Bayrak Böle Asılır.. Özel Harekat İçerir.
-
ekşideki eleman yazmış bencede böyle
bir ateist olarak beni hiç rahatsız etmedi.
nasıl motive oluyorlarsa olabilirler.
kellelerini ortaya koyup bu bayrağı savunan onlar birkaç zibidinin beğenmesine ihtiyaçları yok.
helal olsun koçlara diyebiliyorum sadece.
oraları bıraktıysa devlet söyleyecek birşey yok. bırakmadıysa da ne gerekiyorsa onu yapıyorlar.
edit: hayatında kavgaya bile girmemiş adamlar tarafından eleştirilmelerini normal karşılamalı. devletin mermisini havaya sıkıyorlarmış falan.
adamlar güç gösterisi yapıyor orada. burada devlet var ve silahla bu toprakları koparmaya çalışanlara silahın alası biz de var demeye getiriyor. ne yapacaklardı aman vatandaşı rahatsız etmeyelim mi diyeceklerdi. -
GNDZYRYN bunu yazdı
İyi güzel herkes o bayrağı indirtmesin diyor da napsın bu adamlar. Her bayrağın başına asker mi dikecekler.
Orada önemli olan o bayrağı indiren piçlere ve onları destekleyen piçlere 'sıkıyorsa gel biz buradayken indir bayrağı' mesajının verilmesi.
Kesinlikle katiliyorum su sacma sapan yorum atanlara lafim siz saraylarin bu kadar hesabini yapmadiniz kursunlarin lafini yapiyorsunuz indirtmicektin diyenlerede adamin gozunun onunde mi indirdiler ayriyeten kibrista bayrak indirmeye calisan yunani kafasindan vuranda turk askeri
-
Genel itibariyle devleti eleştirip devletin varlığına karşı olanların yazmasını da hiç anlamıyorum. Sen zaten devlete karşısın arkadaş bırak şimdi allah diyormuş da boşa silah sıkıyormuş da..
Irkçılığa uohuooo öcüüü kakaa deyip de araplaşmaktan bahsedenlere de sözüm yok burda öyle birisi olduğunu iddia edemem içinizi bilmiyorum demi neticede.
Bunun dışında aman bu bayrak nasıl iner kim indirebilir lan bunlar kim diye muhtemelen "asaletinden" tepki göstermeyenler bugün bayrak zaten indirilmiş geri diksen ne fayda pieeh .s giden gitmiştir .s modlarına girmiş. Bu en ilginci.
Ha şunu da söyleyeyim görüntüler benim de pek hoşuma gitmedi ne yalan söyleyim orada tekbir sesleri yerine pkklıları yere dizen asker gibi bi konuşma yapsalardı yere de it sürüsünü dizselerdi daha iyiydi.
Ama yine de eleştirmiyorum. Neden eleştirmiyorum? O it sürülerini yere dizdikleri için insan hakları zırvalayan andavallar da bugün gizlenmiş maske takmış bir biçimde eleştiri yapıyor aynı safta olmak dahi istemem.
Öyle kimseler var ki şehit olduğu yok askerin diyenler mi ararsınız bu devletin aq siktirip gitmek istiyom diye zırlayanlar mı ararsınız hepsi birlik olup güya özeleştiri yaparmışcasına sanki bu ülkenin şerefli vatandaşıymış gibi aman güzel olmamış diyorlar.
Tabi olumsuz mesaj atanların hepsi şimdi ya ben şöyleyim neden böyle dedin vatan hainimi olduk diye üstüne alınacaktır. Kimsenin üstüne alınmasına gerek yok kendilerini biliyorlar o kimsecikler. Yoksa çok sevdiğim halde yine de eleştiren müritler de var onların günahına girmeyim.
Özetle tüm yukarıdakilerden çıkan görüşüm: eleştirilemeyecek bir davranış. Yanlış dahi olsa eleştiri götürmez ve eleştirmek çok gereksiz, hatta insanın hangi safta olduğunu karıştırıyor.
-
RockZs bunu yazdı
- kendi ülkenin sınırları içinde, zaten kendine ait olan bir devlet binasına kendi bayrağını -tekrar- astın diye sevinç gösterisi yapmak ayıptır. marifet mesela süleyman şah'daki bayrağı indirtmemektir. o zaman istersen top atışı yap helal olsun..
- şu davranış şekli o bayrak indiren götü boklularla kendini aynı seviyeye koyman demektir. güç gösterisi yapacaksan, gider düşmanın ebesini sikersin, sonra 'buyur siktim bilader, bi durum mu vardı?' dersin.. sağlık ocağı bahçesinde havaya saydırmaktan daha etkilidir.
- amerikan ya da rus ordusunda böyle bir tavır görebilir misin? "our god is the greatest! hell yeah!" takır takır takır!... gavurun silahıyla saydırıyorsun, senin allahın daha ekber oluyor..
ekşi'de gördüm de, yazmaya üşendiklerimi adam yazmış.
