Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı
-
niyetim akp propagandası yapmak falan değil.ama dünkü konuşma hakkındaki fikirlerinizi soracaktım.dram üzerinden siyaset yapıyor, malzeme ediyor diyenler olacaktır elbet ama bana samimi ifadeler gibi geldi.
aha da konuşma
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/basbakan-erdogan-grup-toplantisinda-agladi
-
timsah gözyaşları...
-
ağlamayana evet yok
-
Kenan Evren CIA güdümünde gerçekleitrdiği (hatta bu gün bunu kanıtlayan belgelerde piyasaya çıktı.) darbe ile gerekli anayasayı yürürlüğe sokturttu. Şimdi bir ABD güdümündeki parti yine bir abd tarafından yapılan anayasa ve darbe sayesinde asılan insanlar için göz yaşı döküyor :D
Tekerleme gibi değil mi? O kadar dallandırıp budaklandırıyorlarki olayları halk başını kaçırıyor gündem neyse onu takip ediyor. Gündemi yorumlayabilmek için dahi olmak gerekiyor artık :D
-
-----------------------------12 eylül 1980 de anayasa referandumuna tayyip ne oy verdi acaba? hergün şehit veriyoruz onlara ağlıyomu? fetoştan öğrenmiştir böyle ağlamayı
-
timsahlara örnek olmalı diye düşünüyorum
-
Tüylerim diken diken oldu ^o)
-
harbi ağlamış lan :S
-
bir oy insana neler yaptırıyor :))
-
iyi de abi bu adam da o süreci yakından yaşıyanlardan,en azından akpnin şimdiki kitlesi o tabandan insanları da barındırıyor.gerçekten bunların adamı etkilemesi doğal değil mi?
-
ben şafak türküsü şiirini kemal kılıçdaroğlundan beklerdim ama malesef ..
hep aynı şeyleri sayıklıyo kılıçdaroğlu bu aralar