folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bayrak Böle Asılır.. Özel Harekat İçerir.

Bayrak Böle Asılır.. Özel Harekat İçerir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ulan bunlar nasıl özel harekat :S  

beğenmediğimiz göbekli polisler bile gezi olaylarında kol bacak kemik kırıyordu. 

birsürü şehit var üstüne birde havaya boş ateş ediyor amk. bu sevinci pkk cesetlerinin arasında yaşamaları gerekliydi. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Yanlış birşey göremedim, devlet burada mesajı vermek istemişler. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Fiyasko bir videoyu bayrak böyle asılır diye konu açıp koymak da ayrı bir kafa olsa gerek.

Yapılan hareketler, boş mermi sıkmalar, değil özel hareketta normal bir poliste bile olmaması gereken disiplinsizlik örneği, ne ararsan var.

Kendi ülkendeki bir yere bayrak çektiklerini söylemiyorum bile.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Ozel harekat polisimi kaldı hepsini cemaatci su bu dıye 2 sene içinde tasfiye ettiler ya.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Üzerime vazife değil, ders verme niyetim hiç sözkonusu değil ama ilk söylemlere sonra kendi yorumumu yazacağım.

@RebelliouS_SouL: O videodaki tekbir olmasa şuan videoya yorum bombardımanı yağardı ama işte o işi bozuyor birileri için.

Ya bi yorum yapıyonuz yemin ediyorum 50tane delik içeriyor. Amaç yorumun yağması mı? Yorum yağacak diye adam tekbir getirmeyecek mi sanıyorsun yoksa bir daha olursa tekbir getirmeyelim yorum yağsın diyecekler mi sanıyorsun? Ya da müslüman arkadaşlar tekbir var diye ses çıkartmıyorlar mı sanıyorsun? Nasıl bir bakış açısındasın?

@RockZs: - kendi ülkenin sınırları içinde, zaten kendine ait olan bir devlet binasına kendi bayrağını -tekrar- astın diye sevinç gösterisi yapmak ayıptır. marifet mesela süleyman şah'daki bayrağı indirtmemektir. o zaman istersen top atışı yap helal olsun.. 

- şu davranış şekli o bayrak indiren götü boklularla kendini aynı seviyeye koyman demektir. güç gösterisi yapacaksan, gider düşmanın ebesini sikersin, sonra 'buyur siktim bilader, bi durum mu vardı?' dersin.. sağlık ocağı bahçesinde havaya saydırmaktan daha etkilidir.

- amerikan ya da rus ordusunda böyle bir tavır görebilir misin? "our god is the greatest! hell yeah!" takır takır takır!... gavurun silahıyla saydırıyorsun, senin allahın daha ekber oluyor..

ekşi'de gördüm de, yazmaya üşendiklerimi adam yazmış.

- Tamam sen zeki olabilirsin "eğer ben onlardan olsaydım bayrağı orada tutamayınca zaten kendini yenilmiş ya da başarısız sayardım" diyebilirsin fakat oradaki bayrak indirmeleri destekleyen kişiler ancak havaya ateş edince anca "aa başarısız olduk" diyebiliyorlar. Oradakilerin kafa yapısı bu ve ancak bu kadar çalışıyor.

- Aynen sikersin belasını sonrada "biz ne acılar çekiyoruz patlatın bombayı/yapın saldırıyı" oluyor. Patlatıyorlar bombayı/yapıyorlar saldırıyı birileri ölüyor -gerek normal gerek şerefsiz vatandaşlar-. Sonuç ise TC kendi vatandaşını koruyamıyor oluyor. Aynı websitenin içersinde, IŞİD PKK'nın belasını siktiği zamanlarda "TC'nin bir uçağı yok mu? Vuramıyorlar mı? Atıversinler uçakla iki tane bomba." diye entry tipleride barındırmaktadır. Ne kadar saçma, ne kadar düzensiz, ne kadar bencil kafa yapılarının kesin özetidir bu. Gerçi o zamanlarda bunu söyleyen tek kişi sözde entryi giren kişi değildi.

- Mantık süper hayran kaldım. Allah-u Ekber -> Havaya silah sık -> Dur aga elindeki sıktığın silahı gavur birisi yaptı. -> He tamam o zaman Allah-u Ekber sözümü geri alıyorum. Telefona bile beyin takıldı bazılarında bence hala eksik.

Ayrıca başka yorumlarda çok sabrediyorlar yalnış anlaşılmasın diye birşey yok her lafınızda hiç hak vermeyip ezmeye çalışmışsınız.

@Austen: .. O mermileri havaya değil, bayrağı indirirken indirmeye çalışana, İstanbul göbeğinde kalashnikov ile gösteri yapanlara sıkacaktınız.

