seyini takıcak hristiyan da turbana benzer seyini takıcak kimisi inege tapıcak yani sonucta orda kan cıkıcak.devlette dinin yasak olmasının sebebi budur dinler arası catısmaların onlenmesi vs dir ve butun dinler icin yasaktır sadece bize muslumanlara ozgu deildir sn dersenki ben turbanımı takim yanımdaki calısanda seyine tas baglasın ozmn tmm herkez inancını tasısın diosan tmm ama obur turlu olmaz.konuya donim basbakan butun dunyaca terorist listesine alınmıs ve son olarakta gectigimiz yıllarda T.C tarafından teror listesine alınmıs ve ulkeye girisi yasaklanmıs bi adam hakkında cıkıp acıklama yapıyor aynen sole dior ....beyefendiye ben kefil im kendimden ne kadar eminsem ondanda okadar eminim lan bu ne demek nasıl dersin bunu senin devletinin ve dunyanın teror listesinde bu adam bir dier konu hamas cıkıyor dior kadim dostum tayyip gelsin ulkemize moral versin hamas desen terorıst bir orgut turkiye nin resmi bir gorusmesi yok adam akp olarak turkiye ye cagırıor bde ustune ziyarete gitmeye kalkıyor biz deyilmiydik terorden yıllarca ceken musluman olması onların terorist olmasının onune gecmez hizbullah deilmiydi dune kadar turkiye de terorist faaliyetler gosteren boyle bi basbakan var iste basımızda teroristlerin kadim dostu!!olan bi basbakan ulkesini satan bi basbakan ulkesini paraya satan bi basbakan ve cumhuriyet tarihinde ilk defa kendi maliyesini dolandıran maliye bakanı!ve tayyipin dier bakancıkları...adları ustunde BAKAN.bunları elbet sandıga gomucez ama ne zaman biliyormusunuz cehaletin onune gectigimiz zaman....

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    derdin ne senin zyrex çalışıyor aq var mı itirazın?? çalışıyor!! var mı ötesi? ha? var mı? sen mi kanun koyuyorsun? ha? sen nesin bana bi söyle!

    yazdıklarımı da tekrar oku. gerçi okudum diyorsun anlsaydın 180 derece döndün gibisinden bişey demezdin. senle muhatap değilim zyrex... düşüncesinden, inancından ben kimseyi dışlayıpta çiğ süt emmişlik yapmam. Allah da senin gibilere fırsat vermez inşallah..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2003
    Erkek
    LYCRa vermiş zaten inşallah da verecek.Artizlik yapma bana boş boş konuşup.Hadi bak işine..Süt müt başladın yine saçmalamaya..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    he deyim geçim ben sana da sus..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    insanlar kanunlara göre değil kanunlar insanlara göre yapılmalıdır benim görüşüm. dinle alakam yok(bknz domuz eti) ama bildiğim tek bir şey war bu ülkede yaşıosan ve ülke nin menfaatlerini ve kendi akıl sağlığını düşünüosan insanları hiç bir şekilde ayırmıcaksın ve sevceksin bu kdr!(tünbanlı türbansız kürt türk ermeni romen hepsi aynı hepsi insan!!!!!!!!)

    Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djburack
    djburack's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2005
    Erkek
    yaw herkes bi tarafından bişi uyduruo yok memleket satıldıda yok gapta bilmem kaç kilometrekare arsayı israil aldıda falan filan! aslında ekonomik berbatmışta halka ii gösteriliomuşta , sen nerden biliosun ozaman kötü olduunu ordan burdan duyma bilgilerle siyaset yapıosunuz burada! 1.si tapu kadastronun sitesinde bile ne kadar arsanın satıldığı satılacağı yazıo girin bakın ( geçen milliyette hasan pulurdu galiba o bile yazdı bu konuyu ) !!!
    Tayyip tek problem dimi, sanki turkiye tayyip gelmeden önce memleketin durumu superdi hemi? o geldi zıçtı memlekete , altına zıçan ne dediini bilmeyen biri başımızdayken neden ses çıkmıodu!
    peki diyelim memleketin azına zıçtı bu adam, neden halaaa her ankette her halk oylamasında falan hala AKP onde?? demekki diğerlerine halkın hiç güweni yok! erken seçim olsunda hepiniz göt olun emi! yok hindistanda sikinde taş olan adam gelip çalışsa turbanlının yanında jart jurt örneğe bak a.q muhalefet bi zikim yapmıo zati iktidar ne yapsa çoğuna batıo, hep birlik olajağımıza şurda dediklerimize bakın! boyle oyaladılar işte bizi, kendi kendimizi yemekten aptal aptal problemlerle uğraşmaktan belimizi doğrultamadık bi turlu! bu ulkenin %99 u muslumandır.. neden dini inancınızı çağdaş toplum kurallarının altında goruosunuz anlamıorum! bende bu şerefsizleri sewmiom, şu danimarka yunanistan ırak israil problemlerine tepkileri yarrak gibi ama boyle köstek olursak birbirimizi yersek bi yerlere gelemeyiz! uamarım ne anlatmak istediimi anlamışsınızdır... sürcü lisan ettimse affola
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    son cümlelerin için 10000+
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2002
    Erkek
    İnsanları görünüşlerine göre yargılayan , öküzdür , eşektir , kaşardır , soğandır , patatestir...

    insanlar kıyafetleriyle karşılanır fikirleriyle uğurlanırlar.
    baş örtüsü , küpe , şapka , pantolon , ayakkabı ... bunlar üstümüze giydiğimiz , taktığımız zımbırtılar doğru mu ?

    şimdi her bıyığını aşşa uzatan mhpci her başını örten dinci ( o ne demekse ) her küpe takan ibne (ki ben de takıyorum varsa bi lafı olan gelsin ) midir ?

    gülün halinize ben 12 -13 yaşlarındayken sizin gibi yapardım insan yanlış yaparak doğruları bulur ya , ne yazık ki yanlış yapmanıza rağmen kendinizi eleştirmiyorsunuz

    bu dünyaya türk kürt dinci sağcı solcu diye değil insan olarak geldik.

    insan benim dostumdur , hayvansa o ayrı.

    Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    +9999999
    Eyv kreston, beni anlamayanlar oldu inşallah sen anlaşılırsın ;)
Toplam Hit: 6893 Toplam Mesaj: 68