folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı

Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Komşunun çocuğundan daha rezil daha salyalı daha sümüklü ağlamayı becerebilen fethullah gülenin samimiyetine ne kadar güveniyorsam bu adamınkineeede o kadar güveniyorum.

Ülkücü falan değilim şahsen ülkücülerin de bir ara cia ile bağlantıları ortaya çıktı o zamanlar ortalığı karıştırmak için biliyorsunuz hem solcuların içinde hemde sağcıların içinde yuvalanıp ortalığı darbeye hazırladılar. Ülkücü komando kamplarında cia elemanları vardı belgelerle kanıtlandı bunlar Aydınlık Dergisinde resimli olaraktan. Solcuların içindede yvalandıkları yine belge ve resimler ile kanıtlandı.

Sonuçta ne oldu darbeye zemin için kendileri olaylar çıkarttılar kullanıldıklarının farkında bile değillerdi amerika tarafıdnan asıldılar hayatlarını heba ettiler.

• Amerika bu darbeyi gerçekleitirdi
    • Bu anayasayı amerika istedi
    • Bu gün gene değiştirmek istiyor amerika
    • Amerikanın istediğini harfiyen yapan bir hükümert var
    • Ama aynı zamanda bu hükümet amerikanın astıkları için ağlıyor....

Birde böyle düşünün müritler.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------

Helyum bunu yazdı:

god bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

bi insan yalandan nasil aglayabilir? bana bi tane ornek verebilirmisiniz gencler?

türk filmleri bunun örnekleriyle dolu

o zaman bu adam filmlerde oynasin bilader. onlarda bile yalandan oldugunu anladigim halde bunda anlamadim.

ne filmler çeviriyo sen bunun da farkında değilsin

hayır anlamadıgım bi ton sitede anti-akp propagandası yapılıyor. yasadıgım sehirde kime sorsam bunlardan nefret ediyor... peki kim verdi bu oyları beyler? adam akp ye oy verenene veriyor kufuru bi tanesinin sesi cıkmıyor?  ben cıkıpta evet ulan ben oy verdim!! diyenini nadir goruyorum... duyduklarımı hesaplasan %5 i alamazdı bunlar. degişik işler. en iyisi yine ben farkında olmayayım bilader...

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendi anketörleri dahil hayır diyenlerin çokluğunu gösterince ağlar tabi.. daha çok ağlayacak.. resmen duygu sömürüsü yapmış.. mağdur edebiyatı bitti ağlama edebiyatı başladı.. bületn arınç'ın bir gün ağlayıp bir gün kahhalara boğulduğunu hepimiz bilşiyoruz.. bunlar nabza göre şerbet verenler... yemezler bu sefer

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yalan olmasa bile onca şehit ölürken, cenazelerinde anaları babaları baygınlık geçirirken ağlamayan, ama burada ağlayan başbakanın ahlakından, mantalitesinden şüphe duyarım.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Yalan olmasa bile onca şehit ölürken, cenazelerinde anaları babaları baygınlık geçirirken ağlamayan, ama burada ağlayan başbakanın ahlakından, mantalitesinden şüphe duyarım.

+1

senin şehidine niye ağlasın ki? 20 yıl önce öldürülmüş bir "müslüman sağcı" ağlamaya değerdir onun için

idolü fetoş olduğundan ağlaması da güzel oluyor =)

bu referanduma herşeyini yatırıyor, genel seçim provası niteliğinde. her istediğini yapabilmeye 1 adımı kaldı. kazanmak zorunda...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Abd ırakta dünyanın pisliğini yaparken,katlederken,tecavüz ederken sesi çıkmayıp israile sözde ters çıkışmalar yaptığında abd artık ıraktan istediğini aldıktan sonra "ırakta abd'nin ne işi var" diyen "biz müslümanları savunuyoruz" diyip ıraktakiler neydi arkadaş dedirten adam meydanda sıçarak ağlasa kılım kıpırdamaz.

Daha dün bop eş başkanıyım diyen adam bugün Irak'ı savunuyorum ayakları yapabiliyosa çıkıp yalandan da ağlar, çok mu zor?

Hz. fettoş ben babamın gölgesine bile basmadım diyip ağlıyorken daha sonra tutsak etmek önemlidir avukat satın alın hakim satın alın diyip de benim halkım buna innanıyorsa buna da inanır.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15372101.asp?gid=373

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Artık Türkiye Yeni bi Osmanlı olma yolunda ilerliyor bunu osmanlı tarihini bilen her kişi anlayabilir. Neredeyse o zamanlardaki özelliklerin hepsini şu anda görebiliyoruz. Anayasa değişikliğide bence bu işin son adımı sonuna kadar destekliyorum. yukarıda ki yorumlar komiklikten başka bi amaca hizmet etmeyedek derecede kalitesiz yorumlar "Müslüman Sağcı" ? şehit olan birisi bu mertebeden daha üst mertebededir ama bunu bilmiyorki saçma yorum yapmasın. Daha burada Erdoğan'ın O Duygu dolu mektuba ağlamasını Şehitlerin hüzünü ile karıştıran kişiler var Bu kişileri geçtim Bahçeli bile bu yorumun içerisinde. Hadi Mustafa Pehlivanoğlu(ruhu şâd olsun)'nun ölümüne ağlasa Erdoğan tamam benzetmeniz çok güzel süperdir diyeceğim, ama ortada böyle bir durum bile yok. Erdoğan duygu dolu o mektuba mektubu okudukça yapılan eziyetlere zulumleri aklına getirdikçe beli ki duygulandı ve ağladı. Bu farkı ayıracak zihniyet ne yazıkki bu kesimde yok..