Kendi devletinde , kendi toprağında olduğu için başkasının , teröristleirn astığı bayrağı indirebiliyorsun ve kendi bayrağını asıyorsun.ben buradayım , bu toprak benim diyorsun.Başka ülkenin toprağında kendi baayrağın olmaz.Ancak elçiliklerde ve bazı özel yerlerde olabilir.Süleyman şah gibi.Her bayrağın başınba bi asker dikemezsin ama indirdiklerinde tekrar gelip ben buradayım deiyp bayrağını tekrar asarsın.Silahı sıkıp gövde gösterisinde de bulunursun. Zoruna gidenlerde eleştirirler.Bu olay çok iyi oldu .Kimlerin rahatsız olduğu ortaya çıkıyor.
Güç gösterisini devlet , Türk askeri yapıyor zaten , eğer meseleyi Ak Parti meselesi olarak görmezseniz , hepimiz ordumuzla gurur duymaya başlayacağız.Teröristleirn her saldırsından sonra mutklaka intikamı alınıyor.Eskisi gibi kaçıp saklanamıyoırlar.Kçaıyorlar ama saklanamıyorlar.
Amerikan vey arus ordusunun tavrı bizim için önemli eğil , ksıtasda değil.Biz Türküz , savaşda düşmanın üzerine Allah u Ekber nidalarıyla gideriz.Beğenmiyorsan , amerikan veya rus ordusuna katılabilirin.Bizim için eksiklik sayılmaz.Merak etme kendi silahlarımızı da üretmeye başladık.( bu arada saldıran pkk teröristleri de kendi silahını kullanmıyor , taşeron örtüte silah veren çok )
Ekşi de vatan hainiçok ne de olsa , devam etsinler havlamaya , bu vatanı koruyan polislere, askere.
-
Türk devletinin gücünün nasıl sıfırlandığını şu iki videodan anlayabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=2VUo2Zq9e20
https://www.youtube.com/watch?v=Mkh4mhk6Fys
Ümmetçilik hastalıktır, bu hastalıktan kurtulun.
-
@PcK0
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26973250.asp
DİYARBAKIR'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda Türk bayrağını indiren 34 yaşındaki Ö.M, bugün Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Öyle sokak arası yerdeki bayrak değil, TSK'ya ait bir komutanlığın önündeki bayrak indirildi.
-
Ulan götümle güldüm amına koyım bu ne eğer bizim özel harekatçılarımız buysa şehit daha çok veririz mk.
-
Austen bunu yazdı
@PcK0
DİYARBAKIR'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda Türk bayrağını indiren 34 yaşındaki Ö.M, bugün Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Öyle sokak arası yerdeki bayrak değil, TSK'ya ait bir komutanlığın önündeki bayrak indirildi.
Ha şu çocuk diye vuramadıkları olayı diyorsun. Vursaydı hümanistler ekmek almaya çıktı demezlermiydi sanıyorsun nedir yani olay?
-
Austen bunu yazdı
@PcK0
haberde yazanlar ;
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde geçen 7 Haziran günü günü yol kesme eylemlerine müdahale sırasında çıkan olaylarda Ramazan B ile Baki A, silahla vurularak öldürüldü. Ölenlerden Ramazan B, 8 Haziran günü Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze sırasında bir grup, 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nın nöbetçi kulübesini taşlarken, yüzü kapalı bir kişi de bayrak direğine tırmanarak asılı olan Türk bayrağını indirdi.
Geçen sene , açılım süreci zamanında yol kesenlere müdahale edilmiş , 2 terörist öldürülmüş , Cenaze sırasında bu terörsitler Hava Kuvvetleri komutanlığındaki kulübeyi taşlarken indirmişler, o karışıklıkta nöbetçileri taşlarken indirmişler , ama sonuda indiren yakalanmış.Demek ki kimsenin yanına kar kalmyor .Devlet eninde sonunda hesabını soruyor.Bu yol kesenler, polise ve askere molotof kokteyli atanlar tek tek kameralarla tesbit edilip operasyonlarla alınıyorlar.Dün Dolmabahçeye saldıranlar yakalandılar , muhtemelen öttürüldüle , bugün yine dhkp-c teröristlerine operasyon yapıldı.
-
casey bunu yazdı
Ulan götümle güldüm amına koyım bu ne eğer bizim özel harekatçılarımız buysa şehit daha çok veririz mk.
Senin gibi götüyle Askerimize gülenler oldukça , bu terösritler daha çok bayrak indirriler ,
çok biliyorsan sen katıl orduay , sen savaş teröristlerle , yok o güldüğün götün yemiyorsa , gölge etme başka ihsan istemez...
Dediğim gibi bu olay çok iyi oldu , ne kadar gizli asker düşmanı varsa ortaya çıkıyor..Kusuyorlar kinlerini..