Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
bu ağlama için numara diyenler el- insaf
oskalrlık adam böyle rol yapamaz.
-----------------------------Camiyi çalan kılıfını uydurur hocam.
-
ibretlik bir paylasım, tüylerim diken diken oldu :)
böyle ikna edici aglamayı fethullahtan mı ögrendi acaba ?
bırakın bu oyunları..
kendi sehitlerine bi damla gözyası döktü mü acaba bu adam ?
timsah gözyaslarından ibaret, kendisi gibi yalandan ibaret.
-
arkadaşlar bu konuşmada ifadeler timsah gözyaşı falan değil ben de ağladım çünkü o zamanlarda yapılan zulüm insanlığa sığacak gibi değil ne işkenceler yapmışlar masum insanlar öldürmüşler sadece sağcı solcu da değil herkese zulüm etmişler.
bir insanın ideolojisi ne olursa olsun darbeyi savunmasın.
-
Micro_Sd bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
http://www.internethaber.com/bahceli-erdogani-fena-yakaladi-273838h.htm
-----------------------------abi cenazeleri mitinge çeviren adamın bu söyledikleri şey gibi oluyo,şey, at sii..nde kelebek gibi.
-----------------------------:D:D evet zaten ben sadece okuyun diye link vermek istedim.
-
Bülent ve tayyip bey bunu hep yapıyor ;)
İnandırıcılığı var mı ?
- YOK :)
-
doğru söze denilecek bir şey yok hiç sevmesem bile başbakanı bu görüşünde haklı yıllardır kenan evrenin tutuklanmasını beklemekteyim şerefsiz koministlere vuracağına ülkücülere vurdu koministler zaten hak etmiştide olan yine bize oldu
-
Mylitta bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
bu ağlama için numara diyenler el- insaf
oskalrlık adam böyle rol yapamaz.
-----------------------------Camiyi çalan kılıfını uydurur hocam.
-----------------------------Hocam minare o minare :D
-
yalnizturk bunu yazdı:
doğru söze denilecek bir şey yok hiç sevmesem bile başbakanı bu görüşünde haklı yıllardır kenan evrenin tutuklanmasını beklemekteyim şerefsiz koministlere vuracağına ülkücülere vurdu koministler zaten hak etmiştide olan yine bize oldu
-----------------------------bu dediğinle hiçbiyere varamazsın
-
Mektubu sansürlemiş şerefsiz.
Mustafa Pehlivanoğlu saf bir Türk Milliyetçisidir.
Mektubunda Türk Milliyetçiliğinin er ya da geç zafere ulaşacağınıda yazmıştır fakat tayyoşun işine gelmediği için mektubu sansürleyerek okumuş :S
Bu kadar da riyakarlık ve sahtekarlık olmaz.
Ekleme : Mektubun Tamamı.
Sevgili anneciğim ve babacığım, sizler beni bu yasa kadar büyüttünüz ve yetiştirdiniz. Benim sizlere karşı islemiş olduğum hataları ve suçlarımı affedin. Hakkinizi helal edin. Ben sizlerin bir evladınız olarak, bugüne kadar Cenab-ı Hakkin ve Onun Resulünün, Yüce Peygamberimizin yolundan ayrılmadım. Alın yazımız böyle yazılmış. Kader ne ise onu çekeceğiz. Ben de kardeşim Haydar gibi bir an önce Allah'ın huzuruna çıkacağım. Eğer benim günahım varsa Cenab-ı Allah'ın huzurunda çekmeye hazırım. Yok, bir yanlışlık sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah'tan bulsunlar. Sunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakindir. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.
Bunun için hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır. Sizden ricam ağlamayın. Anne, sizlerle helalleşmek isterdim, fakat olmadı. Hakkim varsa, hepinize helal olsun, siz de helal edin.
Son olarak, abime, yengeme, yiyenime, bacıma selam eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder, Cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim.
Oğlunuz Mustafa
7 Ekim 1980 -
bi insan yalandan nasil aglayabilir? bana bi tane ornek verebilirmisiniz gencler?