Aynen devlet her zaman her yerde hazır ve nazırdır. Piçliğine indirsin, bir ortalıkta gezinsin diye bekliyorlar hep.

@1049: Ulan o merminin tanesi 1,5-2₺. Hadi desen ki ordu bunu toplu alıyor %50 civarı iskontolu olaraktan. Gene aşağı yukarı 90kr-1₺ arası bir miktar. Gösteriş amaçlı sıkıyosun bi de. Bayrağı indirenlere, ülkeyi bölme gayreti güdenlere o mermileri sıksan helal olsun da, benim paramı böyle boktan bir şeye harcıyorsun ya, helal olmasın.

Acaba merak ediyorum sen memur olsan günde kaç saatini iş yapmadan geçirirsin?

15dk geç gelsen 15dk erken çıksan günlük yarım saat. Ayda 22gün çalışsan, 2500Lira maaş alsan, günde 8 saat çalışıyor olsan, ayda 176saat çalışıyor olsan saatin 14,20TL'ye gelse, günlük yarım saat kaytarmadan aylık 11saat hiç yoktan para almış olsan, aylık 156,20TL boşuna para alırsın. Günlük yarım saat kaytaran bir memur her ay 150TL paramızı yedi. Yıllık ortalama 1800TL

Orada toplamda 200 mermi harcansa senin hesabına göre 200TL eder hadi fazladan bende birşeyler veriyorum 500TL fazladan para harcanmış olsun. Bir kereliğine 500TL harcandı..

Eğer sen burada hakkını helal etmiyorsan, eğer sen memursan ya da birgün memur olursan bende sana hakkımı helal etmiyorum.

@UTHO: Kendi ülkesinde bayrak çekip tekbir getiren başka ırk varmıdır acaba.. 

Düştüğümüz hallere bak..

Bizde olan orospu çocuklarından kaç ülkede var ki?

Kendi yorumum:

Basitçe 3 5 sevinç gösterisi basitçe baskı yapılmış orada o işleri yapan ve destekleyenlere. Ne var bunda bu kadar büyütülecek.

Mualif yorumcuların hiç birinide anlamadım. Bayrak indirilmesini mi savunuyorsunuz? Basitçe havaya sıkılan TC kolluk birimlerine ait videolar görmek size batıyor mu? Para mı alıyorsunuz böyle yorumlar için? Emir mi alıyorsunuz? Nasıl böylesine saçma düşünceler içersine girip ortak yorumlar yapıyorsunuz? Hiç anlamıyorum sizi hiç.. Sadece kıl kapıyorum sizden.

Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O bayrak inerken neredeymişler? Bedavaya artistlik yapıyorlar. 

küfrederiz villalara kulübeden
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Düştüğümüz hallere bak..

Kendi yorumum:

Basitçe 3 5 sevinç gösterisi basitçe baskı yapılmış orada o işleri yapan ve destekleyenlere. Ne var bunda bu kadar büyütülecek.

Mualif yorumcuların hiç birinide anlamadım. Bayrak indirilmesini mi savunuyorsunuz? Basitçe havaya sıkılan TC kolluk birimlerine ait videolar görmek size batıyor mu? Para mı alıyorsunuz böyle yorumlar için? Emir mi alıyorsunuz? Nasıl böylesine saçma düşünceler içersine girip ortak yorumlar yapıyorsunuz? Hiç anlamıyorum sizi hiç.. Sadece kıl kapıyorum sizden.

Konuyu anlamadın sanırım.. 

Bayrağı astıkları yer, Türkiye Cumhuriyetinin toprak sınırlarında olan bir yer.

Önemli olan o bayrağı indirtmemek, astığında sevinse neye yarar ?

qöte yarock girmiş, çıktı diye sevinsen önemi nedir?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Düştüğümüz hallere bak..

Kendi yorumum:

Konuyu ben değil siz anlamadınız.

Bu bayrak indiren bayrak yakan orospu çocuklarının gezdikleri ve barındıkları yer Türkiye Cumhuriyeti. Madem destekliyor ve seviyorsunuz vatanınızın milletinizin bekasını, tekrar asanlara değil asıldı diye sevinç gösterisi yapanlara değil indirenlere sövün.

Sadece bi imza..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Düştüğümüz hallere bak..

Kendi yorumum:

abi helal olsun resmen tüm duygularımı özetlemişsin.

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

İyi güzel herkes o bayrağı indirtmesin diyor da napsın bu adamlar. Her bayrağın başına asker mi dikecekler. 

Orada önemli olan o bayrağı indiren piçlere ve onları destekleyen piçlere 'sıkıyorsa gel biz buradayken indir bayrağı' mesajının verilmesi.

Toplam Hit: 10118 Toplam Mesaj: 77
türkiye