folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı

Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

adamın ne yaptıklarına nede söylediklerine güveniyorum

ama malesef sivil anayasaya mecburen evet dicem

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

siktirsin gapçık ağazlı :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:
    -----------------------------

adamın ne yaptıklarına nede söylediklerine güveniyorum

ama malesef sivil anayasaya mecburen evet dicem

:) Sivil anayasaya mecburen evet mi dicen :)

Ya hocam var ya gerçekten okumuş adamın şu sözleri kadar vurmuyo beni cahil adamın inadı :)

Sivil bir anayasa mı var ortada, çıkarıların topu topu 21 madde, 18'i zaten önceden varolan anayasal hakların azcık süslenmiş hali, 3 ana maddede kendi götlerini kurtarmak için çıkarılan maddeler - anayasa 1982'den bu yana zaten 83 kez değiştirilmiş, kimse kendini aldatmasın :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

anlattığı olay da idam edilecek kişinin nişanlısına söylediği veda sözleri çok acıklı :((   fazla mı duygusalım ne..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

Samimi oldugunu düşünenler recep beye madem inanıyorsunuz, madem üzülüyor,aglıyor o zaman bu işin sorumlularının niye takipçisi olmuyor?Niye elinden geleni yapmıyor

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

yeter artık Akp side Chp side geride kalmış tüm partilerin Allah belasını versin ya..Yemin ediyorum bi kahveye gir..Ya yemin ediyorum yemin.....O kahveden her görüşten 10 tane iyi geçinen adam al bunlardan iyi olucak artık ya..Bu ne dir ya..Ya bir Pkk için görüşmede bile..Naz yapan iktidar ve mualefet in ben ta kitabına sok*y*m ya...Okudukları o kitaplara emi. TÜÜÜ..

yorgun senarist .]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Sahte mi gerçek mi bilmem de, lan adam ağlamasa bu sefer de diyeceksiniz ki "adam o kadar duygulu mektup okudu bir damla gözyaşı dökmedi o. çocuğu", taşlayacak yer arıyosunuz anasını satiyim, vurun kahpeye..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

o kadar samimiyse ağlayacak kadar değer veriyorsa bu olaya

niye tartışmalı ve tek yanlı maddeleri çıkarmayı kabul etmedi?

alt tarafı 3 madde çıkaracaktı veya muhalefetle beraber ortaklaşa düzenleyecekti ve herkes evet diyecekti

cevap verebilir misiniz?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

işi bu kadar maskarılığa vurmakta tereddüt etmiyorsa,  durum son derece ciddi demektir. bu anayasa paketi dediği , yargıyı da kendine bağlama planını 30 sene öldürülmüş kimseler için ağlayarak yutturmaya çalışıyorsa , yani bu kadar düştüyse iktidarının geleceğinden endişe ediyor demektir. 

aç sefil bırakılmış, işsiz bırakılmış milyonlarca Türk vatandaşı için, sınır boylarında açılımı uğruna öldürülen binlerce Türk askeri için ağlamayan bu çakal nasıl oldu da biri devrimci biri ülkücü iki gencin idamına 30 sene sonra ağlamayı düşündü ? bülent arınç maymunu da arkada koroya eşlik etmekten geri kalmamış bakıyorum da , zaten bu herife ağlıycak mevzu olsun . dayak yemiş orospu gibi gözyaşlarının arkasına sığınıp, evladının geleceğini çaldıkları bir milletin kendilerine vuracağı tokattan kaçmaya çalışıyorlar . 

madem derdin darbeyle hesaplaşmaktı 8 senedir bu birkere olsun dile getirildi mi ? gibi saçma bir soru sormakta istemiyorum ama böcek kadar beyni bırakılmamış milyonlarca gerizekalı ( nüfusa oranları en son %47 idi ) bu dolandırıcının göz yaşlarına kanacak kadar , bu basit soruyu düşünemeyecek kadar sefil durumda demek ki.

yarın iktidar gücünü kaybettiklerinde , dokunulmazlık zırhları düştüğünde bu çakalların hepsi mahkemede bulacaklar kendilerini, bunu it gibi biliyor salya sümük ağlamasının nedeni yaklaşmakta olan hesap günü içindir. 

bu sefer çok haklısın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Artık Türkiye Yeni bi Osmanlı olma yolunda ilerliyor bunu osmanlı tarihini bilen her kişi anlayabilir. Neredeyse o zamanlardaki özelliklerin hepsini şu anda görebiliyoruz. Anayasa değişikliğide bence bu işin son adımı sonuna kadar destekliyorum. yukarıda ki yorumlar komiklikten başka bi amaca hizmet etmeyedek derecede kalitesiz yorumlar "Müslüman Sağcı" ? şehit olan birisi bu mertebeden daha üst mertebededir ama bunu bilmiyorki saçma yorum yapmasın. Daha burada Erdoğan'ın O Duygu dolu mektuba ağlamasını Şehitlerin hüzünü ile karıştıran kişiler var Bu kişileri geçtim Bahçeli bile bu yorumun içerisinde. Hadi Mustafa Pehlivanoğlu(ruhu şâd olsun)'nun ölümüne ağlasa Erdoğan tamam benzetmeniz çok güzel süperdir diyeceğim, ama ortada böyle bir durum bile yok. Erdoğan duygu dolu o mektuba mektubu okudukça yapılan eziyetlere zulumleri aklına getirdikçe beli ki duygulandı ve ağladı. Bu farkı ayıracak zihniyet ne yazıkki bu kesimde yok..

Kendi adıma konuşuyorum; Önce okumayı öğrenmek lazım. Diğerlerini bilmem ama ben Mustafa bilmemkimin ölümüne ağlamış demiş miyim? Hayır. İkincisi, madem böyle şeylere hemencecik duygulanıyor Tayyip Bey, mecliste olsun, törenlerde olsun, feryat yakan analara neden duygulanmıyor? Gözünün önünde göz yaşı döken, baygınlık geçiren anneye, babaya duygulanmayıp, 30 yıl önce yazılmış mektuba mı sümüğünü döküyor? Afedersin geçelim 30 yıl önceyi, bugüne bakalım. Ayrıca; bu vatanı, Atatürk'ün, ilkeleriyle, inkılaplarıyla yıktığı Osmanlı'ya geri çevirmeye çalışan kokuşmuş beyinlileri, ikinci sınıf insanları, kalitesiz dölleri, soysuz piçleri başta Tayyip olmak üzere darağacında sallandırmalıki, hiç değilse ömründe bir kere, timsah değil gerçek göz yaşı döksün.

while (1<2)
Toplam Hit: 11191 Toplam Mesaj: 79