Birileri çıkıp Mustafa Pehlivanoğlu bizim adamımızdi siz onun üzerinden siyaset yapmayın diyorlar, Sorarım onlara hangisi o mektubu bilir ezbere hangisi bilir erdoğan kadar o yaşananları ;Hangisi destek çıkar  onlara erdoğan kadar...

Hey yavrum hey.. Yazık bu millete yazık bu şimdiki MHP ye... Artık Herkez son kozlarını döksün meydanlara pkk sürtüğü bile bu aralar nereye sürtüneceğini bilemez oldu TSK nın içerisindeki adamlarıyla toplaşıp eylemler yapmakta ki bu olanlar bazı şeylerin düzeldiğini gösterir ki kandırılmışlar saptırılmış insanlar bunlara hep kötü gözle bakmaktadırlar.. Sanki Doğu anadoluyu devlet yönetiyor sanki tsk yı devlet yönetiyor... Siz herşeyin farkındasınız, bazı şeyleri artık ülkeniz için gururunuza yedirmeniz gerekiyor, Kimbilir içinizde kaç adet Din iman karşıtı insan var bu ülkenin din imanla alındığını bilmeyenlerimiz var...

Daha konuşsam çok konuşacağım da yeri değil anlayacak insan lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

işi bu kadar maskarılığa vurmakta tereddüt etmiyorsa,  durum son derece ciddi demektir. bu anayasa paketi dediği , yargıyı da kendine bağlama planını 30 sene öldürülmüş kimseler için ağlayarak yutturmaya çalışıyorsa , yani bu kadar düştüyse iktidarının geleceğinden endişe ediyor demektir. 

aç sefil bırakılmış, işsiz bırakılmış milyonlarca Türk vatandaşı için, sınır boylarında açılımı uğruna öldürülen binlerce Türk askeri için ağlamayan bu çakal nasıl oldu da biri devrimci biri ülkücü iki gencin idamına 30 sene sonra ağlamayı düşündü ? bülent arınç maymunu da arkada koroya eşlik etmekten geri kalmamış bakıyorum da , zaten bu herife ağlıycak mevzu olsun . dayak yemiş orospu gibi gözyaşlarının arkasına sığınıp, evladının geleceğini çaldıkları bir milletin kendilerine vuracağı tokattan kaçmaya çalışıyorlar . 

madem derdin darbeyle hesaplaşmaktı 8 senedir bu birkere olsun dile getirildi mi ? gibi saçma bir soru sormakta istemiyorum ama böcek kadar beyni bırakılmamış milyonlarca gerizekalı ( nüfusa oranları en son %47 idi ) bu dolandırıcının göz yaşlarına kanacak kadar , bu basit soruyu düşünemeyecek kadar sefil durumda demek ki.

yarın iktidar gücünü kaybettiklerinde , dokunulmazlık zırhları düştüğünde bu çakalların hepsi mahkemede bulacaklar kendilerini, bunu it gibi biliyor salya sümük ağlamasının nedeni yaklaşmakta olan hesap günü içindir. 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

işi bu kadar maskarılığa vurmakta tereddüt etmiyorsa,  durum son derece ciddi demektir. bu anayasa paketi dediği , yargıyı da kendine bağlama planını 30 sene öldürülmüş kimseler için ağlayarak yutturmaya çalışıyorsa , yani bu kadar düştüyse iktidarının geleceğinden endişe ediyor demektir. 

aç sefil bırakılmış, işsiz bırakılmış milyonlarca Türk vatandaşı için, sınır boylarında açılımı uğruna öldürülen binlerce Türk askeri için ağlamayan bu çakal nasıl oldu da biri devrimci biri ülkücü iki gencin idamına 30 sene sonra ağlamayı düşündü ? bülent arınç maymunu da arkada koroya eşlik etmekten geri kalmamış bakıyorum da , zaten bu herife ağlıycak mevzu olsun . dayak yemiş orospu gibi gözyaşlarının arkasına sığınıp, evladının geleceğini çaldıkları bir milletin kendilerine vuracağı tokattan kaçmaya çalışıyorlar . 

madem derdin darbeyle hesaplaşmaktı 8 senedir bu birkere olsun dile getirildi mi ? gibi saçma bir soru sormakta istemiyorum ama böcek kadar beyni bırakılmamış milyonlarca gerizekalı ( nüfusa oranları en son %47 idi ) bu dolandırıcının göz yaşlarına kanacak kadar , bu basit soruyu düşünemeyecek kadar sefil durumda demek ki.

yarın iktidar gücünü kaybettiklerinde , dokunulmazlık zırhları düştüğünde bu çakalların hepsi mahkemede bulacaklar kendilerini, bunu it gibi biliyor salya sümük ağlamasının nedeni yaklaşmakta olan hesap günü içindir. 

zaten dertleri de o.yeni anayasa da hakim karar veremeden yurtdışı çıkış yasağı yok. basıp giderler :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 12055 Toplam Mesaj: 79