Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı
-
zaten başka bir halta yaradıkları yok ailecek ağlayıp duruyorlar a.k
http://www.milliyet.com.tr/peres-beni-aglatti/siyaset/haberdetay/19.07.2010/1265283/default.htm
peres züksün seni emi
-
geçenlerde bi abiyle havadan sudan konuşuyorduk konu geldi çattı cemaatciliğe adam her cuma değişik camiye gidiyormuş bi camide bi herif var dedi vaaz veriyormuş camiinin imamı başkası olmasına rağmen vaazı o herif veriyormuş neyse fazla uzatmayayım vaaz erirken mutlaka gözyaşı döküyormuş bizim milletimiz ağlayan biri görünce yelkenleri suya indirir yaa adamda o zaafı kullanarak milleti cemaate özellikle hoca efendilerine yakınlaştırmak için ağlıyormuş..konuştuğum adam genel kültür olarak bayağı sağlam bi abiydi ben dedi artık inanmıyorum bunlara dinliyorum hoş konuşuyor ama insanların duygularını istismar ediyor diyordu.tayipte onların öğrencilerinden iyi öğrenmiş milleti arkasından getirmenin yolunu hep mazlumu oynuyor adam yok darbe geliyor yok filistin yok din elden gidiyor yok camiiler bombalanacak adam acındırarak kendini hep üste çıkmayı öğrenmiş milletimizde hep yiyiyor meclistekilerin hatta aktif siyasetteki herkesi benzin döküp yakacan yoldan tuttuğun adamları bunların yerine koyacaksın bundan daha kötü yönetilmeyiz
-
gelelim bu aglamanin yaln dolan oldugunu kanitlamayÀ..chp darbeciler yargilansin diye teklif verildigi zaman red ediliyorda simdi darbeciler yargilansin diye neden aglaniyor varin siz dusunun.ana yasaya evet basilsin diye tabiki...zaten anayasa evet cikarsa tr yi unutun....
-
Rahmetli Mustafa Pehlivanoğlunun Kemikleri sızlamıştır mezarında
Bazı Arkadaşlar Forumda bilip bilmeden atıp tutuyorlar Ben 80li yılları birinci ağızdan dinlemiş biri olarak Başbakan 80lerde akıncılar safındaydı yani BAŞBAKAN 80DE IRKÇILIK VE DİNSİZLİKLE SUÇLADIĞI ÜLKÜCÜLERİN ARKASINDAN NASIL OLURDA AĞLAR AKLA MANTIĞA SIĞIYORMU? -
Pehlivanoğşunun yazdığı mektubuda cımbızlayarak okumuş duygu simsarları. Cımbızladığın kısmı niye okumadın okusan bilirdin dayatmaya çalıştığın şeyle okuduğun mektubun çeliştiğini.
-
Vay, sözlerine "Necdet Adalı" ile başlayan bir başbakan. Ne kadar inandırıcı.
-
Harbi harbi ağladı adam işte.
-
fetoş hoca efendisini iyi örnek almış çok güzel ağlıyo yalandan. her gün 9-10 tane 20 yaşındaki gençler şehit oluyo tek damla gözyaşı yok. darbeciler idam etti diye 2 gencin arkasından ağlama numarası yaparak oy toplamaya çalışıyo. daha yaratıcı fikirler bulsun kendine. T.C Başbakanı'nın düştüğü hallere bak.